Tim & Cheryl | 28-10-2023

Op 28 oktober 2023 gingen we op weg naar de polder voor een bruiloft bij vakantiepark Eigen Wijze in Bant. Wat een toffe plek is dit! Bruidegom Tim en bruid Cheryl sliepen hier de avond voor de bruiloft al, samen met hun daggasten. Beiden bereidden ze zich voor in een Tiny house, die naast elkaar stonden. Tim werd geholpen door zijn ouders en goede vrienden en Cheryl had hulp van haar moeder en tweelingzus. Tim ging aanvankelijk als een speer, maar die stropdas bleek toch lastiger dan gedacht. Te kort te lang… uiteindelijk lukte het, Tim was er klaar voor. Bij Cheryl liep het gesmeerd, maar alles was dan ook tot in de puntjes voorbereid. Vorig jaar fotografeerden we de bruiloft van haar tweelingzus, dus het voelde helemaal vertrouwd met dit clubje dames.

First look en Fotoshoot

Tim vertrok als eerst naar de plek van de first look. Een prachtig bospad, wat nu gehuld was in mooie herfstkleuren. Ietwat zenuwachtig ging hij klaarstaan, wachtend op het moment dat Cheryl hem op de schouder zou tikken. Eindelijk was het zo ver. Tim draaide zich om en zag Cheryl staan. Wauw wat een mooi moment en wat een prachtig bruidspaar! We maakten foto’s in het bos om daarna door te rijden naar het Woudagemaal in Lemmer. Een perfecte timing, want het was inmiddels begonnen met regenen. Bij het Woudagemaal konden we foto’s binnen maken. We hoefden weinig te zeggen tegen Tim en Cheryl, de liefde spatte er vanaf. Buiten gekomen hebben we de drone nog even de lucht in gedaan voor een foto van boven. Wat is dit ook een toffe plek!

Ontvangst en ceremonie bij Eigen Wijze in Bant

We reden terug naar Eigen Wijze, waar de daggasten het bruidspaar stonden op te wachten. Met paraplu’s want het was nog steeds wat aan het druppelen. Tim en Cheryl kwamen aangereden in de toffe rode MG, welke hierna besloot om na het parkeren ook niet meer verder te rijden, zijn taak was volbracht.

Het was tijd voor de ceremonie welke plaatsvond in de mooie kas op het terrein. Tim maakte een fantastische dansende entree, gevolgd door een nichtje en neefje met de vows en ringen. Daarna kwam Cheryl aan de arm van haar stralende vader naar voren gelopen. De broer van Tim was de Babs van deze mooie ceremonie met veel humor, maar toen Tim en Cheryl hun beloften naar elkaar uitspraken, werden ook menige traantjes weggepinkt. Uiteindelijk zeiden Tim en Cheryl beiden volmondig “ja”, yes getrouwd!! Tim en Cheryl gingen twee keer door de erehaag van bellen op naar de champagne en taart!

Taart, proost en veel gezelligheid!

We gingen van de kas naar de stal, waar de taart al klaar stond. Eerst werd er gefeliciteerd en geproost op het bruidspaar. Tim en Cheryl sneden de taart aan, waarna Tim het niet kon laten om zijn bruid onder te smeren. Hierna was er tijd om te borrelen, sjoelen, yahtzeeën en maakten we groepsfoto’s. De sfeer was heerlijke ontspannen en iedereen genoot zichtbaar.

Golden hour, diner & Feest

We dachten niet dat het nog ging gebeuren, maar vlak voor het diner kwam de zon ineens te voorschijn. Voor ons een goede reden om de start van het diner nog even uit te stellen en kort foto’s te maken met het bruidspaar. Zo tof!

Het diner was weer in de kas aan een prachtige gestylede lange tafel. Ook dit was weer zo’n gezellig moment. Tussendoor waren er speeches van de moeder en vriendinnen van Cheryl.

Na het diner arriveerden de avondgasten. Toen iedereen er was, was er een welkomstwoord door Tim en Cheryl, gevolgd door een toast. Hierna liet videograaf Maarten Haase zijn prachtige same day edit zien en toen kon het feest echt losbarsten. De band speelde hun eerste noten en de voetjes ging gelijk van de vloer!

Lieve Tim en Cheryl, wauw, jullie bruiloft bij Eigen Wijze in Bant, was echt fantastisch! Jullie liefde voor elkaar spatte van ons scherm en wat hebben jullie veel lieve en gezellige mensen om jullie heen. Bedankt dat wij er bij mochten zijn. Wij wensen jullie heel veel geluk samen en met alle lieve mensen om jullie heen.

Liefs Floor & Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!