Marcel & Jasmijn | 14-06-2019

Op vrijdag 14 juni zaten we al vroeg in de auto richting Nijkerk. Het was de dag van de bruiloft op de boerderij van Marcel en Jasmijn! Jasmijn bereidde zich voor op de boerderij van haar ouders, de plek waar ook de ceremonie en het feest plaats zouden gaan vinden. Hoe bijzonder is dat!

Marcel was in het huis van Marcel en Jasmijn samen met vrienden en zijn ouders. Een tikkeltje gespannen kleedde hij zich aan. Hij zag er top uit! Daarna was het tijd om in de oude Mercedes op weg te gaan naar zijn bruid.

First look

Toen kwam het moment dat Marcel en Jasmijn elkaar voor het eerst zouden zien als bruid en bruidegom. Marcel belde aan en Jasmijn kwam van de trap af. Wat een prachtige bruid en wat een speciaal moment!

Say cheese

We reden richting het hotel ‘Het Roode Koper’ voor de fotoreportage. Een speciale plek voor Marcel en Jasmijn, want hier ontmoetten zij elkaar, toen zij hier beiden werkten. Marcel als kok en Jasmijn als gastvrouw en natuurlijk moesten er ook foto’s gemaakt worden in de keuken!

Hierna maakten we foto’s in en om het hotel. Wat een prachtig landgoed! Marcel en Jasmijn maakten af en toe een praatje met hun oud-collega’s en er werd een heerlijke lunch geserveerd, met bubbels!

We reden terug naar de boerderij van Jasmijns ouders, de plek ook waar zij zelf opgegroeid is. Daar aangekomen stonden de gasten en honden al nieuwsgierig te wachten op het bruidspaar. Ze maakten een geweldige entree in de gave Mercedes….

De ceremonie

Het was tijd voor de ceremonie. Jasmijn was super druk geweest met alle decoratie en wauw wat zag de trouwplek er fantastisch uit! De gasten namen plaats en nadat de ambtenaar en Marcel naar voren waren gekomen werd het lied ‘Dochters’ van Marco Borsato ingezet. Het bezorgde velen kippenvel toen Jasmijn aan de arm van haar vader op dit prachtige lied naar voren kwam gelopen.

Er volgde een mooie ceremonie met liefdevolle woorden en veel humor. Marcel en Jasmijn genoten zichtbaar en zeiden beiden volmondig ‘Ja’! Bruidsmeisje Elin pakte haar rol ook geweldig, want met een beetje hulp liep zij stralend met de ringen naar het bruidspaar toe.


Borrel & taart

Na de ceremonie stond de champagne al klaar en kon er geproost worden! De super mooie en overheerlijke taart die Marcel zelf maakte, werd aangesneden en er werd heerlijk geborreld.

Terwijl wij nog een aantal foto’s maakten met Marcel en Jasmijn op de boerderij werd in één van de schuren het diner voorbereid. Ook hiervoor verzorgde Jasmijn de decoratie, wat zag het er mooi uit! De gasten gingen aan tafel en er volgde een heerlijk en bovenal gezellig Italiaans diner.

De avondgasten arriveerden op de boerderij dus was het tijd om richting de feestplek te gaan. Nadat Marcel en Jasmijn beiden een fles champagne gesabreerd hadden was het tijd om het feest te openen met de eerste dans.

Lieve Marcel en Jasmijn, jullie hebben jullie mooiste dag écht eigen gemaakt door de bruiloft op de boerderij van Jasmijn haar ouders te houden. Geweldig hoe mooi jullie dat voor elkaar hebben gekregen. De plek, de decoratie, het eten en ga zo maar door. Het was tot in de puntjes verzorgd en zag er prachtig uit. We willen jullie heel veel geluk toewensen samen. Bedankt dat wij bij jullie dag mochten zijn!

Liefs Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.