Bospaden en heide

Het hele jaar door zijn wij druk met het fotograferen van gezinnen. Wij zijn graag voor een gezinsshoot bij ‘t Leesten. Dit is een prachtig natuurgebied in Ugchelen met de perfecte afwisseling tussen mooie bospaden en de heide. Een perfecte plek dus voor een fotoshoot vlakbij Apeldoorn.

Gezinshoot bij 't Leesten Golden Hour - Gezinsfotograaf Two Sparkle
Let’s get started!

Vanaf de parkeerplaats lopen we met zijn allen het natuurgebied in. We kiezen dan het eerste plekje uit om spelenderwijs foto’s te maken. We beginnen vaak met foto’s van het hele gezin samen, op deze manier zakt de spanning bij de kinderen. Als iedereen lekker ontspannen is maken we ook een aantal verschillende combinaties. We zetten bijvoorbeeld de kinderen apart, de kinderen samen en eventueel de kinderen met mama en de kinderen met papa apart op de foto.

Gezinshoot bij 't Leesten - Gezinsfotograaf Two Sparkle
Spelenderwijs fotograferen

Om de focus van de kinderen bij het fotograferen weg te halen tijdens de fotoshoot bedenken we verschillende spelletjes. Floor en Josien hebben bijvoorbeeld stiekem diertjes in hun camera wonen en misschien kunnen de kinderen wel raden welk dier het is! Door lekker bezig te zijn en grappige spelletjes te doen, krijgen we precies de spontane foto’s die we willen en hebben jullie als gezin een gezellige tijd.

Gezinshoot bij 't Leesten - Gezinsfotograaf Two Sparkle
Gezinshoot bij 't Leesten - Gezinsfotograaf Two Sparkle
Papa & Mama

Er is ook altijd ruimte om nog een aantal mooie foto’s van papa en mama samen te maken tijdens de fotoshoot. Dit is het perfecte moment voor de kinderen om even gek te doen achter de camera.

Gezinshoot bij 't Leesten - Gezinsfotograaf Two Sparkle
Gezinshoot bij 't Leesten zomer - Gezinsfotograaf Two Sparkle
Golden Hour

In de drukke zomermaanden is het soms best lastig om overdag een moment te prikken voor een gezinshoot bij ‘t Leesten. We zoeken dan vaker ‘s avonds een moment voor een fotoshoot. Dit is niet alleen fijn voor het plannen van een afspraak, maar ook voor fantastisch licht in de foto’s. We maken ‘s avonds namelijk graag foto’s tijdens het zo genoemde ‘Golden Hour’. Dit zorgt voor een prachtige warme gloed in de foto’s.

Gezinshoot bij 't Leesten Golden Hour - Gezinsfotograaf Two Sparkle
Gezinshoot bij 't Leesten Golden Hour - Gezinsfotograaf Two Sparkle

Wij vinden het dus vooral erg belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en het leuk vindt om op de foto te gaan. Als dat lukt, zijn de foto’s een eitje!

Wil je ook een gezinsshoot bij ‘t Leesten of een afspraak inplannen, neem dan gerust contact met ons op.