Elbert & Anne | 26-04-2019

Afgelopen vrijdag 26 april begon voor ons het trouwseizoen met de te gekke bruiloft van Elbert & Anne. Het werd echt een super mooie dag met een prachtig bruidspaar. Al vroeg vertrokken we richting Nijkerk en Putten. We splitsten ons op zodat we van beiden aankleedfoto’s konden maken. Zelden maakten wij zo’n relaxed bruidspaar mee. Precies op tijd kwam Elbert, Anne dan ook ophalen in een hele gave oude Morgan. Anne stond bij de deur te wachten, Elbert belde aan en daar was het moment waarop ze elkaar voor het eerst zagen. Wauw, wat een prachtig stel!

Samen gingen we op weg naar de locatie voor de fotoshoot. Elbert en Anne hadden al vooronderzoek gedaan en een heel gaaf pad, bos en heidegebied gekozen voor de fotoreportage.

Na een hele gave shoot was het tijd om naar de trouwlocatie te rijden. Alle gasten stonden het bruidspaar op te wachten bij het Westcord hotel de Veluwe in Garderen. Daar kwamen ze aangereden. Het officiële gedeelte ging van start. Samen liepen Elbert en Anne naar voren. De ambtenaar sprak mooie woorden en vervolgens spraken ook Elbert en Anne persoonlijk de geloften naar elkaar uit. Er volgde van beiden een JA. Yes, officieel getrouwd!

Door de toeters heen naar buiten en op naar de taart. Na deze heerlijke taart en lunch, was het tijd voor de groepsfoto’s. Samen liepen we naar de hei, een super mooie plek om groepsfoto’s te maken. Even gek doen hoort er dan natuurlijk ook bij.

Om 15.00 uur trouwden Elbert & Anne voor de kerk. Nadat de dienst door de dominee geopend was, gingen wij huiswaarts. 

Wauw, wat hebben wij ontzettend genoten van deze bruiloft. Lieve Elbert & Anne, wat zijn jullie een geweldig mooi stel. Bedankt dat wij bij jullie dag mochten zijn. We wensen jullie samen al het geluk van de wereld! 

Liefs Josien & Floor 

0 comment

Dyon & Sabrine | 10-11-2018

Zaterdag 10 november mochten wij de laatste bruiloft van dit trouwseizoen fotograferen. Een mooiere afsluiting hadden we ons niet kunnen wensen, het werd een geweldige dag! Floor begon de dag bij Sabrine, Josien ging door naar Dyon. Geholpen door lieve mensen waren zij beiden precies op tijd klaar voor hun dag. En wat zagen ze er fantastisch uit! Dyon kwam aanrijden in een mooie Mercedes. Onder toeziend oog van alle aanwezigen belde hij aan. De deur ging open en daar stond ze dan…..wauw!

Tijd voor de fotoshoot. Dyon en Sabrine hadden een gave locatie geregeld in het centrum van Amersfoort. In de ochtend hadden wij echter een heel mooi park gezien met bomen in prachtige herfstkleuren. Daar wilden wij ook wel een aantal foto’s maken. Dyon en Sabrine vonden dit ook een goed idee en dus startten wij de shoot in het park.

Daarna gingen we door naar het centrum van Amersfoort. Daar mochten we foto’s maken op de bovenste verdieping van restaurant033, erg tof. Amersfoort is een hele mooie stad, dus daarna ook nog even door de winkelstraat en langs de grachten gelopen.

Na een heerlijke lunch was het tijd om naar de trouwlocatie te gaan. De ceremonie vond plaats in Het Oude Magazijn, echt een te gekke plek. De locatie was helemaal gestyled in de themakleur van de bruiloft, bordeaux rood en ook de gasten hadden zich in deze kleur gekleed. Echt zo gaaf! Dyon kwam aan de arm van zijn moeder naar voren lopen, gevolgd door Sabrine aan de arm van haar vader. Er volgden mooie woorden van de ambtenaar en ook Dyon en Sabrine spraken hun geloften naar elkaar uit. Super mooi en persoonlijk. Beiden zeiden volmondig ‘Ja’, waarop de ambtenaar het huwelijk afsloeg. Yes, officieel getrouwd, dus zoenen! De ringen werden omgedaan en de handtekeningen gezet. Hierna was het tijd voor de felicitaties.

