Pascal & Anne | 17-09-2021

Op vrijdag 17 september 2021 was het de beurt aan Pascal en Anne zij vierden die dag hun bruiloft bij Brasserie de Boerderij in Arnhem!

Voorbereidingen in Epe

We reden al mooi op tijd richting Epe. Pascal was bij zijn moeder huis, zij hielp hem met de voorbereidingen van zijn grote dag. Ze werd bijgestaan door twee goede vrienden van Pascal. Anne was samen met hun dochter Romée bij haar ouders, ook zij had goede hulp van natuurlijk haar moeder en vriendinnen. Pascal was er al snel klaar voor, maar het telefoontje dat hij mocht komen, kwam maar niet. Wat doe je dan? Juist, je gaat gezellig klaverjassen!

First Look in Epe

Toen het verlossende telefoontje kwam, stapte Pascal in de auto en ging, uitgezwaaid door zijn vrienden, op pad. Anne stond al te wachten in de achtertuin. Haar ouders, dochtertje Romée, haar vriendinnen en de hondjes keken toe hoe Pascal en Anne elkaar in de armen sloten. Wat mooi!

Fotoshoot bij de Smederij in Epe

We gingen op weg naar de Smederij in Epe om foto’s te maken van het bruidspaar en hun dochtertje Romée. Wat een toffe plek is dit! Buiten maakten we nog wat foto’s met de familie en daar kreeg neefje Bram, de ‘Ring Security’, de koffer met ringen overhandigd.

Bruids fotoshoot de Smederij Epe
Bruids fotoshoot de Smederij Epe
Bruids fotoshoot de Smederij Epe
Bruids fotoshoot de Smederij Epe
Bruids fotoshoot de Smederij Epe
Bruids fotoshoot de Smederij Epe
Bruids fotoshoot de Smederij Epe
Bruids fotoshoot de Smederij Epe
Bruids fotoshoot de Smederij Epe
Bruids fotoshoot de Smederij Epe
Bruids fotoshoot de Smederij Epe
Bruids fotoshoot de Smederij Epe
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruids fotoshoot de Smederij Epe

Fotoshoot bruidspaar Sonsbeekpark Arnhem

Hierna reden we naar Brasserie de Boerderij in het Sonsbeekpark in Arnhem. Hier zouden we de rest van de dag verblijven. Romée werd lekker op bed gelegd en na een heerlijke lunch, maakten we foto’s van het bruidspaar in het park.

Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij

Ceremonie bij Brasserie de Boerderij in Arnhem

De gasten hadden zich ondertussen verzameld bij Brasserie de Boerderij. Vol spanning wachtten zij op het bruidspaar, dat gelukkig al snel kwam aangereden. Het was tijd voor het officiële gedeelte. De ceremonieplek op het water was prachtig versierd en de gasten namen plaats. Bram kwam als eerste aangelopen met de ringkoffer, gevolgd door Pascal en zijn moeder en daarna de bloemenmeisjes Romée en nichtje Fleur. Tot slot was het de beurt aan Anne, die prachtig weggeven werd door haar vader. Even slikken hoor. Er volgde een prachtige persoonlijke ceremonie met als spreker vriend Johan. Singer Songwriter Sylvia Aimee zorgde voor de muzikale noot. Pascal en Anne spraken super mooi hun geloften naar elkaar uit en zo was er ook ruimte voor een lach en een traan. Uiteindelijk werd er gelukkig weer ‘Ja’ gezegd en gekust!

Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij

Bruidstaart, borrel en diner bij Brasserie de Boerderij in Arnhem

We hebben al veel gezien bij erehagen, zoals bellen, confetti, rijst, bloemblaadjes enz. Maar Anne en Pascal deden het anders! Zij liepen door een erehaag van volleyballen, want dat is hun sport. Hoe leuk. Er werd hierna gefeliciteerd, getoost en natuurlijk werd de taart aangesneden en opgegeten! Het zonnetje kwam door en er werd heerlijk geborreld, we maakten groepsfoto’s en aansluitend was het diner. Iedereen genoot, ook Romée die heerlijk zat te smullen van haar patatjes.

Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij

Trouwfeest bij Brasserie de Boerderij

De avondgasten arriveerden en nadat Anne en Pascal zich op hadden gefrist, openden zij het feest spetterend met hun ‘openingsdans’. Hierna was het voor ons tijd om richting Apeldoorn te gaan.

Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij
Bruiloft bij Brasserie de Boerderij

Lieve Anne en Pascal, wat hebben wij genoten van jullie bruiloft Brasserie de Boerderij in Arnhem! Het was, ook voor ons, tot in de puntjes verzorgd! Wat hebben jullie veel lieve mensen om jullie heen. We willen jullie heel veel geluk toewensen!

Lieve groetjes van Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en ben je benieuwd wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.