Frank & Elise | 19-07-2019

Afgelopen vrijdag 19 juli mochten wij het prachtige huwelijk bij Landgoed Groot Warnsborn van Frank en Elise vastleggen. Josien begon de dag bij Frank. Frank was thuis en kleedde zich daar aan samen met zoontje Guus. Floor startte de dag bij Elise. Elise was bij haar ouders thuis, waar het een gezellige boel was. Ouders, nichtjes, zus en dochtertje Puck waren er allemaal en gingen om de beurt de visagie in. Toen iedereen bijna klaar was ging de jurk van Elise aan. Wauw, wat een plaatje! Ook de vader van Elise was er stil van, zo mooi!

First look

Op naar Landgoed Groot Warnsborn in Schaarsbergen. Frank ontvangt de gasten en dan is het moment eindelijk daar….Ze gaan elkaar voor het eerst zien! Frank staat al te wachten en daar komen eerst Guus en Puck aangelopen, gevolgd door Elise aan de arm van haar vader. Wat een mooi moment!

De ceremonie

Tijd voor het officiรซle gedeelte. Er volgt een prachtige ceremonie, met veel persoonlijke woorden, een lach en een traan en uiteindelijk van beiden een volmondig JA! Er mag gezoend worden, de ringen worden omgedaan en er wordt getekend. Yes, nu zijn ze echt getrouwd! Daar moet natuurlijk op geproost worden, maar eerst nog even door de erehaag.

De taart staat al klaar. Maar eerst heeft Frank nog een belangrijke taak; het sabreren van de champagnefles. Bij de tweede poging gaat dit helemaal goed! Proost! Onder toeziend oog van alle kinderen wordt vervolgens de taart aangesneden.

Na een aantal groepsfoto’s te hebben gemaakt, gaan we met Frank, Elise, Puck en Guus op pad voor de fotoshoot. We maken eerst wat foto’s van dit prachtige gezin. Wat een heerlijk stel en wat doen Puck en Guus het goed! Daarna gaan we nog even alleen verder met Frank en Elise.

Na deze geweldige shoot, kon iedereen aan tafel. Er werd heerlijk gegeten. Tussendoor waren er mooie speeches en de moeder van Frank zong nog een prachtig lied.

Het dessert kon lekker buiten gegeten worden. Een mooi moment voor de daggasten om hun cadeaus te overhandigen. Ondertussen was ook een fotohokje geplaatst, waar vooral de kinderen meteen gebruik van maakten. Het bruidspaar kon zich nog net even opfrissen voordat de eerste avondgasten arriveerden. De felicitaties werden in ontvangst genomen en er werd volop buiten geborreld.

Tijd voor feest

Iedereen werd gevraagd naar binnen te komen en Frank en Elise openden samen met DJ Chiel het feest. Er werd heerlijk gedanst. Om half elf kwam zanger Dennis optreden en hij maakte het feestje compleet. Voor ons tijd om de spullen in te pakken en naar huis te gaan.

Lieve Frank en Elise, wij hebben enorm genoten van jullie geweldige huwelijk bij Landgoed Groot Warnsborn. Wat zijn jullie een mooi stel! We wensen jullie met jullie prachtige gezin al het geluk van de wereld toe.

Liefs Josien & Floor, Two Sparkle Photography

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag danย hierย ons magazine aan.