Natuurlijk werd er geproost op het kersverse bruidspaar en was er een heerlijke taart. Er werd lekker gekletst en geborreld en ook maakten wij groepsfoto’s. Omdat het buiten was geen regenen, deden wij dat dit keer eens binnen. Gelukkig leende de locatie zich hier uitstekend voor.

Op een droog moment hebben wij het bruidspaar toch nog even mee naar buiten genomen. Het Oude Magazijn bevindt zich namelijk op een heel gaaf terrein waar ook oude locomotieven staan.

Ondertussen waren in het naastliggende Het Centraal Ketelhuis de tafels gedekt en konden alle gasten daar aan tafel. Voor ons een mooi moment om onze spullen te pakken en huiswaarts te keren.


Lieve Dyon en Sabrine, wij hebben enorm genoten van jullie dag. Wat zijn jullie een onwijs prachtig en lief stel en wat hebben jullie fijne mensen om jullie heen. Wij wensen jullie samen al het geluk van de wereld toe!

Lieve groetjes Josien & Floor

 

 

0 comment

Jasper & Tessa | 02-11-2018

Het einde van het jaar komt al in zicht, maar toch mogen we nog een aantal mooie weddings vastleggen in deze laatste maanden. Zo ook de bruiloft van Jasper en Tessa op 2 november 2018. We begonnen de dag samen in Apeldoorn in het huis van Jasper en Tessa, waar Jasper zich voorbereidde. Na wat shots van het aankleden splitsten we ons op. Floor reed met de videograaf van Stervideo Producties richting Voorthuizen en Josien bleef in Apeldoorn. Jasper was eigenlijk super relaxed en deed de laatste voorbereidingen onder het toeziend oog van hun hond Noor. Na niet al te lange tijd was het voor hen ook tijd om richting Voorthuizen te rijden. Dus kroop hond Noor naast Jasper voorin de super toffe witte Mercedes.

In Voorthuizen werd Tessa in haar ouderlijk huis omgetoverd tot een prachtige bruid en stipt op tijd was zij klaar om haar bruidegom te ontmoeten. Niet lang daarna ging de bel en……. wauw wat waren ze mooi samen! Nog even goed kijken en toen was het tijd om op weg te gaan naar Radio Kootwijk.

Het was heel mooi weer en de rit over de Veluwe was dan ook prachtig. Floor draaide regelmatig haar raampje open om uit de auto hangend een foto te maken, terwijl Josien reed. In Radio Kootwijk aangekomen, gingen we eerst de heide op om foto’s van Jasper, Tessa en hond Noor te maken. Noor is een jonge hond, maar luisterde bijzonder goed. De jurk van Tessa was voor Noor erg interessant, maar met een beetje hulp van Tessa’s vader, konden we in een mum van tijd een aantal mooie foto’s maken van de drie samen. Hierna ging Noor met Tessa’s vader mee en gingen wij het monumentale zendstation Radio Kootwijk binnen om foto’s te maken. Wat is dit toch een te gekke plek! We klommen helemaal tot in de nok van het gebouw om daar naar buiten te gaan. Wat een uitzicht! Het prachtige bruidspaar maakte het plaatje helemaal compleet.

We maakten buiten nog wat foto’s met een prachtige dramatische lucht als achtergrond en daarna vertrokken we richting de feestlocatie De Bronckhorst Hoeve in Brummen.

In Brummen aangekomen bij De Bronckhorst Hoeve stond er een groot gezelschap aan vrienden en familie op Jasper en Tessa te wachten. Zij maakten een prachtig entree in de witte Mercedes en nadat iedereen een plekje had gevonden in de trouwzaal, startte de ceremonie. Tessa kwam aan de arm van haar vader naar Jasper toegelopen, altijd weer een prachtig moment. Na mooie worden van de ambtenaar was daar ook het moment om elkaar de rechterhand te geven. Jasper en Tessa keken elkaar trots in de ogen en zeiden beiden volmondig: “Ja”. Natuurlijk werd er ook gekust en hierna kwamen twee nichtjes de ringen brengen.

Tijd voor felicitaties, taart en champagne! Er stond een overheerlijke taart te wachten die Tessa en Jasper in aanwezigheid van alle gasten aansneden.

Het was gelukkig nog steeds mooi weer, dus kon de borrel buiten in de ‘Bronckgaerd’ voortgezet worden. De openhaard ging aan, wat een super gezellig plek! Er werd heerlijk geborreld en gekletst en terwijl het zonnetje prachtig achter de bomen wegzakte, maakten wij de groepsfoto’s in de appelboomgaard .

Hierna was het voor de gasten tijd om aan tafel te gaan. Er was een heerlijke barbecue voorbereid en er werd gezellig getafeld. Na het eten was er even tijd om op te frissen maar al snel arriveerden de eerste avondgasten. De DJ draaide de muziek harder en er kon heerlijk gedanst worden! Voor ons was het toen tijd om huiswaarts te gaan.

Lieve Jasper en Tessa, bedankt dat wij op jullie geweldige dag mochten zijn. Wij hebben ontzettend genoten van jullie en alle gezellige mensen om jullie heen! Wat kozen jullie een toffe locaties uit. Heel veel geluk samen!

Ga jij ook trouwen en ben je benieuwd of jullie datum nog beschikbaar is? Of wil je ons trouwmagazine bomvol informatie ontvangen? Vul dan ons contactformulier in!

0 comment

Joost & Marleen | 06-10-2018

Op zaterdag 6 oktober rijden wij al vroeg naar de trouwlocatie van die dag, Landgoed Rhederoord. Het belooft een stralende dag te worden en aangekomen op de locatie, zijn we direct verliefd. Wauw, wat ligt dit hier prachtig aan de voet van de Posbank. We ontmoeten de ceremoniemeesters van de dag (wat een topstel!) en horen van hen dat er die dag buiten getrouwd gaat worden. Nu kan onze dag helemaal niet meer stuk. We gaan op zoek naar ons bruidspaar en treffen Joost relaxed rondlopend beneden aan, terwijl Marleen al in de make-up zit helemaal bovenin het landhuis. Marleen wordt vergezeld door haar schoonzusje, haar moeder en haar schoonmoeder. We beginnen samen te fotograferen bij Marleen en zoeken een plekje waar we de jurk even mooi kunnen uithangen. Nou, plekjes genoeg op deze mooie locatie. Op het moment dat Joost zich gaat aankleden, daalt Floor af naar de mooie wijnkelder. In gezelschap van zijn beste vrienden, kleedt Joost zich hier om.

Locatie Rhederoord heeft een heleboel gave trappen. Een hele mooie plek om elkaar voor het eerst te ontmoeten. Joost staat al te wachten als Marleen langzaam de trap af komt. Wauw, wat zien ze er beiden prachtig uit! Tijd om dit ook aan de daggasten te laten zien, die helemaal onderaan de trap staan te wachten.

Na een heerlijke lunch is het vervolgens tijd voor de fotoshoot. Marleen wordt door drie mannen de auto in geholpen en we vertrekken samen richting de Posbank. Wat een prachtig gebied. Heide afgewisseld met bos biedt veel afwisselende mogelijkheden voor een reportage. Joost en Marleen zijn lekker relaxed en staan voor de camera alsof ze dit dagelijks doen.

Dan is het tijd om terug te rijden naar Rhederoord. Daar staan alle gasten al te wachten op het bruidspaar. Joost en Marleen maken een prachtig entree achterop de kever.

Tijd voor het officiële gedeelte. Joost komt eerst naar voren gelopen aan de arm van zijn moeder, gevolgd door Marleen aan de arm van haar vader. Er worden mooie en grappige speeches gegeven door vrienden en broers van het bruidspaar en Joost en Marleen spreken eigen geschreven geloften naar elkaar uit.  Dit alles maakt dat het een prachtige persoonlijke ceremonie wordt. Tot slot is het woord aan de ambtenaar van de burgelijke stand. Joost en Marleen zeggen beiden volmondig ‘Ja’ en er mag gezoend worden. Yes getrouwd!


Samen met alle gasten wordt er geproost en natuurlijk wordt de taart aangesneden. Terwijl de zon steeds verder zakt, borrelen Joost en Marleen gezellig met al hun gasten. Natuurlijk maken we ook nog een aantal groepsfoto’s.

