Ronald & Iris | 21-04-2022

Op 21 april gingen Ronald en Iris trouwen bij de Boschvijver in Apeldoorn en wij waren erbij. Ronald was in hun eigen huis en Iris was bij haar ouders thuis, waar ze geholpen werd door haar moeder en vriendin.

Ronald was er al snel klaar voor om naar de andere kant van Apeldoorn te rijden. Hij kon niet wachten om zijn bruid te zien. In alle haast vloog het bloemstuk van de auto, maar gelukkig arriveerde hij ongedeerd. Tijd om aan te bellen en onder toeziend oog van Iris’ ouders en vriendin, sloten bruid en bruidegom elkaar in de armen. Wauw!

De Boschvijver

We gingen op weg naar restaurant de Boschvijver gelegen in het prachtige park Berg en Bos aan de westkant van Apeldoorn. De gasten arriveerden hier en ook de ambtenaar van de gemeente Apeldoorn was al ter plaatse. Toen iedereen aanwezig was, werden Ronald en Iris door een erehaag ontvangen. De ceremonie kon gelijk beginnen!

Een prachtige ceremonie met niet alleen mooie woorden van de ambtenaar, maar ook Ronald en Iris spraken elkaar prachtig toe en Ronald deed dit zelfs met een heel mooi lied. Her en der vloeide er een enkele traan, zo mooi.

Het ja-woord volgde en na de kus was het de beurt aan het prachtige ringenmeisje. Die vervulde haar taak met glans en toen de ringen omgedaan waren, was het toch écht zo, getrouwd!! Yeah!

Taart en meer……

Na zo’n prachtige bezegeling van een huwelijk is het natuurlijk tijd voor felicitaties en taart! Wij gingen aansluitend ook nog met Ronald en Iris het mooie park Berg en Bos in om foto’s te maken. De gasten borrelden ondertussen lekker door. Toen het buffet geserveerd werd, was het voor ons tijd om huiswaarts te gaan. Dit keer was dat maar een heel klein stukje….

Lieve Ronald en Iris, bedankt dat we foto’s mochten maken van jullie bruiloft bij de Boschvijver in Apeldoorn! We hebben ontzettend genoten van jullie super mooie dag. We willen jullie heel veel geluk toewensen samen.

Liefs,

Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.