Roy & Linda | 02-07-2022

Op zaterdag 2 juli mochten wij de bruiloft op Landgoed Groot Warnsborn vastleggen van Roy en Linda. Het was fantastisch weer dus het beloofde een stralende dag te worden.

Bruid Linda bereidde zich voor in een hotelkamer op het landgoed en Roy was nog thuis. Waar de bruidegom zich zeer relaxt voorbereidde met hulp van zijn aanstaande zwager en vriendin, was er op de hotelkamer bij de bruid iets meer spanning te voelen. Zou ze wel op tijd klaar zijn? Gelukkig was er ruim genoeg tijd voor wat uitloop in het programma.

First look

Toen beiden er klaar voor waren, ging Roy klaarstaan op de afgesproken plek in het prachtige bos bij het Landgoed. Het was nog even spannend, want er bleek een soort van hardloopwedstrijd aan de gang te zijn, maar uiteindelijk was daar de ruimte voor de prachtige bruid om haar bruidegom op de schouder te tikken. Wauw, wat een fantastisch mooi koppel! We maakten direct wat foto’s op het mooie Landgoed, een gezellig moment want de grootste spanning was er nu helemaal af.

Ontvangst gasten en ceremonie

Na de lunch arriveerden de gasten in de Oranjerie. Roy ontving ze met een stralende glimlach, de bruid bleef nog even buiten beeld. Zij kwam namelijk, toen het tijd was voor de ceremonie, aan de arm van haar trotse vader door de prachtige tuin aangelopen richting de ceremonieplek. Wat een plaatje! Er volgde een hele mooie ceremonie, met persoonlijke woorden van de Babs, maar ook Roy en Linda spraken elkaar fantastisch toe. Het ja-woord werd bezegeld met een kus en natuurlijk de ringen die aangedragen werden door een nichtje en neefje. Zo leuk!

Felicitatie, taart en toast!

Na de ceremonie gingen Roy en Linda stralend door de erehaag van gasten, met natuurlijk heel veel bellen. Roy sabreerde moeiteloos de champagnefles, er werd geproost, gefeliciteerd en natuurlijk was er taart! Ook maakten we in de tuin een aantal groepsfoto’s.

Diner

Na een heerlijke middag was het tijd om aan tafel te gaan in de prachtige druivenkas. Er werd heerlijk gedineerd en ondertussen waren er veel mooie speeches van diverse gasten. Het bruidspaar genoot zichtbaar, net als hun gasten. Het dessert werd buiten genuttigd.

Partytime!

Hierna trok het bruidspaar zich even terug terwijl de avondgasten arriveerden. Toen iedereen aanwezig was, maakten Roy en Linda een spetterende entree en na hun welkomstwoord kon er heerlijk gedanst worden! Voor ons werd het toen tijd om helemaal voldaan huiswaarts te keren.

Lieve Roy en Linda, wauw wat was het een heerlijke bruiloft op Landgoed Groot Warnsborn! Alles klopte gewoon en jullie liefde voor elkaar spat er vanaf. We willen jullie heel veel geluk toewensen samen en met alle lieve mensen om jullie heen. Dank dat wij bij jullie fantastische dag mochten zijn!

Liefs,

Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!