Jan-Willem & Melanie | 18-10-2019

Afgelopen vrijdag fotografeerden wij onze laatste bruiloft van dit seizoen, de bruiloft van Jan-Willem en Melanie. Het werd een geweldige dag met een prachtig en stralend bruidspaar, hele lieve kids, een hele toffe locatie en mooie mensen.

De dag begon regenachtig, maar in de loop van de middag kwam de zon door. Wij splitsten ons op. Melanie werd geholpen door haar vriendin Danielle en was met zonen Lars en Finn en dochter Elin in hun eigen huis. Daar kwam ook de visagist en kapper. Alle kinderen werden in de kleren gehesen, Melanie werd prachtig opgemaakt, de haren werden gedaan en tot slot hielp Danielle, Melanie met het aantrekken van de jurk. Jan-Willem was in de ochtend naar het huis van zijn schoonouders gegaan en werd door hen geholpen met het aandoen van zijn jasje.

Toen was het moment daar dat Jan-Willem zijn bruid ging ophalen en haar voor het eerst zou zien. Wauw, wat een prachtig bruidspaar en ook de kinderen zagen er geweldig uit.

Op naar het Hof van Bussloo, waar de ceremonie, het diner en het feest zouden plaatsvinden.

De daggasten waren ook gearriveerd en samen werd er genoten van iets te eten en te drinken in de voorkamer.

Toen was het tijd voor het officiële gedeelte. Lars droeg de kaars, Finn de ringen en Elin het mandje met bloemblaadjes. Elin vond het strooien van de bloemblaadjes iets te lang duren, dus kiepte ze het mandje gewoon in één keer om. Heerlijk! Melanie werd weggegeven door haar vader, een super mooi moment.

Het werd een prachtige informele ceremonie met een lach en een traan. De ambtenaar sprak mooie woorden, de gasten werden er ook bij betrokken en Jan-Willem en Melanie spraken persoonlijk hun geloften naar elkaar uit. Wauw, wat zijn deze twee mensen gek op elkaar! Ze zeiden dan ook volmondig JA!, ze deden bij elkaar de ringen om die werden gebracht door een heuse Ring Security. De akte werd door hen en alle getuigen getekend, yes getrouwd!

Natuurlijk moest dit gevierd worden met een lekker stuk taart!

Het was tijd voor de fotoshoot. Het hof van Bussloo ligt op een prachtige plek. We hadden dan ook al snel een heel mooi plekje voor de shoot gevonden en wat deden ze het goed. De kinderen hadden er ook echt plezier in. Daarna hebben we nog even alleen met Jan-Willem en Melanie wat foto’s gemaakt. Wat een stralend en prachtig bruidspaar en wat zijn de kleuren toch geweldig in de herfst.

Er werd nog even lekker geborreld en wij maakten een aantal groepsfoto’s. De gasten konden aan tafel, waarop er gezamenlijk getoost werd op het bruidspaar. Voor ons een mooi moment om huiswaarts te keren.

Lieve Jan-Willem en Melanie, wat zijn jullie een pracht stel. De liefde spat ervan af! Wij hebben enorm genoten van jullie super mooie dag. Wij wensen jullie samen met Lars, Finn en Elin en alle lieve mensen om jullie heen, heel veel geluk voor de toekomst toe.

Liefs Josien en Floor

1 Comment

Remco & Karin | 4-10-2019

Op vrijdag 4 oktober, de dag van Remco en Karin, startten we dicht bij huis. Remco bereidde zich voor in hun eigen huis in Apeldoorn bij ons om de hoek. Het was er al vroeg een gezellige boel. Met hulp van vrienden en zijn ouders, werd hij een echte bruidegom, mooi!

Ondertussen was Karin bij haar ouders in Wenum Wiesel. Eerst waren alleen haar ouders, de kapster en visagist daar, maar al snel kwamen er steeds meer mensen binnen druppelen. Er werden nog wat versieringen opgehangen door Karins vader en ondertussen werd Karin omgetoverd tot een prachtige bruid. Wauw!

Remco was inmiddels ook gearriveerd in Wenum Wiesel. Toen Karin er klaar voor was, maakte Remco zijn opwachting in de Porsches die speciaal voor deze dag geregeld waren voor het bruidspaar en de beide ouders. Onder het toeziend oog van familie en vrienden belde hij aan en ging de deur open. Wow, wat een mooi moment en wat een prachtig bruidspaar!

Het was ondertussen behoorlijk aan het regenen en omdat er niet veel beter weer voorspeld was die dag, gingen we op weg naar de Zwitsal-fabrieken in Apeldoorn voor de fotoreportage. Dit was geen straf, want het is een super toffe industriële locatie met heel mooi licht. In de verschillende hallen maakten we foto’s, maar Remco en Karin waren ook zo stoer om onder de paraplu te duiken in de regen. It’s like rain on your weddingday? Het maakte Remco en Karin echter weinig uit, ze straalden op en top!

We gingen nog even terug naar Wenum Wiesel voor een broodje en daarna reden we richting Ellecom. Op het prachtige Landgoed Avegoor arriveerden inmiddels ook de eerste daggasten. Vol verwachting stonden zij even later het bruidspaar op te wachten.

Toen was het ook echt tijd geworden voor de ceremonie. De gasten namen plaats in de prachtige serre. Remco en Dorianne, de ambtenaar, kwamen eerst naar voren gelopen en daarna kwam Karin aan de arm van haar trotse vader binnen. Wat een prachtig gezicht weer. Karin straalde van oor tot oor en op Remco’s gezicht was trots en blijdschap in één af te lezen, zo mooi. Er volgde een hele mooie ceremonie met prachtige woorden van Dorianne, maar ook van de getuigen van Remco en Karin. Dit ging gepaard met veel gelach, maar ook met tranen van blijdschap, prachtig. Toen er uiteindelijk ‘Ja’ was gezegd, mocht neefje Daan met de hamer slaan en samen met zijn zusje Sophie de ringen aandragen. Wat deden ze dit goed!

