M & Y | 3 juni 2022

Vrijdag 3 juni reden wij samen naar het hoge noorden voor een bruiloft bij Landgoed Nienoord in Leek. Ook Anne, onze stagiaire ging gezellig mee. Daar aangekomen waren de voorbereidingen al in volle gang. M en Y startten hun dag allebei op het Landgoed, maar in aparte ruimtes. Ze wilden elkaar namelijk pas voor het eerst zien voor het altaar, zo gaaf! Wij splitsten ons uiteraard weer op om alles zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Getting ready
Make up bruid
First look
De ceremonie

Inmiddels waren de gasten gearriveerd en zij hadden plaatsgenomen in de trouwzaal. Daar kwam M aangelopen, samen met zijn ouders. M ging klaarstaan en daar kwam Y aan de arm van haar vader naar voren gelopen, wauw wat een mooi moment! Y werd weggegeven door haar vader en de ceremonie ging van start. Er volgden echt prachtige woorden van de ambtenaar en van de getuigen. De liefde van deze twee mensen voor elkaar is overduidelijk, tijd om dit te bezegelen met het ja-woord, de kus en de ringen. Daar hadden we het zoontje van M en Y voor nodig. Een snellere ringendrager hadden wij nog niet gezien, L kwam echt naar voren gesprint met de ringen, zo lief! Dat Ja-woord, die kus, de ringen en die handtekeningen kwamen er, dus was het nu echt officieel. Yeah, getrouwd!

Entree Landgoed Nienoord
Bruiloft bij Landgoed Nienoord
Weggeven van de bruid
Ja-woord Landgoed Nienoord
De kus Nienoord
Bruiloft bij landgoed Nienoord
Toost en taart

Dat moest natuurlijk gevierd worden. De vader van de bruid sprak een toost uit en de taarten werden aangesneden. Het bruidspaar kon ondertussen gefeliciteerd worden.

Fotoshoot bij Landgoed Nienoord

Voor de fotoshoot gingen we eerst met het bruidspaar alleen op pad. We maakten een wandeling op het landgoed zelf, wat een prachtige plek. Later sloten ook de kinderen aan voor een aantal foto’s. Wat deed iedereen het goed.

Fotoshoot bij Landgoed Nienoord
Bruiloft bij Landgoed Nienoord
Fotoshoot bij Landgoed Nienoord
Trouwreportage bij Landgoed Nienoord
Borrel

We maakten ook nog wat groepsfoto’s en toen werd er door alle gasten heerlijk geborreld. Het weer werkte ook mee, iedereen genoot volop.

Toost
Bbq

Ondertussen waren de tafels mooi gedekt en konden de gasten genieten van een heerlijk Bbq buffet.

Golden hour

Het zonnetje begon te zakken en de lucht ging er steeds mooier uitzien. Dus vroegen we M en Y nog even of ze nog zin hadden om een paar foto’s te maken. Dat hadden ze! Ook maakten we nog wat foto’s met de drone.

Fotoshoot bij Landgoed Nienoord
Golden Hour Nienoord
Landgoed Nienoord
Trouwen op Landgoed Nienoord
Feest

Het bruidspaar trok zich even terug, waarna ze de feestavond openden met een spetterende openingsdans. Dit was het startsein voor iedereen om helemaal los te gaan op de dansvloer. Wat een feestje! Tot slot gooide Y haar boeket, dat werd gevangen door de jongste gast aanwezig. Het bleef nog lang onrustig op Landgoed Nienoord. Wij hadden alles erop staan, dus vertrokken wij weer naar Apeldoorn.

bruidsboeket gooien

Lieve M en Y, wat een geweldige dag was dit! We hebben enorm genoten van jullie en jullie lieve en gezellige gasten. Dank jullie wel, dat wij jullie bruiloft op Landgoed Nienoord mochten vastleggen. We wensen jullie samen met jullie kinderen al het geluk van de wereld toe. Lieve groetjes van Josien, Floor en Anne

ringen

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan