Roy & Jolien | 06-09-2019

Afgelopen vrijdag was de dag van de bruiloft bij Middelburg de Hofstede van Roy en Jolien. Het werd een geweldig mooie dag met een stralend bruidspaar, toffe locaties, heerlijk weer en een heleboel lieve mensen. Floor begon haar dag bij de kapper in Vaassen. Daar werd Jolien opgemaakt en werden haar haren gedaan. Daarna gingen we naar het huis van de ouders van Jolien, waar haar vader al een mooi plekje voor de jurk had gevonden in de tuin. Altijd gaaf om de jurk even ergens op te hangen en te fotograferen. De moeder van Jolien hielp haar vervolgens met het aantrekken van de jurk. En wauw, wat was ze prachtig! Josien was ondertussen naar Roy gereden om daar foto’s te maken. Roy werd geholpen door zijn ouders en perfect op tijd was hij klaar om zijn bruid op te halen. Dit deed hij dan ook helemaal in stijl.

Het moment waarop bruid en bruidegom elkaar voor het eerst gaan zien is altijd zo spannend en mooi!

Tijd voor de fotoshoot. Roy en Jolien hadden geregeld dat we foto’s konden maken bij kasteel De Cannenburgh, super mooi! We maakten foto’s bij het kasteel, maar ook in de parkachtige tuinen rondom het kasteel. Roy en Jolien hadden bijna geen aanwijzingen nodig, het ging helemaal vanzelf. Deze twee zijn zooooo gek op elkaar, het spat er vanaf!

Na de fotoshoot werd er heerlijk geluncht bij de ouders van Jolien thuis en daarna gingen we met z’n allen op weg naar De Middelburg in Bussloo. Daar werd een mooie erehaag gemaakt door de daggasten. Roy en Jolien kwamen aangereden en maakten een prachtige entree.

JA!

De ceremonie kon buiten plaatsvinden, een grote wens van Roy en Jolien en gelukkig werkte het weer mee. Roy kwam eerst aangelopen en daarna Jolien aan de arm van haar vader, wauw zo mooi! Jolien en Roy wilden graag een informele plechtigheid en dat werd het. Er werd heel veel gelachen, er werden mooie woorden gesproken door de vader van Jolien en de ambtenaar en ook Jolien en Roy spraken zelf hun persoonlijke vows naar elkaar uit. Er volgde van beiden een volmondig JA, de ringen werden omgedaan en de handtekeningen gezet. Yes, officieel man en vrouw!

Na de ceremonie was het tijd voor taart!

Groepsfoto & tafelen

We maakten groepsfoto’s in de tuin en daarna konden alle gasten aan tafel. Er werd heerlijk gegeten en de vaders van de bruid en bruidegom spraken het kersverse bruidspaar toe wat zorgde voor veel gelach maar ook een enkele mooie traan.

Een oude bus arriveerde, waar vervolgens alle gasten en het bruidspaar instapten op weg naar de kerk in Vaassen. Het was een gezellige boel in de bus. Aangekomen bij de kerk werd er weer een mooie haag gevormd door alle aanwezigen om het bruidspaar feestelijk te ontvangen.

Er volgde een mooie, liefdevolle dienst.

Feest!

Na de kerkdienst werd de dag afgesloten met een knallend feest in de Middelburg. Roy en Jolien openden het feest met een dans en daarna kon iedereen helemaal los gaan op de dansvloer. Tijd voor ons om onze spullen te pakken en naar huis te gaan.

Lieve Roy en Jolien, wat hebben wij enorm genoten van jullie bruiloft bij Middelburg de Hofstede! Jullie zijn echt een geweldig mooi en lief stel en wij wensen jullie samen met alle lieve mensen om jullie heen al het geluk van de wereld toe. Lieve groetjes Josien en Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag danย hierย ons magazine aan.