Wouter & Jelleke | 19-06-2020

Afgelopen vrijdag was het zo ver…we mochten eindelijk onze eerste bruiloft van dit jaar fotograferen. Door Corona zijn heel veel bruiloften verplaatst, maar Wouter en Jelleke kozen ervoor om hun dag door te laten gaan. En wat waren wij daar blij mee! We konden niet wachten! In de ochtend reden we samen naar Olst, waar Wouter en Jelleke op een prachtige plek wonen. Daar aangekomen was het al een drukke boel. Jelleke zat al in de make-up. De ceremoniemeesters, vriendinnen en ouders liepen rond om alles zo goed mogelijk te regelen. Wouter en Jelleke kleedden zich om in hetzelfde huis, maar wilden elkaar nog niet zien. De ouders hielpen met het aankleden van de bruid en bruidegom en toen was het tijd voor de first look. Er was een prachtige boog in het weiland gezet en ook de super toffe Fiat van Wouter mocht niet in het plaatje ontbreken. Wouter nam plaats onder de boog en daar kwam zijn prachtige bruid aangelopen. Wauw, wat zagen ze er beiden geweldig uit!

Jelleke is helemaal gek van paarden. Natuurlijk moesten ze daarom ook met hun eigen paarden op de foto en deze stoere bruid ging zelfs nog even zonder zadel een stukje rijden!

Tijd voor mooie foto’s

Na een heerlijke lunch, was het tijd om op pad te gaan voor het maken van de foto’s. Onderweg nog even uit het raam hangen, om mooie plaatjes te schieten van dat geweldige rode Fiatje. En niets is dit bruidspaar te gek! Tijdens de shoot, hup even de schoenen uit en pootje baden in de IJssel. Geweldig!

Tijd voor het officiële gedeelte. De gasten hadden zich verzameld bij Hotel Gaia in Diepenveen en stonden het bruidspaar al op te wachten. Wouter en Jelleke kwamen aangereden en werden ontvangen door de gastheer en de ambtenaar van de Burgerlijke stand.

De gasten namen plaats op de stoeltjes, die uiteraard 1,5 meter van elkaar stonden. En daar kwam Wouter aanlopen aan de arm van zijn moeder, gevolgd door Jelleke aan de arm van haar vader. Wat blijft dit toch altijd een geweldig moment!

Er volgde een prachtige ceremonie, met mooie woorden van de ouders en vrienden, een volmondig JA van beiden en natuurlijk de kus! De ringen werden omgedaan en de getuigen tekenden. Yes, officieel getrouwd!

Proost!

Daar moest natuurlijk op geproost worden. Er werd taart gegeten en heerlijk geborreld op het terras op deze mooie bruiloft bij hotel Gaia. Ook bij hotel Gaia zijn prachtige plekjes te vinden om foto’s te maken, dus namen we het bruidspaar nog even apart. De dag werd afgesloten met een uitgebreid diner aan gedekte tafels. Voor ons een mooi moment om huiswaarts te keren. Wauw, wat was dit een top dag!

Lieve Wouter en Jelleke, wat hebben wij enorm genoten van jullie bruiloft bij hotel Gaia! Wat zijn jullie een prachtig stel, van binnen en van buiten! Wij wensen jullie samen met alle mooie en lieve mensen om jullie heen, al het goeds voor de toekomst! Lieve groetjes Josien en Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.