Thomas & Anne | 5-10-2023

Op 5 oktober 2023 fotografeerden wij een heerlijke bruiloft bij Tuin de Lage Oorsprong in Oosterbeek. Het bruidspaar, Thomas en Anne, was al helemaal klaar voor de first look toen we begonnen. Wij hadden van tevoren al een mooi plekje uitgekozen, waar ze elkaar zouden ontmoeten. Thomas stond al klaar toen zijn bruid aan kwam lopen. Eindelijk mocht hij zich omkeren en zijn prachtige bruid Anne in de armen sluiten. Wat een fijn moment!

Fotoshoot bij Tuin de Lage Oorsprong

Hondje Luca kwam erbij en we gingen foto’s maken in het bos en de tuin van de mooie trouwlocatie. Een prachtige plek met heel veel bloeiende bloemen. Thomas en Anne genoten zichtbaar van het samenzijn, de liefde spatte er vanaf!

Ceremonie in de kas bij Tuin de Lage Oorsprong

Na de fotoshoot arriveerden de gasten, Thomas en Anne hadden zich inmiddels teruggetrokken. Toen iedereen aanwezig was, kon de ceremonie beginnen. Thomas kwam als eerste naar voren, gevolgd door een stralende Anne aan de arm van haar trotse vader. Trouwambtenaar Taco Willems nam het bruidspaar en de gasten mee in een prachtig sprookje, dat natuurlijk ging over Thomas en Anne. Het was een hele mooie ceremonie, waarin ook lekker veel gelachen werd. Thomas en Anne hadden ook prachtige woorden voor elkaar. De ouders van Thomas en Anne, die ook getuigen waren, mochten naast het bruidspaar komen staan om de koebellen te luiden na hun ja-woord. Yes, getrouwd! Natuurlijk mocht Luca de ringen brengen, met hulp van Thomas’ zus.

Proosten, taart, felicitaties en heel veel gezelligheid

Na de ceremonie ging iedereen terug naar de Oranjerie, waar natuurlijk geproost werd op het kersverse bruidspaar. Thomas en Anne sneden de taart aan en hierna was er tijd voor felicitaties. De hele middag werd er heerlijk geborreld. Tussendoor was er een stukje en werden er ook cadeaus aangeboden. Anne en Thomas moesten ook tegen elkaar strijden voor de titel ‘beste fotograaf’. Aan het eind van de middag, ging het gezelschap terug naar de kas waar lekker ongedwongen genoten werd van een overheerlijk BBQ buffet. Voor ons was het inmiddels tijd geworden om huiswaarts te gaan.

Lieve Thomas en Anne, wow wat hebben wij genoten van jullie bruiloft bij Tuin de Lage Oorsprong in Oosterbeek. Het was echt een heerlijk ongedwongen dag met super veel gezelligheid en jullie straalden van oor tot oor. We willen jullie heel veel geluk toewensen samen, met Luca niet te vergeten, maar ook met alle lieve mensen om jullie heen!

Liefs,

Floor & Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!