Huub & Willeke | 15-09-2022

Vrijdag 15 september was het zover, Huub en Willeke vierden hun bruiloft bij kasteel Spelderholt in Beekbergen. Om 13.00 uur kwam Huub aangereden in een rode cabrio om zijn bruid op te halen. Eerst kwam Huubs dochter Fleur de trap af, gevolgd door Willeke. Wauw, wat zagen ze er prachtig uit!

De ceremonie

Ondertussen waren de daggasten al gearriveerd bij kasteel Spelderholt in Beekbergen. Wat een geweldige locatie. Iedereen nam plaats op de prachtig versierde ceremonieplek in afwachting van het bruidspaar. Daar kwamen ze aangereden! Vervolgens kwam eerst Willeke naar voren gelopen samen met Fleur. Fleur haalde daarna haar vader op. Er volgde een hele persoonlijke ceremonie, met grappige en mooie woorden, een lach en een traan. Er werd volmondig ja gezegd door beiden, er was een kus, de ringen werden gebracht en omgedaan en ook Fleur zette haar handtekening. Yes, officieel getrouwd!

kasteel Spelderholt in Beekbergen
daar komt de bruid
het ja-woord
de kus
Ringen omdoen
Toost en taart

Dat moest natuurlijk gevierd worden. Op naar het kasteel, waar het na de groepsfoto, tijd was voor taart! Er werd geproost op het kersverse bruidspaar en heerlijk geborreld. Ook hadden de getuigen van de bruid nog een mooie speech voorbereid.

Taart aansnijden
Proosten op het bruidspaar
Fotoshoot

Wij glipten er even tussenuit met het bruidspaar om wat mooie foto’s van ze te maken rond het kasteel Spelderholt. Fleur ging natuurlijk ook mee. We maakten daarnaast nog een heleboel groepsfoto’s met de gasten. Wat een gezellige boel was het!

Fotoshoot bos
Drone fotografie kasteel Spelderholt
Proosten
Diner

Ondertussen waren de tafels prachtig gedekt en konden de gasten aan tafel plaatsnemen. De vader van Huub had nog een cadeau geregeld dat zelfs via een koerier werd gebracht. De getuigen van de bruidegom hadden ook nog een speech voorbereid. Hierna was het tijd om lekker te gaan eten en dat was voor ons een mooi moment om huiswaarts te keren.

Lieve Huub en Willeke, wat hebben we genoten van jullie bruiloft bij kasteel Spelderholt in Beekbergen! Dankjulliewel dat wij hierbij mochten zijn. Wij wensen jullie samen met Fleur al het geluk van de wereld toe. Liefs Josien, Anne (en Floor).

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!