Daar moest natuurlijk op geproost worden en dit werd gevolgd door een gezellige borrel. Er was uitgebreid tijd voor felicitaties en cadeaus en we maakten ook nog wat groepsfoto’s. Aansluitend werd er na een prachtige speech van Remco’s moeder heerlijk gedineerd. Ondertussen regende het nog steeds buiten, maar dat had niemand in de gaten, want het was feest!

Na afloop van het diner reden we naar de Vecht waar bij de Groot het feest plaats zou vinden. De band Super Sundays stond al klaar om er een knalfeest van te gaan maken en nadat alle avondgasten gearriveerd waren, werden de eerste dansjes gemaakt. Na enige tijd pakten wij onze spullen om richting huis te gaan.

Lieve Remco en Karin, jullie hebben er zelf voor gezorgd dat 4 oktober 2019 een stralende dag werd, daar was echt geen zon voor nodig. Jullie straalden! Wij hebben echt ontzettend genoten van jullie dag en willen jullie heel veel geluk toewensen. Met elkaar maar ook met alle lieve en gezellige mensen om jullie heen!

Veel liefs,

Floor en Josien

2 Comments

Michel & Jennifer | 26-09-2019

Afgelopen donderdag 26 september mochten wij de dag van Michel en Jennifer vastleggen. Het weer werkte niet echt mee, maar ondanks dat, werd het echt een geweldige dag! We begonnen de dag bij Groot Warnsborn in Schaarsbergen. Daar zouden Michel en Jennifer elkaar voor het eerst ontmoeten. We konden nog net het dichtknopen van de jurk van Jennifer meepakken en toen was het moment daar dat ze elkaar voor het eerst zouden zien! Michel stond samen met Finn op het bospad te wachten, waarna Jennifer met Liv en haar moeder kwam aanlopen. Wauw, wat zagen ze er allemaal prachtig uit!

Michel en Jennifer hadden in verband met de slechte weersvoorspellingen, geregeld dat we foto’s konden maken bij Rozet in Arnhem. In de parkeergarage zagen we al toffe plekjes voor wat foto’s en foto’s maken onder de paraplu ging prima! Ook mochten we de kelders in, erg gaaf! Zo konden we een super afwisselende reportage maken.

Vervolgens gingen we weer terug naar Groot Warnsborn. De zaal was daar al prachtig versierd voor de ceremonie en de daggasten werden ontvangen. Michel maakte zijn entree samen met Finn en Liv. Daarna kwam Jennifer naar voren gelopen aan de arm van haar broer, een super mooi moment.

De ambtenaar sprak prachtige woorden en ook Jennifer en Michel spraken de geloften naar elkaar uit. Ze zeiden beiden volmondig JA en er mocht gezoend worden! Dit leverde een staande ovatie van de gasten op, wauw, kippenvel. Liv en Finn brachten samen de ringen en er werd door het bruidspaar, de kinderen en door de getuigen getekend. Yes, officieel getrouwd!

Ze liepen door de erehaag heen, op weg naar de champagne, want er moest natuurlijk een toost uitgebracht worden. Als een echte professional sabreerde Michel de fles. Daarna werd de taart aangesneden en werd er gezellig geborreld. Tijdens het borrelen en op een droog moment, maakten wij nog een aantal groepsfoto’s in de tuin.

Ondertussen waren de tafels prachtig gedekt. De gasten konden aan tafel en genoten van een heerlijk diner. Tijdens het diner sprak de moeder van Jennifer nog mooie woorden en tijdens het dessert hadden ook de vrienden van Michel iets voorbereid.

Na het diner friste het bruidspaar zich even op. Als verrassing voor Michel, had Jennifer nog een andere jurk geregeld voor de avond. Wat een knappe bruid! Samen openden ze het feest met een mooie dans en voegden Finn en Liv zich vervolgens ook op de dansvloer. Het feest barstte los, een mooi moment voor ons om huiswaarts te keren.

Lieve Michel en Jennifer, wat hebben wij enorm genoten van jullie dag! Een dag met een geweldig bruidspaar, hele toffe locaties en heel veel lieve en mooie mensen. Bedankt dat wij erbij mochten zijn! We wensen jullie met jullie prachtige gezin, al het geluk van de wereld toe.

Lieve groetjes, Josien en Floor

0 comment

Anton & Rianne | 20-09-2019

Op vrijdag 20 september zaten we al vroeg in de auto richting Blankenham in Overijssel. Het was namelijk de dag van Anton en Rianne en Anton kleedde zich hier in het huis van zijn ouders aan, wow wat wonen zij op een mooi plekje. Het was een gezellig gebeuren, ze hadden er duidelijk veel zin in! Al snel was Anton, als knappe bruidegom, klaar om op weg te gaan richting zijn bruid.

We reden vervolgens naar Nunspeet waar Rianne zich in een huisje bij Villa Vennendal klaarmaakte. Rianne’s haar werd net gedaan toen wij aankwamen en het was een gezellige drukte in het huisje. Rianne’s moeder hielp met het aantrekken van de prachtige jurk, wauw wat stond het mooi!

Toen Rianne helemaal klaar was gingen we richting Villa Vennendal, waar de gasten zich al verzameld hadden voor de ceremonie. Anton nam zijn plaats in voor in de zaal om zijn bruid op te wachten. Aan de arm van haar vader kwam ze naar binnen, zo mooi. Op de gezichten van zowel Anton als Rianne waren duidelijk de emoties af te lezen. Wat een super speciaal moment!

Er volgde een prachtige ceremonie. Na mooie woorden van de ambtenaar spraken Anton en Rianne hun geloften naar elkaar uit. Er werd veel gelachen en er werden tranen weggeveegd. Prachtig. Uiteindelijk was daar natuurlijk ook het ja-woord, werd er gekust en deden zij elkaar de ringen om. Yeah, getrouwd!

Na de ceremonie was het tijd voor champagne en een prachtige taart. Er werd heerlijk geborreld.

Hierna gingen we op weg naar Spakenburg-Bunschoten waarbij we onderweg op diverse plekjes stopten om foto’s te maken. Tijdens hun preweddingshoot een aantal weken geleden lieten Anton en Rianne al zien hoe gek ze op elkaar zijn en dat was dit keer niet anders. Het was ook nog eens prachtig weer, echt even genieten dus.

In Spakenburg-Bunschoten werden Anton en Rianne bij partycentrum de Kooi buiten opgewacht door hun gasten. Door een mooie erehaag van mensen gingen ze naar binnen om gelijk aan tafel te gaan voor een overheerlijk diner. Tijdens het diner waren er een aantal mooie speeches en toen het dessert geserveerd was, zagen wij onze kans schoon om nog even met het bruidspaar naar buiten te gaan voor een paar foto’s tijdens de zonsondergang.

De avondgasten arriveerden, het was tijd voor het feest! Na de felicitaties kwamen Anton en Rianne beiden aan een kant van de zaal van een trap af, om elkaar in het midden van de zaal te treffen, voor hun spectaculaire openingsdans. Later bleek dat niet alleen Anton en Rianne dansles hadden gehad, hun beider ouders gingen ook soepeltjes de dansvloer over. Het was een mooi begin van een prachtig feest en na een hilarisch stukje van de ceremoniemeesters gingen wij huiswaarts.

Lieve Anton en Rianne, bedankt dat wij jullie geweldige dag vast mochten leggen. Aan alles is te zien dat jullie super gek op en blij met elkaar zijn. We willen jullie heel veel liefde en geluk toewensen met elkaar maar ook met alle lieve mensen om jullie heen!

Lieve groetjes, Floor en Josien

0 comment

Carlo & Joanne | 12-09-2019

Afgelopen donderdag en vrijdag trouwden Carlo en Joanne en wij mochten er beide dagen bij zijn, super gaaf! Op donderdag trouwden Carlo en Joanne voor de wet bij De Hangar in Teuge. Met een intiem gezelschap werd genoten van een prachtige ceremonie, een heerlijke taart en bubbels. Ook kregen we nog even toestemming om bij de vliegtuigen wat foto’s te maken!

Hierna gingen wij naar huis. De volgende ochtend startten wij om 10.00 uur bij hotel Zenzez in Apeldoorn. Hier had het hele gezelschap geslapen, na een etentje bij huisje James. Carlo liep rustig rond in de ontbijtzaal, terwijl Joanne al in de make-up zat. Wij maakten foto’s van de jurk, de schoenen, sieraden, manchetknopen en geurtjes. Daarna was het voor beiden tijd om zich aan te kleden, dus splitsten wij ons op. Ze mochten elkaar nog niet zien, dus kleedden ze zich in aparte kamers om. Joanne werd geholpen door haar moeder, Carlo door zijn vader. En toen was het moment daar, de first look. Carlo stond al buiten te wachten en daar kwam Joanne door de deuren naar buiten gelopen. Wauw, wat zijn ze prachtig!

Daarna reden we naar ’t Leesten voor de fotoshoot. Twee vriendinnen van Joanne gingen mee en het werd een hele gezellige boel.

Op naar de De Middelburg in Bussloo. Daar aangekomen stonden alle gasten het bruidspaar al op te wachten. Er werd vervolgens opnieuw getoost en weer was er heerlijke taart! We maakten groepsfoto’s, Joanne gooide haar bruidsboeket weg en daarna werd er heerlijk geborreld en zelfs een partijtje volleybal gespeeld.

Daarna konden de gasten genieten van een heerlijk Italiaans buffet. En wat een geluk, er kon lekker buiten gegeten worden. Wij zagen dat ze zon al mooi begon te zakken en dat het licht steeds warmer werd en vroegen Carlo en Joanne of ze na het diner nog even met ons mee wilden lopen voor een paar foto’s. Zo mooi dat prachtige bruidspaar in dat ‘gouden’ licht.

We stapten allemaal in de auto op weg naar de kerk in Wilp. Wauw, wat een mooie dienst vond er vervolgens plaats. Stralend kwamen ze later de kerk weer uitgelopen, YES nu ook voor de kerk getrouwd. Dat moet gevierd worden met een knallend feest!

Carlo en Joanne openden het feest met een geweldige openingsdans. En daarna kon iedereen helemaal los gaan op de dansvloer! Tijd voor ons om onze spullen te pakken.

Lieve Carlo en Joanne, wat waren dit twee prachtige dagen. Wij hebben enorm genoten van jullie, alle mooie woorden die zijn gesproken, de lieve mensen om jullie heen en de relaxte sfeer. Dank jullie wel dat wij hierbij mochten zijn. Wij wensen jullie heel veel geluk voor de toekomst toe.

