Jeroen & Dianne | 17-11-2023

Op een mooie vrijdagochtend in november reden we richting de Steeg voor de herfstbruiloft van Jeroen en Dianne op Landgoed Rhederoord. Toen we aankwamen, kwam Jeroen met een verlengsnoer naar buiten, nog enigszins in de regelmodus. Dianne zat helemaal bovenin het gebouw en was al een eind op weg met haar make up en haar.

Jeroen bereidde zich voor in de kelder, hij werd geholpen door zijn ouders. Dianne’s moeder hielp Dianne met het aantrekken van de jurk. Het ging er lekker ontspannen aan toe. Althans zo voelde het voor ons. Toen ze beiden klaar waren ging Jeroen klaarstaan op een mooie plek in het bos. Even later kwam Dianne van achteren aangelopen en sloeg haar armen om Jeroen heen. Wat een geweldig moment en wat een prachtig paar!

Fotoshoot op Landgoed Rhederoord

We gingen gelijk door met de fotoshoot op het Landgoed. Het was prachtig met de mooie herfstkleuren, een waterig zonnetje en een fantastisch bruidspaar, dat overduidelijk heel gek is op elkaar. Het was wel fris dus na een tijdje gingen we even naar binnen voor een kop thee. Ook binnen kun je prachtige foto’s maken op Landgoed Rhederoord dus daar maakten we dankbaar gebruik van. Na heerlijk opgewarmd te zijn, deden we nog een korte sessie buiten.

Ceremonie op Landgoed Rhederoord

We gingen lunchen met de inmiddels aanwezige gasten en ondertussen maakten we ook een aantal groepsfoto’s. Hierna arriveerde ook de rest van de gasten. Jeroen en Dianne maakten een mooie entree van de trap en hierna was het tijd voor het echte werk. De ceremonie was prachtig. Er waren mooie woorden van de ambtenaar, maar ook Jeroen en Dianne spraken hun persoonlijke geloftes naar elkaar uit. Er werd lekker gelachen en hier en daar werd ook een mooie traan weggepinkt. Uiteindelijk was daar de “Ja, heel graag” en waren Jeroen en Dianne dan ook echt getrouwd!

Felicitatie, taart, proosten en heel veel gezelligheid…..

Na de ceremonie waren er felicitaties voor het kersverse bruidspaar. Ook werd er geproost en sneden Jeroen en Dianne de prachtige taart aan. Er was de rest van de middag lekker veel tijd om te borrelen, maar er waren ook wat speeches en een heuse muziekquiz voor Jeroen en Dianne voorbereid. Tussendoor gingen we nog heel even naar buiten voor wat foto’s tijdens het golden hour. We haalden de drone ook nog even tevoorschijn, wat is Landgoed Rhederoord toch een fantastische plek!

Diner en feest

Ondertussen waren de tafels supermooi gedekt en kon het diner beginnen. Tijdens het diner werd Jeroen nog op een hilarische manier verrast door zijn vrienden. Er was zelfs een speciale Jeroen-merchandise-lijn opgezet, inclusief werkende webshop. Van de ‘bijna-naaktfoto’ op de Jeroen-verjaardagskalender kregen opa en oma wel wat rode oortjes. Je snapt, het was een super gezellige bedoening.

Na het diner arriveerden de eerste avondgasten. Het feest kon na de felicitaties beginnen. Deze werd afgetrapt met een aftelfilmpje en toen de teller op nul stond, kon en ging iedereen los!

Lieve Jeroen en Dianne,

Wat was dit een fantastische dag!! De locatie, de mooie herfstkleuren, het zonnetje, jullie supergezellige en lieve gasten, maar vooral ook jullie als liefdevol en knap stel, alles klopte. Nou ja, bijna alles. Helaas waren wij door ziekte niet helemaal compleet, maar gelukkig kon Miriam bijspringen. We hebben enorm genoten, bedankt!!

Veel liefs,

Floor, Josien en Miriam