We nemen jullie als misschien wel jullie toekomstige trouwfotograaf graag mee in de stappen die we zullen doorlopen op weg naar jullie bruiloft. Om er achter te komen of wij jullie bruidsfotograaf zijn beginnen we met een kennismaking.

Intakegesprek – bruidsfotograaf kennismaking

Graag plannen wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie in. Tijdens dit gesprek stellen wij ons aan jullie voor en bespreken we jullie plannen. Het is het moment om er achter te komen of er een klik is! Als jullie voor ons kiezen als jullie trouwfotograaf, dan hebben we voor de bruiloft nog regelmatig contact om zaken af te stemmen. Hiervoor maken we ook jullie ‘bruidsapp’ aan. De vragenlijst die we ongeveer een maand voor de bruiloft toesturen, zorgt ervoor dat wij optimaal voorbereid zijn op jullie dag.

De dag van de bruiloft

Op de dag van de bruiloft zullen wij jullie zo veel mogelijk jullie gang laten gaan zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie dag. Tijdens de shoot zullen wij jullie op een spontane manier vastleggen. We maken hierbij gebruik van de ‘moment design’-techniek.

Preview

Binnen een week na jullie bruiloft leveren wij een preview van minimaal 20 foto’s aan.

USB, Album en anderen producten

Wij leveren jullie foto’s uiteindelijk 4-6 weken na de bruiloft aan op een mooie USB. Hierop komen minimaal 40 foto’s per uur te staan. Daarnaast is het mogelijk om albums, afdrukken, en allerlei wall-art bij ons te bestellen. Bij het overhandigen van de USB bespreken we indien gewenst alle mogelijkheden.

Bruidsfotograaf kennismaking

Willen jullie ons trouwmagazine ontvangen of een vrijblijvende afspraak plannen? Klik dan hier. Voor ons portfolio moet je hier zijn.

Two Sparkle Photography | Soerenseweg 156 | 7313 EP Apeldoorn | 06-10580073 | http://www.twosparkle.nl | info@twosparkle.nl