Lieve groetjes Josien en Floor, Two Sparkle Photography

0 comment

Mitch & Michelle | 07-09-2019

Zaterdag 7 september was de dag van Mitch en Michelle! Mitch was met zijn ouders, oma en een paar vrienden in Vleuten in hun eigen huis. Het ging er eigenlijk heel relaxed aan toe. De das werd nog even goed gestrikt, er was tijd voor koffie, broodjes en een knuffel met oma op de bank. Uiteindelijk trok hij zijn prachtige pak aan en ging als knappe bruidegom op weg naar Montfoort.

Ondertussen was Michelle met dochter Lexi en haar moeder in Houten om zich voor te bereiden. Haar haar en make up werden prachtig gedaan door de kapster en visagiste en uiteindelijk trok Michelle samen met haar moeder haar jurk aan op haar vroegere meisjeskamer. Lexi werd natuurlijk omgetoverd tot een prachtig bruidsmeisje. Wauw wat waren ze mooi! Ook zij vertrokken naar Montfoort.

De gasten werden in Montfoort ontvangen bij de Heeren van Montfoort. Ondertussen werd de Commanderije van Sint Jan in gereedheid gebracht voor de ceremonie. Door de regen kwamen toen ook de gasten naar de prachtige ceremoniezaal toe en toen iedereen plaats genomen had, kon het echt beginnen. Mitch kwam naar voren met zijn vader en ‘best man’, gevolgd door Lexi en Dani en Mats de ‘Ring Security’. Michelle maakte aan de arm van haar vader een geweldig entree. Wauw! Er volgde een prachtige ceremonie met hele mooie woorden van de beide vaders en natuurlijk ook de ambtenaar. Uiteindelijk werd er natuurlijk ook door beiden volmondig ‘Ja’ gezegd. Yeah!!

Na de ceremonie liepen Mitch en Michelle en Lexi door de erehaag van mensen richting de Heeren van Montfoort. Hier was het, na een speech van Mitch, tijd voor champagne en taart!

Ondertussen keken wij op de buienradar en zagen dat het nog even droog zou zijn, maar dat we beter iets eerder konden vertrekken voor de fotoreportage. Montfoort is een prachtig stadje met allemaal toffe fotoplekken op loopafstand van elkaar. Lexi twijfelde nog even maar wilde toch graag mee foto’s maken en wat deden ze het goed met zijn drieën. Ze spatten van het camerascherm af!

Teruggekomen bij de Heeren van Montfoort werd er nog heerlijk geborreld. We maakten nog wat (groeps)foto’s in de tuin en al snel was het tijd om aan tafel te gaan voor het diner. Dat werd af en toe onderbroken door prachtige speeches van vrienden.

Na het diner werd het feest spetterend geopend door Mitch en Michelle. Ze hadden een te gekke openingsdans ingestudeerd! Het feest barstte los en na een tijdje was het voor ons tijd om richting huis te gaan.

Lieve Mitch, Michelle en natuurlijk Lexi. Wow wat straalden jullie op jullie dag. De liefde spatte er vanaf!! We vonden het super tof dat wij er bij mochten zijn en willen jullie heel veel geluk toewensen samen!

Liefs,

Floor en Josien

4 Comments

Roy & Jolien | 06-09-2019

Afgelopen vrijdag trouwden Roy en Jolien en wij mochten erbij zijn! Het werd een geweldig mooie dag met een stralend bruidspaar, toffe locaties, heerlijk weer en een heleboel lieve mensen. Floor begon haar dag bij de kapper in Vaassen. Daar werd Jolien opgemaakt en werden haar haren gedaan. Daarna gingen we naar het huis van de ouders van Jolien, waar haar vader al een mooi plekje voor de jurk had gevonden in de tuin. Altijd gaaf om de jurk even ergens op te hangen en te fotograferen. De moeder van Jolien hielp haar vervolgens met het aantrekken van de jurk. En wauw, wat was ze prachtig! Josien was ondertussen naar Roy gereden om daar foto’s te maken. Roy werd geholpen door zijn ouders en perfect op tijd was hij klaar om zijn bruid op te halen. Dit deed hij dan ook helemaal in stijl.

Het moment waarop bruid en bruidegom elkaar voor het eerst gaan zien is altijd zo spannend en mooi!

Tijd voor de fotoshoot. Roy en Jolien hadden geregeld dat we foto’s konden maken bij kasteel De Cannenburgh, super mooi! We maakten foto’s bij het kasteel, maar ook in de parkachtige tuinen rondom het kasteel. Roy en Jolien hadden bijna geen aanwijzingen nodig, het ging helemaal vanzelf. Deze twee zijn zooooo gek op elkaar, het spat er vanaf!

Na de fotoshoot werd er heerlijk geluncht bij de ouders van Jolien thuis en daarna gingen we met z’n allen op weg naar De Middelburg in Bussloo. Daar werd een mooie erehaag gemaakt door de daggasten. Roy en Jolien kwamen aangereden en maakten een prachtige entree.

De ceremonie kon buiten plaatsvinden, een grote wens van Roy en Jolien en gelukkig werkte het weer mee. Roy kwam eerst aangelopen en daarna Jolien aan de arm van haar vader, wauw zo mooi! Jolien en Roy wilden graag een informele plechtigheid en dat werd het. Er werd heel veel gelachen, er werden mooie woorden gesproken door de vader van Jolien en de ambtenaar en ook Jolien en Roy spraken zelf hun persoonlijke vows naar elkaar uit. Er volgde van beiden een volmondig JA, de ringen werden omgedaan en de handtekeningen gezet. Yes, officieel man en vrouw!

Na de ceremonie was het tijd voor taart!

We maakten groepsfoto’s in de tuin en daarna konden alle gasten aan tafel. Er werd heerlijk gegeten en de vaders van de bruid en bruidegom spraken het kersverse bruidspaar toe wat zorgde voor veel gelach maar ook een enkele mooie traan.

Een oude bus arriveerde, waar vervolgens alle gasten en het bruidspaar instapten op weg naar de kerk in Vaassen. Het was een gezellige boel in de bus. Aangekomen bij de kerk werd er weer een mooie haag gevormd door alle aanwezigen om het bruidspaar feestelijk te ontvangen.

Er volgde een mooie, liefdevolle dienst.

Na de kerkdienst werd de dag afgesloten met een knallend feest in de Middelburg. Roy en Jolien openden het feest met een dans en daarna kon iedereen helemaal los gaan op de dansvloer. Tijd voor ons om onze spullen te pakken en naar huis te gaan.

Lieve Roy en Jolien, wat hebben wij enorm genoten van jullie dag! Jullie zijn echt een geweldig mooi en lief stel en wij wensen jullie samen met alle lieve mensen om jullie heen al het geluk van de wereld toe. Lieve groetjes Josien en Floor

0 comment

Jermaine & Danielle | 29-08-2019

Vorige week donderdag 29 augustus trouwden Jermaine en Danielle en wij mochten er bij zijn! Het werd een super mooie dag met een prachtig bruidspaar, heerlijk weer en heel veel lieve mensen. We begonnen allebei op een andere plek. De één fotografeerde de bruidegom die zich met zoontje Jesse aankleedde met hulp van zijn moeder. De ander was bij de bruid. Zij werd bijgestaan door lieve vriendinnen, haar ouders en haar dochtertje Tess. Danielle was ruim op tijd klaar en toen begonnen de zenuwen toch wel te komen… Gespannen wachtte ze boven aan de trap, tot Jermaine kwam voorrijden.

En daar kwam hij samen met Jesse aangereden in een mooie BMW. Hij ging voor de openstaande deur staan zodat hij zijn bruid van de trap naar beneden kon zien komen. Wat een super mooi moment! Nadat ze elkaar uitgebreid bekeken hadden, was het tijd om in de auto te stappen en naar het stadhuis te rijden.

Bij het stadhuis was het een drukke boel. Er waren veel mensen die het bruidspaar wilden bewonderen. En daar was toch echt het moment gekomen waarop het officiële gedeelte ging beginnen. Eerst kwam Jermaine met Tess en Jesse de zaal in. Gevolgd door Danielle aan de arm van haar vader. Prachtig! De ambtenaar hield een mooie toespraak en las de woorden voor die Jermaine en Danielle voor elkaar opgeschreven hadden. Hier en daar werd even een traantje weggepinkt. Danielle en Jermaine gaven elkaar de rechterhand en zeiden volmondig JA! Er werd gezoend en Tess kwam de ringen brengen. Na het tekenen was het dan echt een feit, YES, getrouwd! De gasten vormden buiten een mooie erehaag en het kersverse bruidspaar kwam stralend door de bellen heen naar buiten gelopen. Op naar partyboerderij De Vossenberg in Epe om daar te proosten op het huwelijk!

Aangekomen in Epe stond er al een prachtige taart klaar. Jermaine en Danielle sneden de taart aan en er werd natuurlijk geproefd; wat een heerlijke taart!

Terwijl de gasten borrelden, gingen wij met Jermaine, Danielle, Tess en Jesse op pad voor de fotoreportage. Jermaine en Danielle hadden super mooie plekken uitgekozen voor de shoot. We maakten eerst foto’s van het hele gezin en daarna ook nog even van Jermaine en Danielle samen.

We maakten groepsfoto’s en daarna was het tijd om aan tafel te gaan. De vader van Danielle gaf een prachtige speech en er werd genoten van een heerlijk buffet. Na het eten doken de kinderen nog het zwembad in, geweldig!

Ondertussen was de zaal omgetoverd tot een prachtige feestzaal. Jermaine en Danielle openden het feest! Er werden cadeaus aangeboden, er werd een filmpje getoond, er werden gekke foto’s gemaakt in de fotohoek en er werd natuurlijk lekker gedanst! Een saxofonist maakte het feestje compleet!

Lieve Jermaine en Danielle, wat was het een heerlijke dag! Dank jullie wel dat wij hierbij mochten zijn. We wensen jullie samen met jullie prachtige gezin al het geluk van de wereld toe! Lieve groetjes Josien en Floor

0 comment

Frank & Elise | 19-07-2019

Afgelopen vrijdag 19 juli mochten wij de prachtige dag van Frank en Elise vastleggen. Josien begon de dag bij Frank. Frank was thuis en kleedde zich daar aan samen met zoontje Guus. Floor startte de dag bij Elise. Elise was bij haar ouders thuis, waar het een gezellige boel was. Ouders, nichtjes, zus en dochtertje Puck waren er allemaal en gingen om de beurt de visagie in. Toen iedereen bijna klaar was ging de jurk van Elise aan. Wauw, wat een plaatje! Ook de vader van Elise was er stil van, zo mooi!

Op naar Landgoed Groot Warnsborn in Schaarsbergen. Frank ontvangt de gasten en dan is het moment eindelijk daar….Frank en Elise gaan elkaar voor het eerst zien! Frank staat al te wachten en daar komen eerst Guus en Puck aangelopen, gevolgd door Elise aan de arm van haar vader. Wat een mooi moment!

Tijd voor het officiële gedeelte. Er volgt een prachtige ceremonie, met veel persoonlijke woorden, een lach en een traan en uiteindelijk van beiden een volmondig JA! Er mag gezoend worden, de ringen worden omgedaan en er wordt getekend. Yes, nu zijn ze echt getrouwd! Daar moet natuurlijk op geproost worden, maar eerst nog even door de erehaag.

