Tom & Lotte | 27 september 2021

Maandag 27 september was het dan eindelijk zover voor Tom en Lotte, hun bruiloft bij Slot Doddendael in Ewijk. Dit stel heeft veel geduld moeten hebben, want hun dag werd meerdere keren uitgesteld in verband met Corona. Het was het wachten dubbel en dwars waard, wauw wat was dit een te gekke dag!

Voorbereidingen bruid en bruidegom

Wij splitsten ons aan het begin van de dag weer op, de één begon bij de bruid in Nijmegen, de ander bij de ouders van de bruidegom thuis in Berghem. Lotte kreeg bij het aandoen van haar jurk hulp van haar vriendin en Tom werd geholpen door zijn ouders en zus. Het ging er bij beiden heel relaxed aan toe en Tom was ruim op tijd klaar om naar Slot Doddendael te gaan. Lotte werd door haar vader en broertje opgehaald met de trouwauto.

First Look bij Slot Doddendael

Op slot Doddendael werden de gasten ontvangen door Tom en toen was het het wachten op de bruid. Een extra speciaal moment omdat Tom en Lotte elkaar ook nog niet gezien hadden. Daar kwam ze aangereden. De auto kwam tot stilstand en Tom hielp zijn Lotte uit de auto. Wauw, wat een plaatje deze twee samen!

Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael

Ceremonie bij Slot Doddendael

Tijd voor het officiële gedeelte, de ceremonie. Tom stond vooraan in de zaal klaar. Na nog een klein onderonsje tussen vader en dochter kwamen ze vervolgens aangelopen. Lotte werd door haar vader weggegeven aan Tom. Er volgde een geweldige ceremonie geleid door Marien van Trouwen met Marien, waar vooral heel veel gelachten werd. Tom en Lotte spraken prachtige geloften naar elkaar uit en zeiden beiden volmondig ‘Ja’! De ringen werden bij elkaar omgedaan en er werd gekust. Yes, getrouwd!

Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael

Daar moest natuurlijk op getoost worden! De taart werd aangesneden en de gasten konden het bruidspaar feliciteren.

Bruiloft bij Slot Doddendael

Fotoshoot

Op het moment dat we eigenlijk de foto’s zouden maken, kwam de regen met bakken uit de lucht. Even improviseren dus. Na wat schuiven met stoelen, konden we de groepsfoto’s in de ceremoniezaal maken. Ook vonden we een aantal mooie fotoplekjes bij de grote ramen. Gelukkig werd het op een gegeven moment droog en konden we nog snel met het bruidspaar tien minuutjes naar buiten voordat het diner zou starten.

Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael

Diner bij Slot Doddendael

Intussen waren de gasten al aan tafel gegaan. Wauw, wat een mooie plek om te dineren. Het bruidspaar voegde zich bij hen en samen genoten ze van een heerlijk diner. Tussen de gangen door spraken de vaders mooie woorden, er werd zelfs een kameel uitgereikt. Oma mocht het ijsbuffet openen en ontving van Lotte haar bruidsboeket, wat een mooi moment.

Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael

Feest bij Slot Doddendael

De avondgasten druppelden langzaam binnen. Voor het gastenboek werden er foto’s gemaakt, terwijl het bruidspaar zich eventjes terugtrok. Toen alle gasten gearriveerd waren, maakten Tom en Lotte een spetterende entree. Ja en daarna…. ging het dak eraf!

Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael
Bruiloft bij Slot Doddendael

Lieve Tom en Lotte, we hebben een enorm genoten van jullie bruiloft bij Slot Doddendael. Jullie zijn een prachtstel en we wensen jullie samen met al die leuke en lieve mensen om jullie heen, al het geluk van de wereld toe!

Lieve groetjes Josien en Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.