Rory & Benthe | 25-09-2020

Afgelopen vrijdag 25 september was de bruiloft bij de Cantharel in Apeldoorn van Rory en Benthe. Samen met hun vier kinderen vierden ze dit op geheel eigen wijze. Het grote feest volgt volgend jaar, maar ze wilden wel graag het officiële gedeelte door laten gaan.

Voorbereidingen in Apeldoorn

We begonnen aan het begin van de middag beiden in Apeldoorn. Rory was met Seth, Jack en Mas thuis en werd bijgestaan door goede vriend Theo. Hij was zelf al aangekleed en hielp vervolgens zijn zonen in de kleren. Benthe was samen met hun dochtertje Ivy bij haar moeder thuis en ook oma kwam daar naartoe. Wat een gezellige boel! Ruim op tijd waren Benthe en Ivy klaar en kon het wachten op de mannen beginnen.

First Look in Apeldoorn

En daar waren ze, de mannen! Rory belde aan terwijl er door Seth, Jack en Mas in spanning werd toegekeken. De deur ging open en daar stonden ze, wauw wat een prachtige bruid en wat een mooi bruidsmeisje!

Ontvangst bij de Cantharel in Apeldoorn

Nadat er uitgebreid bewonderd en geknuffeld was, stapten we in de auto en reden we naar De Cantharel. Daar waren inmiddels de gasten al gearriveerd en zij zaten al heerlijk aan de koffie met taart. Er werd gezellig gekletst en Rory en Benthe gingen even alle tafeltjes af om iedereen welkom te heten. De kinderen hadden elkaar meteen gevonden en er werd lekker samen gespeeld.

Buitenceremonie bij de Cantharel in Apeldoorn

Het was tijd voor het officiële gedeelte. Rory en Benthe wilden erg graag buiten trouwen in de moestuin en gelukkig was het droog. Alle gasten liepen naar de tuin toe en alsof het zo moest zijn, kwam er een prachtige regenboog tevoorschijn. Toen iedereen had plaatsgenomen, kwamen Benthe en Rory samen met Seth, Ivy, Jack en Mas aangelopen.

Terwijl de ambtenaar het woord nam, deed Mas lekker zijn eigen ding. Hij liep lekker rond en ging af en toe even op zijn kop staan, wat er natuurlijk wel erg grappig uit zag. Er volgde een volmondig “ja” van beiden en Mas bracht samen met Seth de ringen. Ondertussen kwamen Ivy en Jack ook even knuffelen met papa en mama, wat heerlijk! Seth mocht vervolgens met de hamer slaan en toen was het echt officieel; getrouwd! Er mocht gekust worden! En daarna werd er door iedereen een handtekening gezet, Jack maakte er een mooi kunstwerk van.

Dat moest natuurlijk gevierd worden. Met z’n allen gingen we op weg naar de Cantharel waar het bruidspaar gefeliciteerd kon worden. De vader van Benthe sprak mooie woorden en bracht een toost uit. Er werd gezellig geborreld en Ivy gaf samen met haar nichtje en vriendinnetje nog een spetterend optreden.

Inmiddels waren in de andere zaal de tafels gedekt voor het diner en lagen er voor de kinderen super leuke koksmutsen klaar. Alle gasten namen plaats en het buffet werd geopend. Tussendoor werden er cadeaus gegeven, stukjes gedaan en werden er leuke foto’s gemaakt voor het gastenboek. Er werd door iedereen super genoten. Wij mochten ook een vorkje mee prikken en daarna was het voor ons tijd om naar huis te gaan.

Lieve Rory en Benthe, wat hebben wij enorm genoten van jullie dag maar vooral van jullie en jullie kinderen. Jullie zijn pracht mensen, van binnen en van buiten. Samen met jullie geweldige gezin wensen wij jullie alle geluk van de wereld toe!

Lieve groetjes Josien en Floor