Nico & Hester | 23-03-2023

Afgelopen donderdag 23 maart vierden Nico en Hester hun bruiloft bij Kasteel Doorwerth. Onze wekker ging vroeg, maar oh wat hadden we er zin in. Het was de eerste bruiloft voor ons van dit jaar en we konden niet wachten. In de ochtend splitsten wij ons op, zodat we van beiden het klaarmaken voor de grote dag konden vastleggen. Hester zat al in de make-up toen wij aankwamen. De ouders en broer en zus van Hester waren druk bezig met het versieren van het huis. Helaas volgde er nog wel een hele heftige regenbui, waardoor alle kaarsjes weer opnieuw aangestoken moesten worden, maar ook dat werd opgelost. Het zag er prachtig uit.

Nico werd bij hem thuis geholpen door zijn ouders en stapte precies op tijd volgens planning de super mooie Porsche in om zijn bruid op te halen. Hester stond hem al zenuwachtig op te wachten. Nico belde aan en ging bij de auto staan, zodat hij Hester kon zien aanlopen vanuit huis. Daar was die eerste blik naar elkaar en wauw, wat zagen ze er beiden geweldig uit!

Make-up
first look
De fotoshoot

Na elkaar uitgebreid bewonderd te hebben, stapten we in de auto en gingen we op weg naar Kasteel Doorwerth. Aangezien het flink waaide en het ook af en toe regende, besloten we eerst foto’s te maken bij Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen. Een super gave loods met gestapeld hout en heel veel plekken om toffe foto’s te maken.

trouwauto
Frank Pouwer
Ceremonie

Ondertussen waren de gasten inmiddels gearriveerd bij het kasteel. De corsages werden opgedaan, de strikken goed gestrikt en vervolgens werd er een mooie haag gevormd om het bruidspaar te verwelkomen. Daar kwamen Nico en Hester aangereden door de poort.

Alle gasten namen plaats in de ceremoniezaal. Eerst kwam Nico naar voren gelopen, gevolgd door Hester aan de arm van haar vader. Wij vinden dit altijd een prachtig moment. De ambtenaar sprak mooie woorden en beiden zeiden volmondig “ja”. De ringen werden gebracht door een nichtje en neefje en toen was het echt officieel; yes getrouwd!

Kasteel Doorwerth
bruid weggeven

Door een haag vol bellen liepen Nico en Hester het kasteel uit. We maakten wat groepsfoto’s en we maakten ook nog even van de gelegenheid gebruik om een aantal toffe foto’s te maken van Hester en Nico rondom het kasteel. Het was namelijk droog en het zonnetje kwam soms zelfs even door.

Er werd genoten van een heerlijke lunch en aan het einde hiervan stapten Nico en Hester nog even op de kar achter de trekker van Nico en reden ze een klein rondje.

Kasteel Doorwerth

De gasten hadden inmiddels plaatgenomen in de oude bus, die iedereen naar de kerk in Barneveld zou brengen. Er volgde een mooie dienst en na de dienst gingen we weer in optocht terug naar Kasteel Doorwerth.

kerk Barneveld
Kasteel Doorwerth
Toost en taart

Weer terug bij het kasteel werd en natuurlijk geproost op het kersverse bruidspaar. Ook werd er genoten van een heerlijke taart, de kinderen konden nauwelijks wachten tot ze hier eindelijk van mochten proeven.

Er werd heerlijk geborreld door alle gasten. Het bruidspaar werd gefeliciteerd en de cadeaus werden overhandigd. Een mooi moment voor ons om ook de drone nog even de lucht in te laten. Voor ons eindigde de dag na de opening van het buffet. We aten nog even een hapje mee en gingen toen huiswaarts.

Kasteel Doorwerth

Lieve Nico en Hester, wat hebben wij enorm genoten van jullie bruiloft bij Kasteel Doorwerth. Dank jullie wel dat wij hierbij mochten zijn. We wensen jullie al het geluk van de wereld toe, met alle enorm lieve mensen om jullie heen.

Lieve groetjes Josien en Floor (Two Sparkle Photography)

Ringen

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!