De tafels worden gedekt en het diner wordt opgediend.

Na het diner, arriveren de gasten voor het avondfeest. Dit wordt spetterend geopend door een super mooie dans van Joost en Marleen die zelf ervaren dansers zijn. En dan kan het dak eraf! Tijd voor ons om de spullen te pakken.

Lieve Joost en Marleen, wat hebben wij enorm genoten van jullie dag. Jullie zijn een geweldig mooi stel! Geniet van elkaar en alle lieve mensen om jullie heen. Wij wensen jullie samen (straks lekker met z’n drietjes) al het geluk van de wereld toe!

0 comment

Rene & Madita | 04-10-2018

We hadden haast een thuiswedstrijd op donderdag 4 oktober, de dag dat Rene en Madita elkaar het ja-woord zouden geven.

Floor begon in Apeldoorn bij Madita thuis waar het al een drukte van belang was. Niet alleen Madita maar ook haar vier kinderen maakten zich hier, met hulp van Madita’s moeder en schoonzus, klaar voor de grote dag!  Josien begon in Beemte Broekland. Hier stond de boerderij waar Rene geboren en opgegroeid is. Ook zijn vader groeide hier op en bij het binnenstappen leek het even of je weer even helemaal terug in de tijd ging. De ouders van Rene zaten gezellig te kletsen aan de keukentafel terwijl hij zich klaar maakte. Natuurlijk hielpen ze hem met de laatste details. Ondertussen stond de blauwe kever al te wachten in de bomvolle schuur op het moment van vertrek.  Rene ging op weg naar Apeldoorn en daar aangekomen stonden familie en vrienden al vol spanning buiten te wachten. Rene belde aan en toen stond hij eindelijk oog in oog met zijn prachtige bruid. Wauw! We reden richting het Leesten voor de fotoshoot. Voor ons een bekende plek omdat wij hier vaak heen gaan voor onze fotoshoots. Na foto’s gemaakt te hebben met Rene en Madita alleen, kwamen ook de kinderen erbij. Rene en Madita genoten zichtbaar….  Daarna reden we door naar ‘Het Ei van Columbus‘ in Beekbergen. Hier waren de gasten al gearriveerd en toen Rene en Madita aankwamen, werden zij met een erehaag ontvangen. Hierna volgde er een prachtige ceremonie met mooie woorden van de ambtenaar, maar ook het uitspreken van de trouwgeloften aan elkaar. Er was ruimte voor een lach en een traan, zo mooi. Natuurlijk zeiden Rene en Madita beiden volmondig “Ja”! Na de kus volgde er confetti, wat een feest.

Na de ceremonie was er natuurlijk taart en champagne! Rene en Madita namen rustig de tijd om alle felicitaties en cadeaus in ontvangst te nemen en er werd heerlijk geborreld. We maakten ook nog wat (groeps)foto’s buiten en toen het gezelschap aan tafel ging, was het voor ons tijd om naar huis te gaan. Lieve Rene en Madita wat zijn jullie een ontzettend leuk stel. Jullie stralen zoveel liefde uit, niet alleen naar elkaar, maar ook naar de kinderen. Wij vonden het ontzettend gezellig met jullie, bedankt! 

 

 

 

2 Comments

Tom & Renske | 14-09-2018

Vrijdag 14 september was de dag van Tom en Renske. Al vroeg in de ochtend reden wij samen naar Ulft. Bij Renske thuis was het al een drukke boel. De kapster was bezig met het haar van Renske en haar moeder werd ondertussen opgemaakt door Lonneke, de zus van Renske. De kinderen van Lonneke waren er ook. Al met al een gezellige en chaotische boel, dat vinden wij altijd erg leuk! Na een kop koffie gaat Josien door naar de bruidegom, die zich bij zijn ouders thuis aankleedt. Ook bij Tom is het gezellig druk. Naast het fotograferen van het aankleden, maken we ook altijd even foto’s van alle toffe details. De jurk, het pak, de schoenen, manchetknopen en sieraden, alles wordt altijd met zorg uitgekozen dus ook heel gaaf om daar mooie foto’s van te hebben. En kijk nou naar die schoenen van Tom en Renske, zo leuk! Nadat Lonneke ook de make-up van Renske gedaan heeft, helpt haar moeder met het aantrekken van de jurk. Ook Tom wordt door zijn moeder geholpen bij het aantrekken van zijn pak. Wauw, wat zien ze er beide prachtig uit. Helemaal klaar voor de ‘first look’. Tom komt aanrijden in een oude mustang, terwijl Renske staat te wachten in de gang. De deurbel gaat…

Na een geweldig ‘deurmoment’ maken we nog wat groepsfoto’s van de familie in de tuin. Daarna stappen we in de auto naar het openluchttheater om foto’s te maken. Ook rijden we nog even door naar een wijngaard. Zo tof om op verschillende plekken foto’s te maken voor de afwisseling in de reportage en wat zijn deze twee mensen gek op elkaar! Het straalt er echt vanaf en wij hoeven helemaal geen aanwijzingen te geven, het gaat vanzelf.

Inmiddels hebben alle daggasten zich verzameld bij Fox Partycentrum in Vragender. Daar komen Tom & Renske aangereden. Ze maken een mooie entree en de gasten zoeken een plekje voor de ceremonie. Het officiële gedeelte van de dag gaat beginnen. Tom komt naar voren gelopen, gevolgd door Renske aan de arm van haar vader. Dit blijft altijd een prachtig moment. De ambtenaar spreekt mooie woorden en Renske en Tom spreken de geloften naar elkaar uit die ze voor elkaar hadden opgeschreven. Er volgt van beide een volmondig ‘Ja’ en er mag gekust worden. Yes, getrouwd! De ringen worden gebracht door drie hele stoere mannen en een prachtige dame en dan hoeft er alleen nog maar getekend te worden. Ook dit gebeurt onder toeziend oog van de kleinste gasten en dan is het tijd om te proosten!
Tijd voor felicitaties en lekkere hapjes! Tussendoor maken we foto’s van de daggasten en gooit Renske haar boeket. Ook worden er door vrienden stukjes gedaan voor het bruidspaar. Er worden steeds heerlijke kleine gerechtjes rondgebracht en het hoofdgerecht wordt ter plekke bereid door een kok. Voordat het dessert wordt opgediend, staat er een prachtige taart klaar op tafel. Natuurlijk snijdt het bruidspaar de taart gezamenlijk aan en moet er even geproefd worden! Na het dessert gaat het bruidspaar even weg om zich op te frissen voordat de avondgasten arriveren. Voor ons een mooi moment om onze spullen te pakken en naar huis te gaan.

Lieve Tom en Renske, wat zijn jullie een geweldig stel en wat hebben we genoten van jullie dag! Bedankt dat wij hierbij mochten zijn. Wij wensen jullie samen al het geluk van de wereld toe.
Lieve groetjes,
Josien & Floor

 

 

0 comment

Jerrymi & Loïs | 08-09-2018

Zaterdag 8 september was de dag van Jerrymi en Loïs. Loïs en Jerrymi ontmoetten elkaar zes jaar geleden in Bahrein, het land waar Jerrymi woont en werkt. De liefde bloeide op en na heel lang wachten was dan nu eindelijk de dag aangebroken, waarop Jerrymi en Loïs gingen trouwen. We reden ’s ochtends al richting Lelystad en zoals meestal splitsten we ons daar op. Loïs maakte zich klaar bij haar zus thuis, onder toeziend oog van onder andere haar moeder en bruidsmeisjes. Jerrymi was elders in Lelystad al bijna klaar om te vertrekken. Hij bereidde zich voor met zijn ‘bestman’, de broer van Loïs. Zijn familie was daar ook. Zij waren eerder die week overgekomen uit de Filipijnen, het land waar Jerrymi zelf ook vandaan komt.

Jerrymi was netjes op tijd klaar en stond al te wachten bij Kasteel de Essenburgh in Hierden. Hier zouden de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien. Het wachten was alleen nog op zijn bruid, die had namelijk een klein beetje vertraging. De spanning steeg, maar uiteindelijk kwam de blauwe Volkswagenbus toch echt aangereden met daarin de prachtige bruid, haar moeder als chauffeur en de bruidsmeisjes.

