Wanneer om vijf uur onze wekker gaat dan kan dat maar één ding betekenen ‘wedding day’, want Rick en Gerjanne gingen trouwen! Dus zaten wij tegen zessen samen in de auto richting Rijssen. Onderweg zagen we al een oranje gloed van de opkomende zon, het beloofde een mooie dag te worden.

Rick kleedde zich ietwat gespannen thuis aan bij zijn ouders. Zijn zus en nichtje waren voor de gelegenheid ook blijven slapen dus was het al een gezellig gebeuren. Ricks moeder is kapster en fõhnde zijn haar. Er werd nog even ontbeten, maar al snel moest Rick in zijn pak want zijn bruid stond te wachten.

Bij Gerjanne thuis was het ook gezellig druk. Gerjannes moeder hielp haar met aankleden met her en der wat hulp van Gerjannes zussen. Het ging eigenlijk heel snel en voor we het wisten stond Gerjanne al als prachtige bruid in de startblokken om haar bruidegom te ontmoeten….

Rick had als verrassing voor Gerjanne een Volkswagenbusje geregeld en reedt naar zijn bruid toe. Zij stond al in de tuin te wachten en eindelijk zagen zij elkaar, wauw wat een mooi bruidspaar.

We gingen snel op weg naar de Sallandse Heuvelrug om foto’s te maken. De zon stond nog mooi laag, wat zorgde voor prachtig licht. We hadden lekker de tijd om op verschillende plekken foto’s te maken ook met het toffe busje en op de terugweg nog even tussen de boerderijen.

Toen we terugkwamen bij het ouderlijk huis van Gerjanne, stonden alle gasten hun op te wachten. Er werd gezellig geluncht en bijgepraat, maar al snel was het tijd om richting het Brodshoes in Rijssen te gaan.

Het was tijd voor de ceremonie. Het nichtje van Gerjanne liep met een bord voorop om Rick nog even te waarschuwen, maar direct daarna kwam zijn bruid er al aan, aan de arm van haar vader. Hij kon echt niet meer terug, maar leek dat ook helemaal niet erg te vinden. Er volgde een mooie ceremonie en jawel ook dit keer werd er twee keer volmondig ‘ja’ gezegd!! Na de ceremonie ging het gezelschap direct richting de kerk voor de kerkelijke inzegening.

Na de kerkdienst gingen ze terug naar het Brodshoes om te proosten met echte Lief Jans (Gerjannes bijnaam) bier! Er werd ‘coronaproof’ gefeliciteerd en er was tijd om gezellig met elkaar te borrelen.

Inmiddels waren de tafels ook prachtig gedekt en toen de gasten aan tafel gingen, was het voor ons tijd om naar huis te gaan.

Lieve Rick en Gerjanne, bedankt dat wij bij jullie mooiste dag mochten zijn. We hebben ontzettend genoten en willen jullie heel veel liefde en geluk toewensen, samen, maar ook met alle lieve mensen om jullie heen.

Liefs Floor en Josien