Juriaan & Jody | 24 september 2021

Op vrijdag 24 september stond er weer een te gekke bruiloft bij Groot Warnsborn op ons programma, die van Juriaan en Jody! Hun hele dag zou plaatsvinden op één van onze favoriete plekken, Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem.

Voorbereidingen Bruid bij Groot Warnsborn

Jody maakte zich met hulp van haar moeder klaar in één van de prachtige hotelkamers op het landgoed. Juriaan kwam al in vol ornaat aan op het Landgoed. Aan de arm van zijn moeder ging hij naar binnen, om samen met de ouders en getuigen te genieten van een heerlijke lunch.

Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn

First Look en in de bossen bij Landgoed Groot Warnsborn

Na de lunch was het tijd voor de ‘first look’. Juriaan en Jody kozen ervoor om dit in het bos op het Landgoed te doen, met hun naasten om hun heen, zo mooi! Een tikkeltje zenuwachtig ging Juriaan klaarstaan. Hij moest nog even wachten. De ceremoniemeester keek nog een keer op zijn horloge, maar uiteindelijk kwam daar in de verte iets wits aangelopen. Dit kon Juriaan natuurlijk nog niet zien, maar uiteindelijk werd hij op zijn schouder getikt door zijn prachtige bruid. Wauw, wat een mooi stel!

Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn

Wij gingen gelijk met Juriaan en Jody op pad voor de fotoshoot, iets waar Juriaan best een beetje tegen op zag vertelde hij ons. Het werd een heerlijk ontspannen sessie, waarbij Jody en Juriaan vooral ook veel oog hadden voor elkaar. Lekker ongedwongen! Check vooral ook even die lift, hoe cool, die komt later overigens nog een keer terug…. Toen wij Juriaan na de shoot vroegen wat hij ervan vond, was zijn antwoord: “ik vond het eigenlijk heel leuk!” Missie geslaagd!

Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn

Ceremonie in de tuin van Oranjerie Groot Warnsborn

Toen was het toch echt tijd voor serieuzere zaken. De gasten arriveerden al op het Landgoed en terwijl Jody zich nog even terugtrok, ontving Juriaan ze. Niet lang daarna nam iedereen plaats op de stoelen achterin de tuin en Juriaan ging klaarstaan. Wat is het er toch mooi. De ‘trouwmevrouw’ Ingrid Bankenhoff -van Kleef kondigde de komst van de bruid en haar vader aan. Onder prachtige muziek, kwamen Jody en haar vader het lange pad af richting de ceremonieplek, een prachtig plaatje. De ceremonie die volgde was heel persoonlijk met mooie woorden van Ingrid, maar ook van de getuigen van het bruidspaar. Er werd veel gelachen en er werd een traantje weggepinkt. Uiteindelijk was daar ook het het ja-woord en werd er gekust. Met een beetje hulp van opa werden ook de ringen afgeleverd en omgedaan. Yeah, getrouwd!!

Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn

Toast en borrel

Daar moest natuurlijk op gedronken worden, dus werd nadat Juriaan en Jody door de erehaag gingen, de champagne gesabreerd en werd er getoost! Er was tijdens de gezellige borrel die volgde, ook tijd voor felicitaties en natuurlijk de groepsfoto’s.

Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn

Diner in de druivenkas van Oranje Groot Warnsborn

Het diner vond hierna plaats in de prachtige Druivenkas. De beide vaders hadden mooie woorden voor het bruidspaar en er werd heerlijk getafeld.

Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn

Bruiloftsfeest bij Oranjerie Groot Warnsborn

Na het diner arriveerden de avondgasten. Nadat Juriaan en Jody ze ontvangen hadden, maakten ze via de grote openslaande deuren van de Oranjerie, een prachtige entree en begonnen ze aan hun spetterende openingsdans. Met daarin de lift die ze ‘s middags tijdens de shoot al oefenden en yes, hij lukte weer! Het feest barstte los en niet lang daarna gingen wij terug naar Apeldoorn.

Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn
Bruiloft bij Groot Warnsborn

Lieve Juriaan en Jody, het was een feestje om jullie dag vast te mogen leggen! We hebben ontzettend genoten van jullie en alle lieve mensen om jullie heen. Heel veel geluk samen!

Liefs Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden? Vraag dan hier ons magazine aan.