Jermaine & Danielle | 29-08-2019

Vorige week donderdag 29 augustus was het huwelijk bij het Oude Raadhuis in Apeldoorn van Jermaine en Danielle en wij mochten er bij zijn! Het werd een super mooie dag met een prachtig bruidspaar, heerlijk weer en heel veel lieve mensen. We begonnen allebei op een andere plek. De één fotografeerde de bruidegom die zich met zoontje Jesse aankleedde met hulp van zijn moeder. De ander was bij de bruid. Zij werd bijgestaan door lieve vriendinnen, haar ouders en haar dochtertje Tess. Danielle was ruim op tijd klaar en toen begonnen de zenuwen toch wel te komen… Gespannen wachtte ze boven aan de trap, tot Jermaine kwam voorrijden.

En daar kwam hij samen met Jesse aangereden in een mooie BMW. Hij ging voor de openstaande deur staan zodat hij zijn bruid van de trap naar beneden kon zien komen. Wat een super mooi moment! Nadat ze elkaar uitgebreid bekeken hadden, was het tijd om in de auto te stappen en naar het stadhuis te rijden.

De ceremonie

Bij het stadhuis was het een drukke boel. Er waren veel mensen die het bruidspaar wilden bewonderen. En daar was toch echt het moment gekomen waarop het officiële gedeelte ging beginnen. Eerst kwam Jermaine met Tess en Jesse de zaal in. Gevolgd door Danielle aan de arm van haar vader. Prachtig! De ambtenaar hield een mooie toespraak en las de woorden voor die Jermaine en Danielle voor elkaar opgeschreven hadden. Hier en daar werd even een traantje weggepinkt. Danielle en Jermaine gaven elkaar de rechterhand en zeiden volmondig JA! Er werd gezoend en Tess kwam de ringen brengen. Na het tekenen was het dan echt een feit, YES, getrouwd! De gasten vormden buiten een mooie erehaag en het kersverse bruidspaar kwam stralend door de bellen heen naar buiten gelopen. Op naar partyboerderij De Vossenberg in Epe om daar te proosten op het huwelijk!

Aangekomen in Epe stond er al een prachtige taart klaar. Jermaine en Danielle sneden de taart aan en er werd natuurlijk geproefd; wat een heerlijke taart!

Terwijl de gasten borrelden, gingen wij met Jermaine, Danielle, Tess en Jesse op pad voor de fotoreportage. Jermaine en Danielle hadden super mooie plekken uitgekozen voor de shoot. We maakten eerst foto’s van het hele gezin en daarna ook nog even van Jermaine en Danielle samen.

We maakten groepsfoto’s en daarna was het tijd om aan tafel te gaan. De vader van Danielle gaf een prachtige speech en er werd genoten van een heerlijk buffet. Na het eten doken de kinderen nog het zwembad in, geweldig!

Feest!

Ondertussen was de zaal omgetoverd tot een prachtige feestzaal. Jermaine en Danielle openden het feest! Er werden cadeaus aangeboden, er werd een filmpje getoond, er werden gekke foto’s gemaakt in de fotohoek en er werd natuurlijk lekker gedanst! Een saxofonist maakte het feestje compleet!

Lieve Jermaine en Danielle, wat was het een heerlijk huwelijk bij het Oude Raadhuis in Apeldoorn! Dank jullie wel dat wij hierbij mochten zijn. We wensen jullie samen met jullie prachtige gezin al het geluk van de wereld toe! Lieve groetjes Josien en Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.