Anton & Rianne | 20-09-2019

Op vrijdag 20 september zaten we al vroeg in de auto richting Blankenham in Overijssel. Het was namelijk de dag van het huwelijk bij Villa Vennendal van Anton en Rianne en Anton kleedde zich hier in het huis van zijn ouders aan, wow wat wonen zij op een mooi plekje. Het was een gezellig gebeuren, ze hadden er duidelijk veel zin in! Al snel was Anton, als knappe bruidegom, klaar om op weg te gaan richting zijn bruid.

We reden vervolgens naar Nunspeet waar Rianne zich in een huisje bij Villa Vennendal klaarmaakte. Rianne’s haar werd net gedaan toen wij aankwamen en het was een gezellige drukte in het huisje. Rianne’s moeder hielp met het aantrekken van de prachtige jurk, wauw wat stond het mooi!

Toen Rianne helemaal klaar was gingen we richting Villa Vennendal, waar de gasten zich al verzameld hadden voor de ceremonie. Anton nam zijn plaats in voor in de zaal om zijn bruid op te wachten. Aan de arm van haar vader kwam ze naar binnen, zo mooi. Op de gezichten van zowel Anton als Rianne waren duidelijk de emoties af te lezen. Wat een super speciaal moment!

Er volgde een prachtige ceremonie. Na mooie woorden van de ambtenaar spraken Anton en Rianne hun geloften naar elkaar uit. Er werd veel gelachen en er werden tranen weggeveegd. Prachtig. Uiteindelijk was daar natuurlijk ook het ja-woord, werd er gekust en deden zij elkaar de ringen om. Yeah, getrouwd!

Na de ceremonie was het tijd voor champagne en een prachtige taart. Er werd heerlijk geborreld.

Preweddingshoot

Hierna gingen we op weg naar Spakenburg-Bunschoten waarbij we onderweg op diverse plekjes stopten om foto’s te maken. Tijdens hun preweddingshoot een aantal weken geleden lieten Anton en Rianne al zien hoe gek ze op elkaar zijn en dat was dit keer niet anders. Het was ook nog eens prachtig weer, echt even genieten dus.

In Spakenburg-Bunschoten werden Anton en Rianne bij partycentrum de Kooi buiten opgewacht door hun gasten. Door een mooie erehaag van mensen gingen ze naar binnen om gelijk aan tafel te gaan voor een overheerlijk diner. Tijdens het diner waren er een aantal mooie speeches en toen het dessert geserveerd was, zagen wij onze kans schoon om nog even met het bruidspaar naar buiten te gaan voor een paar foto’s tijdens de zonsondergang.

Feest!

De avondgasten arriveerden, het was tijd voor het feest! Na de felicitaties kwamen Anton en Rianne beiden aan een kant van de zaal van een trap af, om elkaar in het midden van de zaal te treffen, voor hun spectaculaire openingsdans. Later bleek dat niet alleen Anton en Rianne dansles hadden gehad, hun beider ouders gingen ook soepeltjes de dansvloer over. Het was een mooi begin van een prachtig feest en na een hilarisch stukje van de ceremoniemeesters gingen wij huiswaarts.

Lieve Anton en Rianne, bedankt dat wij jullie geweldige huwelijk bij Villa Vennendal vast mochten leggen. Aan alles is te zien dat jullie super gek op en blij met elkaar zijn. We willen jullie heel veel liefde en geluk toewensen met elkaar maar ook met alle lieve mensen om jullie heen!

Lieve groetjes, Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.