Tom & Thersa | 14-06-2024

Op vrijdag 14 juni 2024 fotografeerden wij de bruiloft bij de Woeste Hoeve in Hoenderloo van Tom en Thersa. Tom startte zijn dag in hun eigen huis in Epe. Zijn ouders hielpen hem met de laatste voorbereidingen en keurig op tijd vertrokken ze in de camper van Toms ouders naar ‘t Leesten. Het ging er relaxt aan toe. Ondertussen was Thersa bij haar ouders, waar haar moeder haar hielp met het aantrekken van de jurk. Thersa’s vader en broertje keken vol trots toe. Een tikkeltje later dan gepland vertrokken ook zij naar het Leesten.

First look en fotoshoot op ‘t Leesten

Tom stond al even klaar voor de first look toen Thersa bij ‘t Leesten aankwam. Thersa ging ook klaar staan en eindelijk mocht hij zich omdraaien, wauw!! Ze sloten elkaar in de armen en Thersa pinkte een paar tranen weg, prachtig. We gingen gelijk door met de fotoshoot op ‘ t Leesten. Tom en Thersa genoten zichtbaar van het samenzijn en ook konden ze de openingsdans nog even oefenen. Dit is altijd even anders in een trouwjurk, maar zonder problemen liftte Tom, Thersa de lucht in.

Lunch en ceremonie bij de Woeste Hoeve

We reden naar de Woeste Hoeve in Hoenderloo, waar een heerlijke lunch klaarstond. Ook arriveerden de daggasten. Het was af en toe een beetje aan het druppelen, maar de buitenceremonieplek ligt hier zo beschut onder de bomen, dat je er weinig van merkt. Er werd dus buiten getrouwd! Tom ging toen iedereen zat klaarstaan en daar kwam Thersa aangelopen, aan de arm van haar super trotse vader. Er volgde een mooie ceremonie met mooie woorden van de ambtenaar, maar ook prachtige woorden van Tom en Thersa aan elkaar. Natuurlijk zeiden Tom en Thersa beiden volmondig “ja” tegen elkaar, gevolgd door ‘de kus’. Yes, getrouwd!

Proosten, taart & borrel bij de Woeste Hoeve

Dat moest gevierd worden! Tom en Thersa werden door een erehaag onthaald en er werd direct geproost met de gasten. Na de felicitaties werd de taart aangesneden. De rest van de middag werd er heerlijk geborreld, bijgekletst en natuurlijk kregen Tom en Thersa cadeaus aangeboden. We maakten ook nog een aantal groepfoto’s.

Diner bij de Woeste Hoeve

Ondertussen waren de tafels prachtig gedekt en konden Tom, Thersa en hun gasten plaatsnemen voor het ‘shared diner’. Thersa trapte dit af met een mooie speech. Hierna werden de tafels gevuld met de heerlijkste gerechten. Iedereen genoot op en top. De vader van Thersa had ook nog mooie woorden voor het bruidspaar. Hierna was het voor ons tijd om huiswaarts te gaan.

Lieve Tom en Thersa, wat hebben wij genoten van jullie bruiloft bij de Woeste Hoeve. Jullie liefde voor elkaar spatte eraf en wat was het gezellig. We wensen jullie heel veel geluk toe samen en met alle lieve mensen om jullie heen!

Veel Liefs Floor & Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!