Corné & Andrea | 11-09-2020

Afgelopen vrijdag gingen Corné en Andrea trouwen bij Het Uddelermeer. Floor begon de dag bij Corné thuis in Apeldoorn. Zijn ouders hielpen hem bij het aankleden. Josien startte bij Andrea en daar was het een drukke, maar gezellige boel. Corné was vlot klaar en maakte de bloemen op zijn geweldige Porsche. En daar ging hij, op weg naar Lunteren om zijn bruid op te halen. Andrea was nog niet helemaal klaar, dus reed Corné nog even een extra rondje en toen was het moment eindelijk daar…

First look

Corné kwam aangereden en liep naar de deur. Hij belde aan, de deur ging open …. eindelijk zagen ze elkaar voor het eerst. Wauw, wat waren ze beiden prachtig!

Nadat alle aanwezigen het bruidspaar goed hadden bewonderd, gingen we op weg naar Landgoed Staverden. Onderweg stopten we een aantal keer om foto’s te maken. Wat deden ze dit goed!

De ceremonie

Na de gezellige shoot reden we door naar de trouwlocatie van vandaag, Het Uddelermeer. Hier waren intussen ook de daggasten gearriveerd. Iedereen nam plaats in de zaal en de ceremonie kon beginnen. Eerst kwam Corné binnengelopen aan de arm van zijn moeder. Daarna volgde Andrea aan de arm van haar vader. Wat een prachtig gezicht. Als verrassing voor de gasten voerde Jan, een goede vriend van het bruidspaar, het woord en dit deed hij echt geweldig! Ook spraken Corné en Andrea zelfgeschreven geloften naar elkaar uit. Het werd een hele mooie ceremonie. Tot slot werd er door beiden volmondig ‘Ja’ gezegd. Na de kus werden de ringen gebracht door de allerliefste bruidsmeisjes. De akte werd getekend en toen was het echt officieel; yes getrouwd!

Tijd voor een lekkere lunch bij het koetshuis. Een super leuke plek, waar ook de kinderen lekker konden spelen. Ook hadden wij tussendoor even tijd om een aantal mooie close-up foto’s te maken van de ringen en de bloemen.

Na de lunch vertrokken de gasten en het bruidspaar naar Kapel Staverden. Daar zou de kerkdienst plaatsvinden. Wat een mooie plek. Na de kerkdienst zongen de gasten buiten nog een lied voor het bruidspaar.

Corné en Andrea hadden ook na de kerkdienst nog tijd ingepland om een aantal foto’s met ons te maken. Geweldig vonden wij dat, want aan het einde van de dag gaat de zon al iets zakken en wordt het licht alleen maar mooier. Samen met de videograaf zochten we nog twee gave plekken op en maakten we nog een aantal toffe beelden.

Toen was het de hoogste tijd om weer naar het Uddelermeer te rijden, waar alle gasten al stonden te wachten. Tijd om te proosten op deze geweldige dag! Er werd gefeliciteerd, geborreld en door de kinderen lekker gespeeld. Aan het einde van de dag stond het buffet klaar. Voor ons een mooi moment om huiswaarts te keren.

Lieve Corné en Andrea, wat maakten jullie het trouwen bij Het Uddelermeer mooi. Wij hebben enorm genoten van jullie dag. Dank jullie wel dat wij hierbij mochten zijn. Wij wensen jullie heel veel geluk toe samen!

Lieve groetjes Josien en Floor (Two Sparkle Photography)

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.