Sander & Karlijn | 8-9-2023

Op een prachtige nazomerdag fotografeerden wij de bruiloft bij Hofstede de Middelburg van Sander en Karlijn. Het was voor ons een thuiswedstrijd want we begonnen beiden in Apeldoorn.

Sander was bij zijn moeder en werd geholpen door zijn vader en broer. Hij was een tikkeltje zenuwachtig, vooral voor de warmte, want het beloofde een hele warme dag te worden. Karlijn was bij haar ouders waar ze geholpen werd door haar moeder en vriendin. Beiden waren ze netjes op tijd klaar. Karlijn ging in de tuin klaarstaan voor de first look. Sander kwam het hek door en toen zagen ze elkaar. Wauw, beiden zo mooi!!

Fotoshoot in de tuinen van Paleis het Loo

We gingen gelijk op pad voor de fotoshoot in de tuinen van Paleis het Loo. Het was een prachtige plek met supermooi licht. Karlijn en Sander maakten het plaatje compleet.

Ceremonie bij Hofstede de Middelburg

Hierna reden we door naar Hofstede de Middelburg in Voorst. Sander en Karlijn werden vrolijk ontvangen door hun gasten. Iedereen ging klaarzitten op de plek van de ceremonie. Sander kwam naar voren gelopen, gevolgd door Karlijn aan de arm van haar vader. Niet iedereen hield het droog, maar het was dan ook een prachtig moment. Er volgde een hele mooie ceremonie, waarin veel werd gelachen. Sander en Karlijn hadden ook mooie woorden voor elkaar en uiteindelijke zeiden ze beiden, Karlijn iets te vroeg, “Ja” tegen elkaar. Yeah, getrouwd!!

Proosten, taart en kindereceptie!

Dat moest gevierd worden en dus werd er als eerste geproost! Hierna sneden Sander en Karlijn de taart aan en was er tijd om gezellig te borrelen. Al snel kwamen de kinderen uit Karlijns klas aangelopen om hun juf te feliciteren. Ze hadden zich allemaal prachtig aangekleed, een mooi lied voorbereid en cadeaus meegenomen. Wat een gezellig moment! We maakten hierna wat groepsfoto’s.

Diner, Golden hour en Feest

Na een heerlijke middag, was het tijd om aan tafel te gaan. Het was nog steeds mooi weer dus er kon buiten gedineerd worden aan een prachtig gedekte lange tafel. De gasten genoten zichtbaar, ook waren er mooie speeches voor Sander en Karlijn door Sanders vader en hun vriendin. We namen Sander en Karlijn voor het dessert nog even kort mee voor wat foto’s bij de prachtige ondergaande zon. Rond half negen arriveerden ook de avondgasten. Na de felicitaties hield Karlijn een korte speech gevolgd door een toast. Het feest kon beginnen!

Lieve Sander en Karlijn, bedankt dat wij jullie toffe bruiloft bij Hofstede de Middelburg mochten vastleggen! Wij hebben echt enorm genoten van jullie stralende dag. We willen jullie heel veel geluk toewensen samen met alle lieve mensen om jullie heen.

Liefs Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!