Martijn & Girly | 10-10-2020

10-10-2020, wat een mooie datum! Toch was dit in eerste instantie niet de beoogde trouwdatum van Girly en Martijn, maar door Corona verplaatsten zij hun bruiloft en op 10-10-2020 was het dan eindelijk zo ver.

We begonnen de dag in IJsselstein, waar Girly in hun eigen huis in de visagie zat bij haar zus. Haar zus hielp ook met het aandoen van de prachtige jurk samen met Girly’s dochter Moesha. Dit onder toeziend oog van onder andere Girly’s zoon Boaz. Wauw wat een prachtige, stoere bruid!

bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht

Martijn was in het huis van zijn ouders. Hij kleedde zich aan met zijn ouders en goede vriend als toeschouwers, maar die stropdas….. Dat was toch wel een dingetje; te kort, te lang, weer te kort. Uiteindelijk kwam er hulp uit andere hoek en hing de stropdas precies op de goede hoogte. Martijn kon als knappe bruidegom op weg naar zijn bijna-vrouw.

bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht

De first look vond plaats op de zogenaamde ‘paardenlaan’. Terwijl Martijn nog omgedraaid stond, naderde Girly haar bruidegom. En toen keerde hij zich om en konden ze elkaar in de armen sluiten. Zo’n mooi gezicht…..

bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht

In de omgeving van de Paardenlaan maakten we foto’s van Martijn en Girly samen en later sloten ook Moesha, Boaz en de andere gasten zich aan. Het was koud en regende later zelfs een beetje maar het bruidspaar straalde en kon elkaar tussendoor een beetje opwarmen. Even was de paraplu nodig maar dat geeft eigenlijk ook wel weer leuke beelden.

bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht

Na de fotoshoot reden we richtig Restaurant Zuiver in Utrecht. De regen kwam inmiddels met bakken uit de hemel, qua timing kon het eigenlijk niet beter. Als het dan toch moet regenen dan maar nu. De gasten stonden Girly en Martijn al op te wachten en konden hierna plaats gaan nemen want het was tijd voor de ceremonie!

bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht

Martijn kwam als eerste naar voren waarna Girly aan de arm van haar zoon Boaz naar voren kwam. Er volgde een prachtige ceremonie die via de livestream ook door andere familieleden en vrienden te volgen was. Uiteindelijk was daar ook het ja-woord gevolgd door een hele lange kus. Yeah, getrouwd!! Nadat de handtekeningen gezet waren, nog even zwaaien naar de livestream en door naar de taart!

bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht

Er werd geproost, taart gegeten en heerlijk geborreld. Alles netjes op 1,5 meter en met maximaal 4 gasten aan een tafeltje. Dit was hier ook weer perfect voor elkaar!

bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht
bruiloft bij restaurant Zuiver in Utrecht

Uiteindelijke was het tijd om aan tafel te gaan voor het diner. Eerst was er nog een speech van Martijns moeder en zus, maar daarna werd er heerlijk gegeten en gedronken! Voor ons een mooi moment om huiswaarts te gaan.

Lieve Girly en Martijn, wat ontzettend fijn dat wij toch nog bij jullie dag konden zijn! We hebben enorm genoten en willen jullie heel veel geluk toewensen samen met Moesha, Boaz en alle andere lieve mensen om jullie heen.

Liefs Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.

Wil je meer van ons werk zien volg ons dan ook via Facebook of Instagram.