Maurice & Alisa | 6-4-2023

Op donderdag 6 april fotografeerden wij een fantastische bruiloft bij Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem. Wij begonnen die dag beiden in Apeldoorn. Bruidegom Maurice was in hun eigen huis, waar hij geholpen werd door zijn beide ouders. De bruid, Alisa, was ‘s ochtends ietwat zenuwachtig naar haar ouderlijk huis toe gegaan. Haar vriendin en moeder hielpen haar bij het aantrekken van haar prachtige jurk. Toen Maurice klaar was, vertrok hij met zijn broertje als chauffeur, richting zijn bruid. Hij belde aan en ja hoor, daar kwam Alisa naar buiten. Vol bewondering bekeek het bruidspaar elkaar, wat waren ze mooi!

Fotoshoot op ‘t Leesten

Na de first look stapten we de auto in op weg naar ‘t Leesten. Eigenlijk zouden we foto’s maken in Arnhem, maar er was regen onderweg, dus besloten we de foto’s alvast in de omgeving van Apeldoorn te maken. Het was immers nog net even droog. Alisa en Maurice genoten zichtbaar van het samen zijn en straalden beiden van oor tot oor. Toen we klaar waren, begon het te regenen. Wat een timing! We reden richting Arnhem en maakten bij de stadsvilla Sonsbeek ook nog wat foto’s binnen.

De ceremonie bij Stadvilla Sonsbeek

Maurice en Alisa trokken zich even terug en nadat de gasten gearriveerd waren, kon de ceremonie beginnen. De ambtenaar, Charlotte Waardenburg, was er klaar voor en dus kwam Maurice met een brede lach als eerste naar voren gelopen. Daarna was het even wachten, want Alisa kwam aan de arm van haar vader en hij ging niet zo snel, omdat hij op krukken liep na een ski-ongeval. Dat gaf ons lekker veel tijd om dit prachtige moment vast te leggen.

Er volgde een heerlijke, liefdevolle ceremonie met ook veel humor, wij houden ervan. Uiteindelijk kwamen Maurice en Alisa tegenover elkaar te staan en gaven elkaar volmondig het ja-woord. De ringen werden vol trots gebracht door het half-broertje van Maurice en nadat deze omgedaan waren, was het echt officieel, yes getrouwd!

Taart, toast en diner!

Na de ceremonie werd er natuurlijk geproost en sneden Maurice en Alisa de overheerlijke taart aan. De hele middag was er tijd om heerlijk te borrelen en bij te kletsen. Ondertussen werd de ceremoniezaal omgetoverd tot een prachtige dinerzaal. De vriendin van Alisa trapte het diner af met een mooie persoonlijke speech en na de toost, werd de eerste gang uitgeserveerd. Voor ons mooi moment om richting Apeldoorn te gaan.

Lieve Maurice en Alisa, wow, wat hebben wij ontzettend genoten van jullie bruiloft bij Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem. De sfeer was echt top en jullie liefde voor elkaar spat er echt vanaf. We wensen jullie heel veel geluk toe, samen met alle lieve mensen om jullie heen.

Veel Liefs Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!