De taart staat al klaar. Maar eerst heeft Frank nog een belangrijke taak; het sabreren van de champagnefles. Bij de tweede poging gaat dit helemaal goed! Proost! Onder toeziend oog van alle kinderen wordt vervolgens de taart aangesneden.

Na een aantal groepsfoto’s te hebben gemaakt, gaan we met Frank, Elise, Puck en Guus op pad voor de fotoshoot. We maken eerst wat foto’s van dit prachtige gezin. Wat een heerlijk stel en wat doen Puck en Guus het goed! Daarna gaan we nog even alleen verder met Frank en Elise.

Na deze geweldige shoot, kon iedereen aan tafel. Er werd heerlijk gegeten. Tussendoor waren er mooie speeches en de moeder van Frank zong nog een prachtig lied.

Het dessert kon lekker buiten gegeten worden. Een mooi moment voor de daggasten om hun cadeaus te overhandigen. Ondertussen was ook een fotohokje geplaatst, waar vooral de kinderen meteen gebruik van maakten. Het bruidspaar kon zich nog net even opfrissen voordat de eerste avondgasten arriveerden. De felicitaties werden in ontvangst genomen en er werd volop buiten geborreld.

Iedereen werd gevraagd naar binnen te komen en Frank en Elise openden samen met DJ Chiel het feest. Er werd heerlijk gedanst. Om half elf kwam zanger Dennis optreden en hij maakte het feestje compleet. Voor ons tijd om de spullen in te pakken en naar huis te gaan.

Lieve Frank en Elise, wij hebben enorm genoten van jullie geweldige dag. Wat zijn jullie een mooi stel! We wensen jullie met jullie prachtige gezin al het geluk van de wereld toe.

Liefs Josien & Floor, Two Sparkle Photography

0 comment

Bianca & Melvin | 12 – 07 – 2019

Yeah, op vrijdag 12 juli mochten we weer op pad voor de toffe bruiloft van Melvin en Bianca. Het zonnetje scheen toen we op weg gingen. Eén van ons, begon in Driebergen waar Melvin met behulp van zijn moeder en broer tot een echte bruidegom omgetoverd werd. Daarna ging hij op weg naar zijn bruid.

Bianca was in hun eigen huis in Harderwijk. Haar haar en make-up werden prachtig gedaan en uiteindelijk hielp haar moeder haar met het aantrekken van de jurk. Het ging er eigenlijk best relaxt aan toe en wauw, wat werd ze mooi.

Melvin kwam keurig op tijd aangereden in Harderwijk. Hij belde aan en kon zijn prachtige bruid in de armen sluiten. We maakten nog een paar foto’s bij de wilde bloemen aan de andere kant van de weg en gingen op weg naar de fotolocatie.

Voor de reportage regelden Bianca en Melvin een toffe oude loods in Harderwijk. Wat een gave plek! Er was veel regen voorspeld maar gelukkig viel het ’s ochtends mee en konden we ook nog foto’s buiten maken. Ondertussen oefenden Melvin en Bianca ook nog hun openingsdans.

Na een hele relaxte shoot was het tijd om terug te gaan naar huis want daar stond hun familie hen al op te wachten. Ondertussen werd het wat donkerder en begon het wat te rommelen. We genoten van een heerlijke lunch en reden door de regen naar het prachtige kasteel de Schaffelaar in Barneveld. In de stromende regen kwamen wij, de gasten en uiteindelijk ook Melvin en Bianca aan. Maar dat mocht de pret niet drukken, want de ceremonie was binnen gepland in de mooie trouwzaal van de Schaffelaar.

De ceremonie kon beginnen! Eerst kwam Melvin met zijn moeder de trouwzaal binnen gelopen en vervolgens op het prachtige lied ‘From this Moment’ kwam Bianca aan de arm van haar vader naar Melvin toe. Her en der werden wat traantjes weggepinkt, wat ontroerend mooi. Evenals de ceremonie die volgde met mooie woorden van de ambtenaar en de prachtige en ontroerende woorden die Melvin en Bianca voor elkaar hadden. Na het ja-woord en de kus kwam de ‘Ring Security’ bestaande uit Jens en Ralph super stoer naar voren gelopen met de ringen. Zo leuk! En ja hoor toen waren Bianca en Melvin echt getrouwd, Yes!

De bubbels en taart stonden al klaar dus het kon nu echt gevierd gaan worden. Ondertussen werd het al wat lichter in de lucht en uiteindelijk konden we zelfs buiten nog wat foto’s maken. Eigenlijk was de timing zo slecht nog niet.

Daarna verplaatste het gezelschap zich naar de dinerzaal voor een heerlijk en gezellig diner. Er werd op en top genoten door zowel het bruidspaar als de gasten.

Na het diner was er voor het bruidspaar even wat tijd om zich op te frissen. De gasten dronken buiten hun koffie en ondertussen was ook de Fotospiegel gearriveerd en werden hier de eerste hilarische foto’s gemaakt. Voor de kids was er zelfs een speel/loungeruimte in de kelder van het kasteel. Al snel arriveerden ook de eerste avondgasten en kon het feest echt beginnen! Melvin en Bianca deden een te gekke openingsdans en tussendoor maakten wij met hen ook buiten nog wat foto’s want het zonnetje liet zich nog heel even zien…..

Lieve Melvin en Bianca, wauw wat hebben wij veel liefde gezien en gevoeld op jullie dag! Het werd een stralende dag ondanks die ‘paar’ drupjes regen. Wij willen jullie heel veel geluk én vooral ook gezondheid toewensen. En zoals Bianca zegt: Vier het Leven!

