• Bruidsreportage Montfoort

  Heel blij met onze mooie trouwfoto’s! Josien en Floor zorgen ervoor dat je op een ontspannen manier op de foto’s staat. Bedankt voor alles!

  Trouwfotograaf Apeldoorn
  Dennis & Inez
 • Bruidsreportage De Cannenburg en Hofstede de Middelburg

  Floor en Josien hebben onze bruiloft prachtig vastgelegd op beeld. Wat een schitterende foto’s! Elke keer als we ze terug zien, krijgen we een stralende glimlach op ons gezicht. De kleuren op de foto’s zijn supermooi. Zowel de spontane momenten die vastgelegd zijn over de hele dag als de foto’s van de shoot zijn zo mooi! Iedereen, inclusief de kinderen, staat leuk op de foto’s. Het contact was erg prettig, vragen mochten altijd gesteld worden en we kregen snel reactie. De loveshoot vooraf was ook een hele goede keuze, naast dat we nu ook hele leuke foto’s hebben in onze ‘normale’ kleding, was het ook een fijne oefening voor de fotoshoot op de trouwdag zelf. Ons trouwalbum ligt te pronken op tafel en we horen hier niets anders dan lof over. Tot slot, ook de aanwezigheid van Floor en Josien op de bruiloft was erg prettig. Het voelde goed, gezellig en vertrouwd. Waar nodig zorgden ze voor ontspanning en een grapje tussendoor, maar er zijn ook delen van de dag dat ze bijna onzichtbaar tussen ons en de gasten door bewogen om zo de mooiste foto’s te maken. Kortom, een top duo, dat prachtige foto’s maakt, een mooie weergave van onze dag!

  Bruidsreportage Cannenburg
  Roy & Jolien
 • Bruidsreportage Hotel de Veluwe Garderen

  Wat een prachtige foto’s maken de fotografen van two-sparkle! Van begin tot eind heel fijn contact gehad. Denken op een prettige manier mee om zo de wensen te realiseren. De fotografen zijn flexibel, spontaan en ‘onzichtbaar’ wat resulteert in mooie/pure foto’s. Daarnaast was het op de dag zelf erg gezellig om jullie erbij te hebben. Wij hadden geen betere fotografen kunnen wensen!

  Bruidsfotograaf Apeldoorn
  Elbert & Anne
 • Gezinsshoot bij het Leesten

  Wij hebben een super leuke fotoshoot gehad bij het Leesten. Door de corona duurde het even voordat deze kon plaats vinden maar dat was het ook meer dan waard. Floor nam alle tijd voor onze 2 meiden, waardoor we een fantastisch eindresultaat hebben. De foto’s pronken nu mooi in onze woonkamer en we krijgen vaak de vraag waar we dit gedaan hebben.

  Fotograaf Apeldoorn Gezinsshoot het Leesten
  Anne van de Guchte
 • Bedrijfsfotoshoot – Ik teken jouw tuin

  ‘Op de foto gaan’ is nou niet bepaald mijn dagelijkse ritueel. Meestal zit ik namelijk zelf achter de camera of aan de andere kant van de tafel. Ik vond het dan ook best spannend om mijzelf te laten zien. Door de relaxte en vrolijke sfeer tijdens de fotoshoot voelde ik mij al gauw volledig op mijn gemak, in mijn ‘groene’ element. En ik was verrast hoe leuk ik het vond! Mijn wens dat mijn nieuwe website de kennis, passie en het enthousiasme uitstraalt die ik voel voor mijn vak als tuin en landschapsontwerper is uitgekomen. Bedankt Two Sparkle Photography voor het prachtig in beeld brengen van mijn bedrijf!

  Bedrijfsfotograaf Apeldoorn
  Elsbeth van Dam – Ik teken jouw tuin
 • Bruidsreportage Utrecht

  Superleuke dames die je graag bij je bruiloft hebt! De foto’s waren prachtig en we zijn dolgelukkig met ons schitterende fotoboek. Ondanks de vakantieperiode hadden we snel een preview, waardoor we de tijd kregen om rustig te genieten. Keuzes maken voor het boek was het lastigt, alle foto’s waren schitterend! Al met al zeer tevreden en een aanrader! Inmiddels ook al aangeraden aan diverse mensen 😉

  Bruidsfotograaf Apeldoorn
  Familie Meijerink
 • Bruidsreportage Apeldoorn

  Two Sparkle is echt geweldig! Ik volg ze al jaren op social media en toen ik ging trouwen wist ik het meteen. Het eerste gesprek was leuk, fijne klik met de dames en voelde gelijk goed. De weg naar de bruiloft was prettig, je krijgt een duidelijke vragenlijst en er is ruimte voor eigenlijk alles. Wij gingen er vrij neutraal in, weinig voorkeur voor het één en ander en ook dat ging heel goed. Ze hebben zelf ook ideeën en dat vonden wij erg fijn. De dag zelf was super, veel complimenten van mijn gasten ontvangen over de dames. Al het contact is fijn en ongedwongen. De foto’s zijn echt geweldig geworden! De dames maakte de dag wel af voor ons. 