Het moment was daar, de ‘First Look’ ging plaatsvinden. Jerrymi stond al klaar op een mooi paadje midden in het bos en daar kwam zijn bruid aan. Ze gaf hem een tikje op de schouder en wauw…….!! Wat een prachtig stel. We maakten foto’s rondom het kasteel, om daarna terug te rijden naar Lelystad.

In Lelystad bij zorgboerderij Wilma’s Farm hadden de gasten zich inmiddels verzameld. Zij kwamen werkelijk waar overal vandaan; Nederland, de Filipijnen, Thailand, Bahrein, de VS, India en ga zo maar door. Een echte internationale wedding! Het was tijd voor de trouwdienst. Nadat de Jerrymi en de pastoor een mooie entree maakten, kwam ook de naaste familie door het middenpad aangelopen om hun plaats in te nemen. Tot slot kwam Loïs achter het bloemenmeisje aan naar voren. Haar vader stond haar op te wachten zodat hij haar weg kon geven aan Jerrymi. Prachtig! Er volgde een hele mooie ceremonie, met veel prachtige liederen, gebeden en woorden van de pastoor. Ook wasten Jerrymi en Loïs elkaars voeten. Na de ‘vows’ die Jerrymi en Loïs naar elkaar uitspraken was het tijd voor het ja-woord, de kus en ringen. Yes, getrouwd! Heel bijzonder was tot slot de zegening die de pastoor hen, samen met alle gasten, gaf.

Na de ceremonie was het tijd om de taart aan te snijden. Vervolgens werd het huwelijk gevierd met een heerlijk diner in de buitenlucht. We deden nog een korte shoot in het laatste avondlicht en we maakten tussendoor groepsfoto’s. Na het diner kwam de gitaar tevoorschijn en werd er gezongen en muziek gemaakt voor en door het bruidspaar.

Lieve Loïs en Jerrymi, wat hebben jullie een fantastische dag georganiseerd met heel veel lieve mensen die uit alle hoeken van de wereld kwamen om jullie bruiloft te vieren. Fantastisch! Wij hebben ontzettend genoten en wensen jullie heel veel geluk samen!

 

 

0 comment

Tim & Suzanne | 07-09-2018

Vrijdag 7 september was het de dag van Tim & Suzanne, dus gingen wij op weg naar Gouda. Tim kleedde zich aan in een B&B in de buurt en was in het gezelschap van zijn ouders en oma. Suzanne kleedde zich bij hen thuis aan met hulp van haar zus en moeder, terwijl haar vader en zwager zich beneden bezig hielden met de voorbereidingen. Wij splitsten ons weer op zodat we van beiden foto’s konden maken. Wat ons opviel was dat ze beiden eigenlijk heel relaxed waren. Alles verliep heel rustig en helemaal volgens planning, dit hebben we nog zelden meegemaakt! Voor Tim en Suzanne was het trouwvervoer nog een verrassing maar de prachtige oude Citroen werd direct goedgekeurd. Precies op tijd stond Tim dan ook voor de deur om aan te bellen. Suzanne stond al in de gang te wachten en de daggasten hadden zich inmiddels in de woonkamer verzameld en probeerden stiekem mee te gluren door het keukenraam. Het moment was daar, de deur ging open….wauw, wat waren ze beiden prachtig!!

Nadat ook alle daggasten Tim en Suzanne bewonderd hadden, vertrokken wij voor de fotoreportage naar Het Gemaal in Haastrecht. Wat een toffe plek is dit en omdat het weer gelukkig prima was, konden we daar ook buiten foto’s maken. Voor de afwisseling in de foto’s zijn we vervolgens nog even het park ingegaan. Wat deden Tim en Suzanne het goed en wat zijn ze leuk samen!