Liefs Floor en Josien

Ben jij ook je droomhuwelijk aan het plannen? Vraag dan hier ons magazine aan!

1 Comment

Bob & Sandra | 29 – 06 – 2019

Op zaterdag 29 juni gingen we even onze landsgrens over. We moesten namelijk naar het huis van Bob en Sandra in Wyler, Duitsland. Het beloofde echt een fantastische dag te worden want Bob en Sandra hadden veel toffe verrassingen geregeld.

Toen we aankwamen was kapster Iris al druk bezig met Sandra’s haar. Bob liep ook nog wat rond in het huis net als hun kinderen Kim en Tom. De moeder van Bob was er ook en al snel kwamen ook de ouders van Sandra binnen gewandeld. Net als haar zus met man en kinderen Anouk en Luuk die samen met Kim en Tom een belangrijke rol hadden als bruidskinderen.

Bob ging al snel met zijn moeder, Tom, Luuk en zwager richting het huis van zijn ouders in Groesbeek om zich daar voor te bereiden. Zijn vader en vrienden waren daar ook.

Ondertussen werd Sandra door Mabby heel mooi opgemaakt. Kim en Anouk mochten ook eindelijk hun prachtige jurkjes aandoen en uiteindelijk was voor Sandra het moment daar om haar jurk aan te doen. Haar zus en moeder hielpen haar. Wauw, wat was ze mooi!!

Bob was ondertussen ook weer terug gekomen, hij zag er tiptop uit en ging onder aan de trap staan om zijn bruid op te wachten. Wat een fantastisch moment was het toen Sandra de trap af liep. Onder toeziend oog van de beide ouders en bruidskinderen sloot Bob, Sandra in zijn armen.

We reden richting De Wolfsberg in Groesbeek. Hier was iedereen druk in de weer om deze, sowieso al prachtige locatie, om te toveren tot een droomlocatie. Wat zag het er nu al te gek uit! We maakten foto’s in het naastgelegen bos en daarna was het tijd voor de lunch. De moeder van Sandra had nog prachtige woorden en toen was het voor Sandra en de bruidskinderen tijd om zicht terug te trekken, want de eerste gasten arriveerden.

De gasten namen plaats op de ceremonieplek, wat was het er schitterend versierd met vele bloemen en ballonnen. Dirk Zeelenberg nam als trouwambtenaar zijn positie in en ondertussen begon Wesly Bronkhorst te zingen. Wauw, het zorgde echt voor kippenvel toen Sandra en haar vader, achter de bruidsmeisjes aan richting Bob liepen. Dit was zo onbeschrijfelijk mooi.

Er volgde een prachtige en liefdevolle ceremonie met veel humor maar er was ook ruimte voor een traan. Gewoon perfect want natuurlijk zeiden Bob en Sandra beiden volmondig ‘Ja’!!


Bob en Sandra namen vol enthousiasme alle felicitaties in ontvangst. Ook werd de mooie en heerlijke taart aangesneden en maakten zij een eerste dansje, terwijl de gasten heerlijk borrelden onder de prachtige tonen van zangeres Eve.

De tafels waren gedekt, ook dit zag er weer zo mooi uit. De vader van Sandra sprak het bruidspaar toe, ‘wees zuinig op mijn meissie’ was zijn boodschap. Na het overheerlijke voorgerecht kwam ineens zanger William Janz tevoorschijn. Alle handen gingen de lucht in en de voetjes van de vloer. Wat een ambiance!

De avondgasten arriveerden. Er werd eerst lekker buiten gefeliciteerd en geborreld. Zangeres Judith Peters zorgde voor de muzikale noot, heerlijk! Daarna verplaatste iedereen zich naar binnen om een eerste sneak van de trouwfilm van de videografen State of Dreaming te bekijken. Direct daarna deden Bob en Sandra hun openingsdans en vanaf dat moment ging het dak eraf! Zanger John West kwam al snel tevoorschijn en Bob en Sandra genoten zichtbaar terwijl zij zijn liedjes stuk voor stuk letterlijk mee zongen. Met de dames van Back too Waterloo gingen we weer even terug in de tijd, want zij zongen de heerlijke hits van ABBA. Voor ons was toen wel het moment daar om richting huis te gaan na deze lange maar fantastische dag!

Lieve Bob en Sandra, wauw wat vonden wij het een te gekke dag! Zo tof dat wij bij jullie droomhuwelijk mochten zijn. Het was echt onbeschrijfelijk mooi! We willen jullie heel veel geluk toewensen met zijn viertjes maar ook met alle lieve mensen om jullie heen.

Veel Liefs,

Floor en Josien

Ben jij ook je droomhuwelijk aan het plannen? Vraag dan hier ons magazine aan!

6 Comments

Hans & Inge | 21-06-2019

Vrijdag reden we in de ochtend naar Landgoed Klarenbeek. Daar werden we enthousiast ontvangen door Wim, de ceremoniemeester die dag. Inge zat in de bruidsuite, waar de kapster al druk bezig was met haar haar. Vergezeld door drie vriendinnen was het een gezellige boel in de hotelkamer. Ondertussen kwam ook Hans, samen met zijn zus, aan op Landgoed Klarenbeek in de toffe kever van zijn zus. Hij kleedde zich, met hulp van zijn zus om in een andere kamer.

Toen was het moment daar; Inge en Hans zouden elkaar voor het eerst zien. Hans stond al klaar in het prachtige kapelletje en Inge liep langzaam naar hem toe. Zo mooi!

