Jeroen & Nicole | 15-04-2022

Vrijdag 15 april 2022 hadden we een prachtige bruiloft bij Kasteel Ruurlo. Het was de dag van Jeroen en Nicole en zij startten beiden op in hun eigen huis in Deventer. Het was onze eerste van dit jaar, dus met gezonde spanning stapten we samen in de auto richting Deventer. Wat hadden we er zin in!

Voorbereidingen bruid en bruidegom

Hoewel Jeroen en Nicole zich beiden thuis voorbereidden, splitsten we ons toch op. Jeroen was op zolder, waar hij geholpen werd door zijn ouders en Nicole werd geholpen door haar zus. In de woonkamer wachtte de rest van familie af wat er komen ging.

Aankleden bruidegom - Two Spakle
Aankleden bruid - Two Sparkle
Aankleden bruidegom - Two Sparkle
Aankleden bruid - Two Sparkle
Opmaken bruid - Two Sparkle
First look

Het moment was daar om elkaar te ontmoeten in de tuin, maar niet voordat Nicoles vader, Nicole voor het eerst gezien had als prachtige bruid. Wat een mooi moment. Hierna ging Jeroen klaarstaan in de tuin en Nicole kwam aangelopen. Wauw!

First look vader - Two Sparkle
First look bruidegom - Two Sparkle
First look - Two Sparkle
Bruid - Two Sparkle
Kasteel en Oranjerie Ruurlo

Na de first look was het tijd om richting Ruurlo te gaan en Jeroen en Nicole gingen in stijl. In Ruurlo aangekomen, gingen we gelijk foto’s maken rondom het prachtige kasteel. Jeroen en Nicole straalden van oor tot oor. Prachtig om te zien.

Uitzwaaien bruid & bruidegom - Two Sparkle
Trouwauto - Two Sparkle
Kasteel & Oranjerie Ruurlo - Two Sparkle
Fotoshoot bruidspaar - Two Sparkle
Fotoshoot bruidspaar - Two Sparkle
Fotoshoot bruidspaar Ruurlo - Two Sparkle
Fotoshoot bruidspaar - Two Sparkle
Fotoshoot bruidspaar - Two Sparkle
Fotoshoot bruidspaar - Two Sparkle
Bruid - Two Sparkle
Bruidegom - Two Sparkle
Fotoshoot bruidspaar - Two Sparkle
Ceremonie op het kasteel

Na de fotoshoot trokken Jeroen en Nicole zich terug voor de lunch en ondertussen arriveerden de daggasten in de Oranjerie. Samen met de daggasten liepen we richting het kasteel waar het bruidspaar een prachtige entree maakte. De ceremonie vond plaats in de trouwzaal op het kasteel. Jeroen kwam als eerste naar voren. Gevolgd door het mooie bloemenmeisje. Tot slot kwam Nicole aan de arm van haar trotse vader de zaal in. Wat een mooi moment! Er volgde een prachtige ceremonie waarin niet alleen de ambtenaar mooie woorden had, maar ook Jeroen en Nicole hun geloften super mooi naar elkaar uitspraken. Uiteindelijk werd er ook twee keer volmondig ‘ja’ gezegd en natuurlijk gekust, yes!

Daggasten arriveren - Two Sparkle
Warm onthaal bruidspaar - Two Sparkle
Warm onthaal bruidspaar - Two Sparkle
Bloemenmeisje - Two Sparkle
Bruid met vader - Two Sparkle
Bruid met vader - Two Sparkle
Ceremonie - Two sparkle
Geloften & Ja woord - Two Sparkle
Geloften & ja woord - Two Sparkle
De kus - Two Sparkle
Feliciteren - Two Sparkle
De ringen - Two Sparkle
De ringen - Two Sparkle
Taart en toast!

Het kersverse echtpaar kwam natuurlijk door een hele mooie erehaag met bellenblaas weer naar buiten om terug te gaan naar de Oranjerie. Hier werden zij gefeliciteerd door de gasten en werd er geproost. De prachtige taart werd aangesneden en de rest van de middag werd er heerlijk geborreld.

Feliciteren - Two Sparkle
Feliciteren - Two Sparkle
Kasteel & Oranjerie Ruurlo - Two Sparkle
Proosten - Two Sparkle
Taart aansnijden - Two Sparkle
Taart! - Two Sparkle
Groepsfoto - Two Sparkle
Bruidsboeket - Two Sparkle
Lachen, gieren, brullen - Two Sparkle
Diner

Ondertussen werd natuurlijk ook het diner voorbereid en uiteindelijk was het tijd om plaats te nemen aan de prachtig gedekte lange tafel. Er werd gespeechd en na de toast, was het voor ons tijd om de spullen in te pakken.

Gedekte tafel - Two Sparkle
Prootsten & dineren - Two Sparkle

Lieve Jeroen en Nicole, wij hebben ontzettend genoten van jullie fantastische bruiloft bij Kasteel Ruurlo, wat een mooie locatie! Wij hopen dat jullie samen net zo zullen blijven stralen als op jullie dag. We wensen jullie heel veel geluk toe samen.

Liefs, Floor en Josien

De ringen - Two Sparkle

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.