12-05-2023 | Remco & Nanette

Op 12 mei, een prachtige lentedag, gingen Remco en Nanette trouwen op het oude Raadhuis in Apeldoorn. We begonnen in Apeldoorn in het huis van Remco en Nanette, waar Nanette in de make up zat en later door haar moeder in de prachtige jurk geholpen werd. Remco was al bijna klaar toen we aankwamen. Zijn ouders hielpen hem bij de laatste voorbereidingen. Toen ze beiden klaar waren, ging Remco klaarstaan in de woonkamer om zijn prachtige bruid te ontmoeten, een mooi moment.

Fotoshoot bij Kasteel het oude Loo in Apeldoorn

We gingen direct hierna op pad voor de fotoshoot rondom Paleis het Loo in Apeldoorn. De prachtige Jaguar van opa en oma ging ook mee, met Nanettes zwager als chauffeur. De zus van Nanette hielp met de jurk. De fotolocatie was prachtig met veel bloeiende bloemen en al het jonge blad aan de bomen. Remco en Nanette straalden samen van oor tot oor, wat een geweldig mooi plaatje!

Ceremonie op het Oude Raadhuis van Apeldoorn

We vervolgden onze route naar het centrum van Apeldoorn, waar in het oude Raadhuis de ceremonie plaats ging vinden. Toen wij wat eerder aankwamen dan het bruidspaar waren de eerste gasten er al. Verwachtingsvol stonden ze te wachten op Remco en Nanette, die even later stralend het Raadhuisplein betraden. Door een mooie erehaag ging ze het Raadhuis in. Er volgde een mooie, liefdevolle ceremonie, waarin Remco en Nanette natuurlijk ook “ja” zeiden tegen elkaar. Yes, getrouwd!!

Tuinfeest in Dwingeloo

Na de ceremonie stapten we in de auto voor een rit naar Dwingeloo. Hier werd het huwelijk namelijk gevierd in de prachtige tuin van de ouders van Remco. Daar aangekomen sneden Remco en Nanette eerst de bruidstaart aan, we maakten groepsfoto’s en terwijl er heerlijk geborreld werd, waren er een aantal speeches/ stukjes.

Daarna werd een heerlijk Italiaans buffet geserveerd. Na het eten gingen wij nog even op pad met het bruidspaar voor wat Golden Hour foto’s. Ondertussen waren de avondgasten al gearriveerd en was het tijd om te feesten!!

Lieve Remco en Nanette, super bedankt dat wij aanwezig mochten zijn bij jullie trouwen op het Oude Raadhuis in Apeldoorn, maar natuurlijk ook de rest van de dag! We hebben ontzettend genoten van jullie en alle lieve mensen om jullie heen. We wensen jullie heel veel geluk toe samen.

Veel liefs,

Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!