In de kever op naar Deventer. In Deventer leerden Hans en Inge elkaar kennen in een studentenhuis. Het was dus super leuk om even terug te gaan naar deze plek en foto’s te maken. Ook maakten we foto’s met de skyline van Deventer op de achtergrond.

Na de shoot gingen we weer terug naar Landgoed Klarenbeek. Daar stonden de kindjes van Hans en Inge, Nora en Floris, al te wachten. Zij moesten zich ook nog even aankleden en de nagels lakken en toen natuurlijk ook met z’n vieren op de foto.

Inmiddels arriveerden de eerste gasten. Zij werden door Wim ontvangen op de patio.

Alle gasten namen vervolgens plaats in het kapelletje; het was tijd voor het officiële gedeelte. Daar kwam het bruidspaar aangelopen, wauw! Er volgde een prachtige ceremonie met mooie woorden. Beiden zeiden volmondig JA!, Nora bracht de ringen, er werd getekend en geverfd! Yes, getrouwd!

Daar moest natuurlijk op geproost worden en was er tijd om wat groepsfoto’s te maken en heerlijk te borrelen.

Na een mooie speech van de ceremoniemeester, werd er heerlijk gegeten.

Rond half negen kwamen de eerste avondgasten binnen. Hans en Inge fristen zich even op, waarna ze helemaal klaar waren voor het avondfeest. Ze namen alle felicitaties en cadeaus in ontvangst en er werd al lekker geborreld door iedereen. Ondertussen zorgde DJ Chiel voor een muziekje op de achtergrond. Er werd al flink gedanst door Nora en haar vriendinnetje Amber. Voordat het feest echt los zou barsten, namen wij Hans en Inge nog even mee naar buiten. Het licht was prachtig, dus konden we nog even een aantal gave foto’s maken.

Maar daarna gauw weer naar binnen want het was tijd om de sluier af te doen en te dansen! Oh ja, eerst nog even in de fotobooth en daarna kon het feest echt beginnen. DJ Chiel zorgde ervoor dat iedereen los ging op de dansvloer. Yeah!!

Lieve Hans en Inge, wat was het een geweldige dag. We hebben zo genoten! Alles klopte; een super mooie locatie, een prachtig bruidspaar en een heleboel lieve mensen. We wensen jullie met jullie fantastische gezin al het geluk van de wereld toe. Lieve groetjes Josien en Floor, Two Sparkle Photography

0 comment

Marcel & Jasmijn | 14-06-2019

Op vrijdag 14 juni zaten we al vroeg in de auto richting Nijkerk. Het was de dag van Marcel en Jasmijn! Jasmijn bereidde zich voor op de boerderij van haar ouders, de plek waar ook de ceremonie en het feest plaats zouden gaan vinden. Hoe bijzonder is dat!

Marcel was in het huis van Marcel en Jasmijn samen met vrienden en zijn ouders. Een tikkeltje gespannen kleedde hij zich aan. Hij zag er top uit! Daarna was het tijd om in de oude Mercedes op weg te gaan naar zijn bruid.

Toen kwam het moment dat Marcel en Jasmijn elkaar voor het eerst zouden zien als bruid en bruidegom. Marcel belde aan en Jasmijn kwam van de trap af. Wat een prachtige bruid en wat een speciaal moment!

We reden richting het hotel ‘Het Roode Koper’ voor de fotoreportage. Een speciale plek voor Marcel en Jasmijn, want hier ontmoetten zij elkaar, toen zij hier beiden werkten. Marcel als kok en Jasmijn als gastvrouw en natuurlijk moesten er ook foto’s gemaakt worden in de keuken!

Hierna maakten we foto’s in en om het hotel. Wat een prachtig landgoed! Marcel en Jasmijn maakten af en toe een praatje met hun oud-collega’s en er werd een heerlijke lunch geserveerd, met bubbels!

We reden terug naar de boerderij van Jasmijns ouders, de plek ook waar zij zelf opgegroeid is. Daar aangekomen stonden de gasten en honden al nieuwsgierig te wachten op het bruidspaar. Ze maakten een geweldige entree in de gave Mercedes….

Het was tijd voor de ceremonie. Jasmijn was super druk geweest met alle decoratie en wauw wat zag de trouwplek er fantastisch uit! De gasten namen plaats en nadat de ambtenaar en Marcel naar voren waren gekomen werd het lied ‘Dochters’ van Marco Borsato ingezet. Het bezorgde velen kippenvel toen Jasmijn aan de arm van haar vader op dit prachtige lied naar voren kwam gelopen.

Er volgde een mooie ceremonie met liefdevolle woorden en veel humor. Marcel en Jasmijn genoten zichtbaar en zeiden beiden volmondig ‘Ja’! Bruidsmeisje Elin pakte haar rol ook geweldig, want met een beetje hulp liep zij stralend met de ringen naar het bruidspaar toe.


Na de ceremonie stond de champagne al klaar en kon er geproost worden! De super mooie en overheerlijke taart die Marcel zelf maakte, werd aangesneden en er werd heerlijk geborreld.

Terwijl wij nog een aantal foto’s maakten met Marcel en Jasmijn op de boerderij werd in één van de schuren het diner voorbereid. Ook hiervoor verzorgde Jasmijn de decoratie, wat zag het er mooi uit! De gasten gingen aan tafel en er volgde een heerlijk en bovenal gezellig Italiaans diner.

De avondgasten arriveerden op de boerderij dus was het tijd om richting de feestplek te gaan. Nadat Marcel en Jasmijn beiden een fles champagne gesabreerd hadden was het tijd om het feest te openen met de eerste dans.