Georg & Rachelle | 1-9-2023

Op vrijdag 1 september 2023 gingen Georg en Rachelle trouwen op Landgoed Huize Bergen in Vught. Georg kleedde zich thuis aan in Zoetermeer, met hulp van een vriend. De buurtjes zwaaiden hem uit toen hij op weg ging naar Vught. Rachelle was op het Landgoed en werd geholpen door haar vriendinnen. Ze was een tikkeltje zenuwachtig, maar het was een gezellige boel. Toen Georg gearriveerd was op het landgoed ging hij klaarstaan. Rachelle kwam stralend aangelopen. Georg pinkte een traantje weg en sloot zijn bruid in de armen. Wat een prachtig bruidspaar!

Fotoshoot op landgoed Huize Bergen

We gingen direct op pad voor de fotoshoot. Op het landgoed Huize Bergen zijn genoeg mooie plekjes te vinden. Er was regen voorspeld, maar gelukkig bleef die net onder Vught hangen. Georg en Rachelle genoten van het samenzijn en straalden van oor tot oor. Na de laatste foto vielen de eerste druppels uit de lucht, wat een timing.

Ceremonie in Huize Bergen

De gasten waren inmiddels gearriveerd en na de lunch was het tijd voor de ceremonie. Georg kwam aan de arm van zijn zus en Rachelle aan de arm van haar broer naar voren gelopen. Er volgde een prachtige persoonlijke ceremonie waarin veel gelachen werd, maar ook werden de nodige traantjes weggepinkt. Zo mooi. Uiteindelijk mochten Georg en Rachelle opstaan en met hun getuigen naast zich zeiden ze beiden volmondig “ja”! Yes getrouwd!

Taart en Bubbels

Na de ceremonie scheen het zonnetje, dus konden de deuren open en werd er buiten geproost, gevolgd door het aansnijden van de taart. De hele middag was er de tijd om heerlijk te borrelen en bij te kletsen. Ook maakten we wat groepsfoto’s.

Diner en Feest

Aan het eind van de middag kleedden de gasten zich om voor het avondgedeelte in ‘black tie’. Aansluitend was het diner. Alle gasten genoten zichtbaar van het heerlijke eten en bovenal de gezelligheid. Rachelles moeder gaf een prachtige speech. Na het diner in Huize Bergen verplaatste iedereen zich naar het Koetshuis waar het feest los kon barsten. Georg en Rachelle openden het feest met een spetterende openingsdans. De dans ging over in een knallend feest en toen was het voor ons tijd om huiswaarts te gaan.

Lieve Georg en Rachelle, wow wat hebben wij genoten van jullie fantastische bruiloft op Landgoed Huize Bergen. De sfeer was fantastisch en jullie liefde voor elkaar spatte er vanaf. We willen jullie heel veel geluk toewensen samen met jullie mooie gezin en alle andere lieve mensen om jullie heen.

Veel Liefs,

Floor & Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!