Johan & Joyce | 7-7-2023

Op een prachtige zomerdag, vrijdag 7 juli 2023 vierden Johan en Joyce hun bruiloft bij Oranjerie Groot Warnsborn in Arnhem. Wij begonnen de dag ook op het Landgoed, waar Joyce, de professioneel ceremoniemeester die ingehuurd was, ons opwachtte.

De bruid Joyce was al prachtig opgemaakt en was bijna klaar om de jurk aan te doen. Johan lunchte eerst nog met de naaste gasten en ging zich daarna in een andere hotelkamer omkleden.

Ceremonie

De gasten arriveerden en al snel konden zij plaatsnemen op de prachtige ceremonieplek. Ambtenaar Annemarie Brรผning stond al klaar om iedereen te ontvangen. Toen iedereen plaatsgenomen had, kwam eerst Johan het lange pad naar voren, gevolgd door de zonen van Johan en Joyce. Zanger Wesley Klein begon te zingen en toen kwamen de dochters van Johan en Joyce, gevolgd door Joyce zelf aan de arm van haar vader. Wat een fantastisch mooi moment, niet iedereen hielt het droog, wat zeer begrijpelijk was. Er volgde een hele mooie persoonlijke ceremonie, fantastisch geleid door Annemarie. Johan en Joyce hadden beiden hele mooie woorden voor hun kinderen en ook voor elkaar. Weddingdj Leon zorgde samen met Wesley Klein voor de hele mooie muzikale ondersteuning van het geheel. Uiteindelijk was daar natuurlijk ook het ja-woord van beiden. Yeah, getrouwd!!

Taart en Proost!

Na de ceremonie werd er geproost en sneden Joyce en Johan de prachtige bruidstaart aan. Natuurlijk was er ook tijd voor de eerste felicitaties.

Fotoshoot

Hierna pakten wij het moment om samen met het bruidspaar foto’s te gaan maken. Wat een heerlijk moment, even weg van alle drukte, genoten Johan en Joyce zichtbaar van het samen zijn. Teruggekomen bij de locatie maakten we ook nog wat groepsfoto’s.

Diner en Feest

Hierna was het tijd voor het diner. De gasten namen plaats in de druivenkas en na een mooie speech door de vader van Joyce, kon het diner beginnen. Ook het stiefzusje had een prachtige persoonlijke speech voorbereid.

Na het diner arriveerden de eerste avondgasten en het was best een bijzonder gezelschap. Nijmegen ontmoette Arnhem en met veel voetbalfans als gasten betekent dit een confrontatie tussen Vitesse- en NEC-supporters. Natuurlijk ging dat in dit geval helemaal goed, het was immers feest! Johan en Joyce openden het feest met een mooie openingsdans en toen kon het feest echt beginnen. Toen zanger Marvin de Geest het liedje ‘jouw blik’ inzette, ging het dak eraf!! Voor ons werd het toen tijd om naar huis te gaan.

Lieve Johan en Joyce, wow wat was dit een fantastische bruiloft bij Groot Warnsborn in Arnhem. Jullie zagen er geweldig uit en jullie liefde voor elkaar spat er vanaf. Wij hebben echt ontzettend genoten, bedankt dat wij deel uit mochten maken van jullie dag. We willen jullie heel veel geluk toewensen samen met jullie kinderen en alle lieve mensen om jullie heen!

Liefs, Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!