Op vrijdag 7 oktober vierden Marcel en Célie hun bruiloft bij Landtgoed in Heino. Het was een prachtige najaarsdag met een fijne temperatuur. Marcel bereidde zich op de locatie voor op deze dag, samen met hun twee zonen Jens en Fimme en zijn ouders. Célie zat al in de make up in de boshut die ook bij deze mooie locatie hoort, waar hun dochter Hanna en haar moeder en zus haar vergezelden.

Toen iedereen klaar was, ging Marcel met Jens en Fimme klaarstaan op de plek voor de first look. Célie en Hanna kwamen samen aangelopen. Eerst draaiden Jens en Fimme zich om en daarna Marcel. Wat een heerlijk moment en wauw, wat zag iedereen er mooi uit.

Fotoshoot

Na de first look gingen we foto’s maken in het mooie bos rondom de locatie. Eerst van het hele gezin en later alleen van Marcel en Célie. Ze straalden van oor tot oor. Aansluitend was er een heerlijke lunch.

Ceremonie

Nadat alle daggasten gearriveerd waren, nam iedereen plaats op de prachtige ceremonieplek midden in het bos. Een te gekke plek om elkaar het ja-woord te geven. De gasten hadden Marcel, Célie en de kinderen nog niet gezien, dus waren ze extra benieuwd hoe ze eruit zouden zien. Daar kwam Marcel samen met de kinderen aangelopen, gevolgd door twee prachtige bloemenmeisjes en uiteindelijk ook Célie aan de arm van haar trotse vader. Er volgde een hele mooie ceremonie en uiteindelijke zeiden Marcel en Célie beiden volmondig ‘ja’ tegen elkaar. Na de kus kwam Fimme superblij de ringen brengen en na de handtekeningen was het helemaal bezegeld. Yes, getrouwd!!

Taart en borrel

Na de ceremonie werd er geproost en de prachtige taart werd aangesneden. De hele middag was er tijd om lekker te borrelen en natuurlijk maakten we tussendoor ook nog wat groepsfoto’s.

Golden hour en feest

Tijdens de gezellige en overheerlijke bbq, zagen we ineens de zon tussen de wolken door tevoorschijn komen. We namen Marcel en Célie dus snel mee voor nog een paar foto’s tijdens een prachtige zonsondergang. Zo mooi!

Toen de avondgasten gearriveerd waren, kon het feest echt losbarsten. Het begon spetterend met een heuse flashmop. Toen het feest in volle gang was, was het voor ons tijd om naar huis te gaan.

Lieve Marcel en Célie, jullie bruiloft bij Landtgoed in Heino was echt een topper. Het is een prachtige locatie en jullie straalden samen met jullie lieve kinderen de hele dag. Bedankt dat we er bij mochten zijn, we hebben echt super genoten. Heel veel geluk samen!

Liefs,

Floor, Anne en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!