  Jermaine & Danielle
 • Bruidsreportage de Hangar Teuge en Hofstede de Middelburg Bussloo

  Two sparkle heeft onze bruiloft gefotografeerd. Deze gezellige dames hebben onze dagen fantastisch vastgelegd. Ze zijn relaxed en stellen je op je gemak zodat je niet door hebt dat ze er zijn.

  Bruidsreportage het Leesten
  Carlo & Joanne
 • Bruidsreportage Villa Vennendal

  Mooie foto’s voor een zeer schappelijke prijs. Doordat ze met z’n tweeen werken, hebben we veel foto’s vanuit verschillende hoeken. Van te voren hadden we nog een pre-wedding shoot, wat zeer prettig was om alvast aan elkaar te wennen en wensen door te spreken. De twee dames komen zeer professioneel over en zijn prettig in de omgang.

  Bruidsfotograaf Veluwe
  Anton & Rianne
 • Bruidsreportage de Wolfsberg Groesbeek

  Wij hadden ons geen betere trouwfotografen kunnen wensen. Floor en Josien hebben prachtige foto’s gemaakt. Het zijn 2 leuke, spontane meiden met oog voor detail en dat zie je in de foto’s terug. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!!!

  Bruidsreportage de Wolfsberg
  Bob & Sandra
 • Fotografieworkshop The Next Level

  Josien & Floor zijn super een super leuk duo! Beide met veel passie voor het vak!Ik heb zowel de Basics als de Next Level workshop gedaan en ben erg enthousiast!Je krijgt enorm veel tools aangereikt waar je echt wat mee kan. Ook zijn beide workshops opgedeeld in theorie en praktijk wat het daarmee veelzijdig en compleet maakt! Zelfs na de workshops zijn deze dames nog actief in het geven van tips of het beantwoorden van vragen vanuit de besloten Facebook groepen.Kortom een aanrader!

  Fotografieworkshop Apeldoorn
  Cindy van Huët
 • Fotoshoot op het strand van Kamperland

  Josien en Floor hebben al een aantal keren zakelijk en privé voor ons gefotografeerd. Wij zijn zelf ook fotograaf dus superkritisch op het proces en het eindresultaat. We zijn elke keer weer blij met de foto’s die we van Two Sparkle Photography ontvangen.

  Fotograaf Apeldoorn, Two Sparkle, gezinsshoot op het strand.

  Familie Lammers
 • Bruidsreportage Montfoort

  Super leuke en professionele meiden die alle mooie momenten weten vast te leggen! Ik zou hen zeker aanraden!

  Bruidsreportage Montfoort
  Mitch & Michelle
 • Bedrijfsfotoshoot – Bij Ilze

  Door de foto’s van Two Sparkle, straalt mijn website perfect uit wie ik ben! 
  Two Sparkle laat je je op je gemak voelen en weet precies hoe je het beste op de foto staat. Dank je wel.

  Bedrijfsfotoshoot - Bij Ilze - bedrijfsfotograaf Apeldoorn
  Ilze Looyen – Bij Ilze
 • Fotoshoot gezin – Kootwijkerzand

  Wat begon als een shoot van onze meiden werd een shoot van ons gezin. Wij hadden dit nog nooit gedaan, maar wat een succes was dit! Two Sparkle nam ons bij Kootwijkerzand op sleeptouw door het bos en het zand. Met alle geduld van de wereld werden de mooiste foto’s gemaakt! Wij kijken terug op een ontspannen en gezellige shoot! En ja, het eindresultaat is super gaaf!

  Liesbeth Ploeg
 • Familieshoot bij het Leesten

  Two Sparkle heeft prachtige foto’s gemaakt van onze familie. Ze weten precies hoe ze iedereen ontspannen en naturel op de foto krijgen. De foto’s zijn geen statieportretten, maar stralen levendigheid en warmte uit. Wij hebben gewoon een hele gezellige middag gehad en dat is te zien op de foto’s. Two Sparkle is een gepassioneerde en professionele fotograaf die buitengewoon goed is in hun vak. We zijn ongelooflijk blij met alle foto’s die zij van ons gemaakt hebben.

  Jorien
 • Familieshoot bij het Leesten

  Wij hebben een family shoot gedaan bij Two Sparkle, wat een supermooie herinnering! Two Sparkle maakte foto’s van de hele groep, maar ook van verschillende kleinere groepjes, wat verrassend mooie bijzondere foto’s op heeft geleverd. Ze heeft van de kinderen spelenderwijs een aantal prachtige portretfoto’s gemaakt. Na afloop kregen we een selectie met foto’s toegestuurd, waar we uit konden kiezen. Maar de keuze was zo lastig, dat we het hele pakket hebben besteld! Zo kan iedereen nog lang nagenieten van deze mooie shoot….

  Wiesje van Wolfswinkel
 • Fotografieworkshop The Next Level

  Na een autorit van drie uur werd ik heel hartelijk ontvangen door twee charmante, enthousiaste dames! Het plaatje klopte: mooie workshopruimte, een boekje, pen, een kleurrijk boeket op de tafel, chocolaatjes… Je voelde je er als thuis. Even wat uitleg. Duidelijk, to-the-point en ruimte voor eigen vragen. Na de lunch en een gezellige babbel, zetten we de theorie om in de praktijk: 3 fantastische modelletjes wachtten ons op. We zagen hoe Floor & Josien te werk gingen en ook wij kregen de ruimte en de tijd de modelletjes even aan te sturen en leuke ‘plaatjes’ te schieten. Daarna keerden we nog even terug om enkele foto’s na te bewerken. Kortom: een boeiende workshop! Ik blik met een warm gevoel terug op deze dag. Ik houd trouwens heel veel van het FB-groepje dat hiervoor werd opgericht… Nu al kunnen we er terecht voor vragen, tutorials ed…

  Marieke Jacques – Mafoto
 • Fotografieworkshop the Basics & The Next Level

  Leuke en leerzame cursus fotografie! Veel aan gehad. Floor en Josien doen het echt leuk samen. Een aanrader! ☺️ Ik kan nog altijd om feedback vragen, wat ook heel fijn is.

  Emma Smit – Kids 21 fotografie
 • Trouwreportage op Landgoed Klarenbeek

  Twee geweldige dames. Ook de kinderen kregen ze aan het lachen! Heel fijn op de dag zelf. Prachtige foto’s als resultaat en dat vonden onze gasten ook.

  Bruidsfotograaf Apeldoorn
  Hans en Inge Heinhuis
 • Bruidsreportage Rijssen

  Two sparkle bestaat uit een team van twee super enthousiaste, lieve fotografen die de liefde voor hun vak uitstralen. Ook weten ze de mooie momenten vast te leggen. Ze denken mee in je wensen en zijn flexibel. Aanrader!

  Fotograaf Apeldoorn
  Frank en Eline
 • Bruidsreportage ‘t Brotshus Rijssen

  Two Sparkle heeft onze bruiloft 18 september 2020 vastgelegd. Wat een heerlijke ontspannen dames zijn het waardoor we ons met de fotoshoot direct op ons gemaakt voelden. Van alle gasten hebben we eigenlijk gehoord dat het zulke leuke spontane dames waren en de kids op een leuke manier aan het lachen maakten.

  Fotograaf Apeldoorn
  Rick en Gerjanne
 • Bruidsreportage op Landgoed Groot Warnsborn

  Floor en Josien zijn topfotografen. Heel fijn om van tevoren persoonlijk kennis te maken, waarbij de aandacht juist gaat naar de wensen van het bruidspaar. Ze laten je helemaal op je gemak voelen (niet makkelijk als voor de camera staan niet echt je ding is) en het resultaat is prachtig. Two Sparkle is echt een aanrader dus!

  Bruidsfotograaf Arnhem
  Anouk & Sander
 • Bedrijfsfotoshoot in Apeldoorn

  Voor mijn bedrijf wilde ik foto’s van mijzelf laten maken. Ik had dit al een tijdje uitgesteld, want de gedachte van zo’n shoot vond ik nogal ongemakkelijk. Gelukkig kende ik Floor & Josien al van mijn trouwfoto’s en dus koos ik weer voor Two Sparkle. Gelukkig was er ook bij de zakelijke shoot gelijk een hele ontspannen en positieve sfeer. Heel fijn voor mij, en dit zie je ook terug op de foto’s. Ze waren, zoals ik gewend was van Two Sparkle, weer heel erg mooi. Zeker aan te raden dus,  ook voor zakelijke shoots met portret- en productfoto’s.

  Bedrijfsfotograaf Apeldoorn, bedrijfsfotoshoot. Foto's van je bedrijf. Apeldoorn. Zakelijke fotografie.
  Anouk van der Beek – de Slaapclub
 • Gezins fotoshoot bij het Leesten

  We zijn via vrienden bij Two sparkle terechtgekomen. Wij zelf hebben een gezinsshoot buiten gedaan. Ten eerste zijn de foto’s stuk voor stuk geweldig mooi geworden! De fotograaf weet precies op welke plek het licht perfect valt en waar we moesten staan. Ook wist ze onze jongens goed te instrueren en aan het lachen te maken voor de beste blikken op de foto’s. We hebben een complete en super positieve ervaring.

  Fotograaf Apeldoorn
  Riana
 • Bedrijfsfotoshoot – Eveline de Jong Oefentherapie & coaching

  Normaal gesproken word ik niet zo blij van “op de foto gaan”. Dit voelde vanaf het begin tot het eind heel anders, meer als een gezamenlijke missie. De fotograaf van Two Sparkle neemt je met haar enthousiasme mee en voelt goed aan waar de behoeften liggen. Samen met haar oog voor detail heeft dit geleid tot een prachtig en praktisch eindresultaat: een beeldbank vol met mooie foto’s voor mijn website, de praktijkfolder en toekomstige blogs. Tijdens het ontwikkelen van de folder kregen we van de vormgever een groot compliment: met zulke mooie foto’s was het ontwikkelen van een folder een fluitje van een cent. 

  Ik heb al zin in de volgende fotoshoot: een familieshoot met mijn gezin en mijn ouders. Nog even geduld hebben, maar als het weer mag, laat ik me graag door Two Sparkle op de foto zetten.

  Fotograaf Apeldoorn
  Eveline de Jong
 • Gezinsshoot Apeldoorn

  Al vier jaar doen wij één keer per jaar een fotoshoot. De jongens groeien zo hard, dat wij dit heel waardevol vinden. Met Two Sparkle is dat steeds weer een feestje. Ongedwongen, mooie en speelse foto’s. De fotograaf weet ons steeds weer karakteristiek vast te leggen.  Ontroerende, intieme en sprankelende foto’s. Ik gun iedereen zulke koestermomenten vastgelegd.  

  Fotograaf Apeldoorn, gezinsshoot Apeldoorn
  Elvira Maatkamp
 • Gezinsshoot bij het Leesten

  We hebben inmiddels al meerdere fotoshoots bij Two Sparkle gehad en keer op keer is het van topkwaliteit, vernieuwend en vooral ook erg gezellig. De fotograaf laat de kinderen meedenken en dat gecombineerd met haar professionaliteit is de perfecte mix voor hele ‘echte’ foto’s. Elke keer superblij met het resultaat en zelfs de hond vindt het een feest om bij Two Sparkle op de foto te mogen…Op naar de volgende shoot!

  Fotograaf Apeldoorn - gezinsshoot bij het Leesten
  Sebas, Marleen, Pepijn, Vera & Ruben
 • Trouwfotograaf Apeldoorn
 • Fotograaf Apeldoorn
 • Bruidsfotograaf Apeldoorn
 • Fotograaf Apeldoorn
 • bedrijfsfotograaf Apeldoorn
 • Bruidsfotograaf Apeldoorn
 • Bruidsreportage het Leesten
 • Bruidsfotograaf Veluwe
 • Bruidsreportage de Wolfsberg
 • Fotograaf Apeldoorn
 • Fotograaf Apeldoorn gezinsshoot op het strand
 • Bruidsreportage Montfoort
 • Bedrijfsfotoshoot
 • Fotoshoot gezin Kootwijkerzand
 • Fotografie Workshop Apeldoorn
 • Fotograaf Apeldoorn
 • Bruidsfotograaf Apeldoorn
 • Fotograaf Apeldoorn
 • Bruidsfotograaf Rijssen
 • Bruidsfotograaf Arnhem
 • Fotograaf Apeldoorn
 • Fotograaf Apeldoorn
 • Fotograaf Apeldoorn
 • Fotograaf Apeldoorn - gezinsshoot bij het Leesten

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.

Ben je enthousiast geworden en heb je interesse in een fotoshoot kijk dan hier.