Na een heerlijke lunch gingen we met z’n allen op weg naar De Vreemde Vogel in Vlaardingen voor het officiële gedeelte van de dag. Tim en Suzanne wilden erg graag buiten trouwen en dit kon op deze locatie prachtig. Nadat alle gasten plaats hadden genomen, kwam eerst Tim aan de arm van zijn moeder aangelopen, gevolgd door Suzanne aan de arm van haar vader. Wat is dit altijd een mooi gezicht! De ambtenaar sprak mooie woorden, er werd heel veel gelachen en Tim en Suzanne spraken naar elkaar hun zelf geschreven geloften uit. Ze zeiden beiden volmondig ‘Ja’, er werd gekust en de ringen werden omgedaan. Yes, getrouwd!! Tim, Suzanne, alle getuigen en de ambtenaar zetten hun handtekening en hiermee kwam er een einde aan de ceremonie.

Tijd om te proosten op het huwelijk. Op het terras stond de champagne al klaar. Deze hadden Tim en Suzanne zelf geregeld, een fles van 9 liter! Cheers. Ook stond er een prachtige taart klaar die door Tim en Suzanne samen werd aangesneden. Er werd gezellig geborreld en de kinderen konden lekker spelen in de speeltuin. Suzanne gooide het bruidsboeket dat op spectaculaire wijze werd gevangen door haar schoonmoeder. Ook was er mooi tijd om wat groepsfoto’s te maken van de gasten. Marleen, de zus van Suzanne hield een hilarische speech en overhandigde het bruidspaar een zelfgemaakt receptenboek.

Inmiddels was in de serre de tafel mooi ingedekt en konden alle gasten aan tafel gaan zitten. De vader van de bruid hield een mooie speech en er werd opnieuw geproost en genoten van een heerlijk Italiaans diner. Een mooi moment voor ons om onze spullen te pakken en naar huis te gaan.

Lieve Tim en Suzanne, wat hebben we enorm genoten van jullie dag! Wat zijn jullie een onwijs lief en leuk stel en wat hebben jullie fijne mensen om jullie heen. Wij wensen jullie al het geluk van de wereld toe samen!

Lieve groetjes Josien en Floor

 

0 comment

Elmer & Bianca | 31-08-2018

Op vrijdag 31 augustus 2018 reden wij richting Harmelen voor de bruiloft van Elmer en Bianca! In Harmelen was Bianca zich bij haar moeder thuis aan het voorbereiden, net als de vijf dochters van Elmer en Bianca. Wauw wat zagen ze er allemaal fantastisch uit. Rond 12:00 uur kwam Elmer aangereden in een toffe Volkswagenbus. Vol enthousiasme stapte hij uit en showde zijn te gekke trouwpak. Klaar om aan te bellen bij zijn bruid. Wat hij, onder het toeziend oog van de meiden, deed. Wij hebben inmiddels al best wat bruiloften meegemaakt en heel veel super enthousiaste bruidegommen gezien, maar Elmers reactie bij het zien van Bianca was fenomenaal. Hij bleef maar kijken, roepen hoe mooi ze was en maakte vreugdedansjes. Het hield niet op. Zo leuk! Daarna stapten Elmer en Bianca samen met hun dochters in de Volkswagenbus om op weg te gaan naar Noordwijk aan zee.

In Noordwijk aangekomen, gingen we natuurlijk naar het strand en wel naar de prachtige beachclub Tulum Tulum. Dit was de plek waar Elmer en Bianca later die dag hun ja-woord zouden geven en feest zouden vieren, maar eerst was het tijd voor de lunch. Ondertussen maakten we ook nog wat foto’s op het strand.

 

Na de lunch vertrokken wij nog even met bus om in het duingebied wat foto’s te maken. Ondertussen verzamelden de gasten zich bij de beachclub.

Toen werd het toch tijd voor de ceremonie. Elmer en Bianca en hun meiden maakten eerst nog een prachtige entree op het strand bij de beachclub. Toen alle gasten plaats genomen hadden op de ceremonieplek, liep Elmer aan de arm van zijn moeder naar voren. Hierna volgde zijn bruid aan de arm van haar vader, dat blijft toch altijd een heel bijzonder moment. Er volgde een prachtige ceremonie met mooie woorden van de ambtenaar en als verrassing hadden ook de beide getuigen van Elmer en Bianca een prachtig woord voorbereid. Uiteindelijk was daar het ja-woord van beiden en werd er gekust. Yes!


Na de ceremonie werd er gezellig geborreld, waren er een paar stukjes, een overheerlijk walking diner en was er natuurlijk taart. De taart van Yummies Sweet Cakes was overheerlijk maar zag er ook fantastisch uit. Ondertussen maakten we ook wat groepsfoto’s.

Nadat Bianca haar boeket had weggegooid besloten we nog even alleen met het bruidspaar richting de zee te lopen. Hoe tof is het dat je, na maandenlange voorbereidingen, uiteindelijk ook echt de zon in de zee ziet zakken. Voor de eerste keer als man en vrouw. Elmer en Bianca genoten op en top en wij genoten met hun mee! Ondertussen genoten de gasten ook want wauw wat was het een fantastische avond.

Toen we terugkwamen bij Tulum Tulum werd er al volop gedanst op de dansvloer. Het duurde niet lang of Elmer en Bianca kwamen ook de dansvloer op en al voor de openingsdans barstte het feest los. De openingsdans werd natuurlijk niet over geslagen. De liefde spatte er vanaf!!

Voor ons was het daarna tijd om naar huis te gaan….. Lieve Elmer en Bianca, wat hebben wij genoten van jullie fantastische dag. Jullie zijn echt een super liefdevol stel met vijf geweldige dochters. Bedankt dat wij dit vast mochten leggen. Geniet samen!!

0 comment

Tjeerd & Larissa | 24-08-2018

Vrijdag 24 augustus 2018 was het de dag van Tjeerd en Larissa. Om 7:00 uur stapten wij samen in de auto, op weg naar Barneveld. Daar was het bij beiden al een drukke boel. De kapster was druk bezig met Larissa’s haar, de moeder van de bruid zat in de make-up en de ceremoniemeesters namen de dag door. Ook bij Tjeerd was het gezellig druk. Zijn ouders, vrienden en broers waren in zijn appartement om hem te helpen met alle voorbereidingen.

Tjeerd stapte netjes op tijd in de auto op weg naar zijn bruid, alleen zij was nog niet helemaal klaar. Terwijl Tjeerd stond te wachten op de hoek van de straat, werd bij Larissa de sluier nog even vastgemaakt in het haar. Toen was het moment daar waarop ze elkaar voor het eerst zouden zien. Larissa ging alvast klaarstaan in de tuin. Tjeerd kreeg een seintje en kwam aangereden in de oude Mercedes, stapte uit en liep naar zijn bruid. Wauw, wat zagen ze er beiden prachtig uit!

Tijd voor de fotoshoot bij de soesterduinen. Wat is dit een mooie locatie voor het maken van de foto’s.

Inmiddels hadden alle daggasten zich verzameld bij Larissa thuis. We maakten groepsfoto’s en na een heerlijke lunch, stapten we allemaal in de auto en gingen we richting het gemeentehuis in Barneveld. Het was tijd voor het officiële gedeelte. Larissa en Tjeerd maakten een prachtig entree, waarna de ambtenaar een mooie toespraak hield. Er werd vervolgens volmondig ‘Ja’ gezegd en er werd natuurlijk gekust. Lieve Zoë kwam trots de ringen brengen. Tot slot werden voor het stadhuis twee duiven losgelaten, wauw wat gaaf allemaal!

Na het gemeentehuis gingen we snel door naar de kerk, waar de dominee al stond te wachten. Aan de arm van haar vader kwam Larissa naar voren gelopen. De dominee hield zijn preek, Larissa en Tjeerd spraken naar elkaar hun geloften uit en de dominee gaf hen de zegening. Het was een prachtige dienst.

Op naar Brasserie Schovenhorst in Putten. Daar was het tijd om te toasten op het huwelijk. De taart werd aangesneden en er werd heerlijk geborreld. Er was voor ons nog even de gelegenheid om het bruidspaar bij de auto te fotograferen en bij een muurtje dat wij hadden gespot. Toen de BBQ in volle gang was, was het voor ons een mooi moment om naar huis te gaan.

Lieve Tjeerd en Larissa, wat hebben wij enorm genoten van jullie geweldige dag. Bedankt dat wij erbij mochten zijn. We wensen jullie al het geluk van de wereld toe samen. Nu eerst lekker genieten van jullie huwelijksreis.

Lieve groetjes Josien & Floor (Two Sparkle Photography)

 

 

0 comment

1 2 3