Dennis & Linda | 1 juni 2022

Op woensdag 1 juni reden wij richting Eefde voor de bruiloft bij Huis de Voorst van Dennis en Linda. Beiden bereidden zich voor op de locatie. Linda werd geholpen door haar moeder en vriendin en Dennis werd bijgestaan door zijn vader en moeder. Deze bruiloft namen we voor het eerst onze nieuwe drone mee om ook wat dronefoto’s te maken vanuit de lucht.

First look en fotoshoot bij Huis de Voorst

Toen Dennis en Linda er beiden klaar voor waren, ging Dennis klaar staan onder aan de trap van het prachtige Huis de Voorst. Linda kwam door de deuren heen naar beneden gelopen terwijl de naaste familie toekeek. Het was een prachtig gezicht, Dennis draaide zich om en mocht zijn bruid in zijn armen sluiten. Wauw, wat een super mooi paar. We startten daarna direct met de fotoshoot op het landgoed.

Ceremonie

Hierna was het tijd voor de ceremonie, de gasten waren inmiddels ook gearriveerd. Dennis en Linda hoopten op een buitenceremonie, maar er was regen onderweg, dus werd er besloten binnen te trouwen. Nadat de gasten plaats hadden genomen, kwam Dennis samen met zijn moeder naar voren. Hierna was het tijd voor Linda, die door haar vader aan Dennis weggegeven werd. Er volgde een prachtige ceremonie, met jawel twee keer een volmondig ‘Ja’. Na de kus had Lino de bijzondere taak om de ringen te brengen. Dat deed hij super goed. Yes getrouwd!

Bubbels, Taart en receptie

Na de ceremonie stonden de bubbels al klaar en Dennis en Linda namen de felicitaties in ontvangst. Linda, die vroeger alle afleveringen van Sissie keek, straalde van oor tot oor en nam de felicitaties in ontvangst met een prachtige reverence. Samen pasten Dennis en Linda perfect in dit decor. Ze sneden de bruidstaart aan en natuurlijk mocht er ook geproefd worden. Hierna arriveerden ook de receptiegasten. De hele middag werd er heerlijk geborreld en tussendoor maakten we ook de nodige (groep)foto’s. Gelukkig was het inmiddels weer droog geworden, de drone kon dus ook de lucht in.

Diner

Na de receptie was er tijd voor een aperitief en inmiddels waren ook de dinertafels gedekt. Er werd heerlijk genoten van een shared diner.

Golden Hour shoot

Ondertussen hielden wij de lucht in de gaten, want Dennis en Linda wilden ook nog wel wat foto’s maken tijdens het golden hour en ondanks dat de zon niet volop scheen, was het er een prachtige avond voor. We pikten dus nog even tien minuten van hun tijd voor wat foto’s.

Party

Hierna was het voor Linda tijd om haar feestjurk aan te trekken en al snel konden we genieten van hun fantastische openingsdans. Het feest kwam na de openingsdans direct op gang mede dankzij de prachtige zang van zanger René Bishop. Ook had Linda nog een geweldige verrassings-act ingestudeerd voor Dennis, samen met haar vriendinnen. Wij keerden hierna huiswaarts.

Lieve Dennis en Linda, wat was jullie bruiloft bij Huis de Voorst een té gekke dag! Wij hebben echt van begin tot eind genoten van jullie en jullie lieve gasten. We willen jullie heel veel geluk toewensen samen. Super bedankt dat wij hier bij mochten zijn. Liefs Floor, Josien en Anne

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan