Jan Maarten & Bregje | 3-6-2021

Op 3 juni 2021 was de bruiloft bij Gasterij de Zeuven Heuvels van Jan Maarten en Bregje en wij mochten de fotografie doen! Wij vertrokken samen richting Wezep, waar Jan Maarten zich bij zijn ouders aankleedde en Bregje in hun eigen huis.

Voorbereidingen in Wezep

Bij Jan Maarten ging het er best relaxt aan toe. Zijn vader en moeder hielpen hem met de laatste dingen, er werden nog wat bloemetje geplukt, een praatje gemaakt met de buren en ondertussen tokten de kippetjes vrolijk rond. Bregje zat ondertussen in hun eigen huis, waar haar haar gedaan werd en een mooie subtiele make up aangebracht werd. De hele buurt was al wel uitgelopen en wachtte in spanning af.

Bij Jan Maarten was inmiddels de koets met paarden gearriveerd, wat gaaf. Hij werd uitgezwaaid door natuurlijk zijn ouders, maar ook mensen uit de buurt. Daar ging hij, op weg naar zijn bruid!

First Look in Wezep

Het was maar een klein stukje met de koets, dus al snel kwam Jan Maarten aan, maar Bregje was nog niet helemaal klaar. Hij wachtte vol spanning op het teken dat hij aan mocht bellen. Toen het zover was, werd er luid geapplaudisseerd door de vele toeschouwers. Wat een plaatje!

Fotoshoot bruidspaar op Landgoed IJsselvliedt

Het was tijd voor de fotoshoot. Wij reden achter de koets aan om af en toe uit te stappen, om onderweg foto’s te maken. Ook maakten we foto’s op Landgoed IJsselvliedt, een prachtige plek met overal bloeiende rododendrons. Jan Maarten en Bregje genoten zichtbaar samen en met/van het kleine groeiende mensje in Bregjes buik. Zo speciaal!

Na de fotoshoot was er ruimte in de planning om even te relaxen. Bregje ging er goed voor zitten met haar voeten in een badje en ondertussen scharrelden de kippetjes lekker door.

Ceremonie bij Gasterij de Zeuven Heuvels in Wezep

We gingen op weg naar Gasterij de Zeuven Heuvels in Wezep want hier zou het gaan gebeuren! De gasten verzamelden zich als eerste en nadat er een mooie erehaag gemaakt was, kwamen Jan Maarten en Bregje met de koets aangereden. Stralend liep het bruidspaar tussen de erehaag van genodigden door, natuurlijk was er nog wel even tijd voor een knuffel met oma.

De ceremonie vond plaats in de prachtige tuin van de locatie, wat een toffe plek! Nadat Jan Maarten naar voren was gekomen, werd Bregje door haar vader aan hem weggegeven. Dit is altijd zo’n mooi moment. Er volgde een hele mooie ceremonie met veel lachende mensen, heerlijk. Aan alles was te merken, deze twee zijn zo gek op elkaar! Aansluitend volgde de kerkelijke inzegening. Beiden zeiden natuurlijk ‘Ja’, yes getrouwd!!

Toast en taart bij Gasterij de Zeuven Heuvels

Tijd voor de toast en taart! In de verte hoorden we al wat gerommel in de lucht, maar gelukkig kon dit buiten gedaan worden in de mooie tuin. Er werd heerlijk geborreld, gefeliciteerd en er was ook tijd voor wat stukjes. Op een gegeven moment, werd het wel heel donker en kwamen de eerste waterdrupjes naar beneden. Iedereen haastte zich naar de tent en al snel kwam de regen met bakken uit de lucht. Gelukkig werd het op tijd weer droog om wat groepsfoto’s te maken. Hierna was het tijd om heerlijk te gaan dineren op het terras van de Zeuven Heuvels.

Lieve Jan Maarten en Bregje, wauw wat hebben wij genoten van jullie mooie bruiloft bij Gasterij de Zeuven Heuvels in Wezep. De liefde spatte er vanaf en wat hebben jullie een lieve familie en vrienden om jullie heen. We willen jullie heel veel geluk toewensen samen en straks ook als gezinnetje! Dank dat wij op jullie dag de fotografie mochten verzorgen.

Liefs Floor en Josien

Ben je na het lezen van de blog benieuwd naar de mogelijkheden van fotografie op jullie bruiloft? Vraag dan hier ons Weddingmagazine aan.