Pieter & Mandy | 10-06-2022

Afgelopen vrijdag mochten wij weer een prachtige bruiloft bij Herberg De Woeste Hoeve in Beekbergen vastleggen. Het was de dag van Pieter en Mandy. Al vroeg vertrokken we naar Zwolle, waar Pieter en Mandy zich beiden in hun eigen huis aankleedden. Pieter werd op de eerste verdieping, geholpen door zijn ouders. Mandy was in de woonkamer en werd geholpen door haar zus en moeder. De twee wilden elkaar pas zien in het bos bij Hoog Buurlo, dus er werd wat afgeroepen in huis, om te zorgen dat ze elkaar en ook de rest van de familie nog niet zagen. Toen beiden er helemaal klaar voor waren, gaven ze elkaar nog even een handje met de deur ertussen. Pieter ging alvast op weg naar Hoog Buurlo. Daar hadden ze een super mooie plek uitgekozen, waar ze elkaar voor het eerst wilden zien. Vlak daarna vertrok ook Mandy naar Hoog Buurlo.

getting ready
getting ready
First look en fotoshoot

Pieter stond al klaar en daar kwam Mandy aangelopen over het bospad. Ze tikte hem op zijn schouder en toen mocht Pieter zich eindelijk omdraaien en zijn bruid bewonderen. Wauw, wat een prachtig plaatje. Daarna wandelden we samen een rondje en maakten wij foto’s van het mooie stel.

first look Hoog Buurlo
Heide Radio Kootwijk
Picknick

Ondertussen hadden de familieleden van Pieter en Mandy zich verzameld op de picknickplaats. Daar wachtten ze op Pieter en Mandy, die op een gegeven moment het bos uit kwamen lopen. Wat een mooi gezicht. Er werd vervolgens genoten van een heerlijk picknick. Na de picknick werden Pieter en Mandy uitgezwaaid en gingen we met z’n allen op weg naar De Woeste Hoeve in Beekbergen.

De Ceremonie

Het was tijd voor het officiële gedeelte van de dag. Alle gasten hadden plaatsgenomen op de ceremonieplek buiten. Eerst kwam Pieter samen met zijn moeder naar voren gelopen. Daarna had Marthe de belangrijke taak om als bloemenmeisje, de bloemblaadjes te strooien. Ze vond het een beetje spannend, maar wat deed ze het goed en daar kwam Mandy aangelopen aan de arm van haar vader. Er volgde een prachtige ceremonie, met live muziek, super mooie woorden van de babs en van Pieter en Mandy voor elkaar. Ze zeiden beiden volmondig ‘Ja’ en dit werd bezegeld met een kus en de ringen. Yes, getrouwd!

De Woeste Hoeve
Trouwen bij De Woeste Hoeve
de kus, De Woeste Hoeve
Toost, taart en borrel

Dit moest natuurlijk gevierd worden. Er werd getoost en de heerlijke taart werd aangesneden. Alle gasten genoten van een hele gezellige borrel, waarbij er nog een speech werd gegeven door de vader van Mandy en er een stukje werd gedaan door de familie van Pieter. Er werden groepsfoto’s gemaakt en Mandy gooide nog haar bruidsboeket, dat werd gevangen door haar tweelingzus. Ook de fotobooth was weer een hit.

Toost
Taart aansnijden De Woeste Hoeve
fotobooth
in de tuin van De Woeste Hoeve
Het diner

De tafel was prachtig gedekt en de gasten konden genieten van een heerlijk diner.

Diner bij de Woeste Hoeve
Golden hour

Ook nu hielden wij natuurlijk de zon en de lucht buiten weer in de gaten. Na het diner hadden we net nog even tijd, voordat de avondgasten zouden aankomen, om met pieter en Mandy naar buiten te gaan. Ook de drone gooiden we nog even de lucht in.

drone beelden De Woeste Hoeve
golden hour De Woeste Hoeve
Feest

Inmiddels waren alle avondgasten gearriveerd en kon het feest losbarsten. Pieter en Mandy maakten een mooie entree en openden het feest met een spetterende openingsdans. De band nam het vervolgens over en iedereen ging helemaal uit zijn dak. Wat een geweldig feest! Wij hadden alles erop staan en pakten onze spullen om naar huis te gaan.

Feest bij de Woeste Hoeve
openingsdans

Lieve Pieter en Mandy, wat hebben we enorm genoten van jullie dag! Dankjewel dat we jullie bruiloft bij Herberg De Woeste Hoeve mochten vastleggen. Jullie zijn een geweldig stel. We wensen jullie samen met alle lieve mensen om jullie heen, al het geluk van de wereld toe. Lieve groetjes van Josien en Floor

ringen

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan