Bas & Amanda | 26-05-2021

Bas en Amanda trouwden op woensdag 26 mei op het oude Raadhuis van Apeldoorn! Eigenlijk was het de bedoeling om dit uitgebreid te vieren maar Corona gooide roet in het eten. Ze besloten, omdat ze samen een kleintje verwachten, nu wat kleiner te trouwen en het later grootser te vieren. Een prima oplossing als je het ons vraagt. Super leuk ook dat ze toch besloten er een fotograaf bij te halen. Want wij leggen ook dit heel graag vast!

Fotoshoot op de Veluwe

We ontmoetten elkaar die dag aan de rand van het bos vlakbij Hoenderloo, waar we lekker de tijd namen om foto’s te maken. Het weer was ons gunstig gezind, er werd flink wat regen voorspeld, maar op dat moment was het nog droog met zelfs af en toe een klein zonnetje.

Fotoshoot bruiloft Veluwe

Ceremonie in het oude Raadhuis van Apeldoorn

Na de shoot reden we naar het centrum van Apeldoorn. Hier arriveerden de gasten, de corsages werden opgespeld en het gezeldschap was klaar voor de ceremonie. Deze werd gehouden in het oude Raadhuis van Apeldoorn. Er volgde een mooie ceremonie met een lach en een mooie traan en er werd natuurlijk twee keer volmondig ‘ja’ gezegd!! Toen we buiten kwamen regende het, dus snel de auto in op weg naar Uddel, de woonplaats van Bas en Amanda.

Fotoshoot op de heide bij Uddel

Onderweg naar Uddel werd het droog en stopten we nog even op de hei voor wat foto’s onder de mooiste luchten. Hierna gingen we richting Bas en Amanda’s huis, waar de feestelijkheden afgesloten werden met taart en een heerlijke lunch.

Lieve Bas en Amanda, bedankt dat we jullie trouwen op het Oude Raadhuis van Apeldoorn vast mochten leggen. Jullie straalden met zijn tweeën! We willen jullie heel veel geluk toewensen, natuurlijk ook straks met jullie kleintje erbij. Mocht de ‘grote’ dag er in de toekomst toch nog komen dan zijn wij daar natuurlijk heel graag weer bij 😉

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.

Wil je meer van ons werk zien volg ons dan ook via Facebook of Instagram.