Remco & Karin | 4-10-2019

Op vrijdag 4 oktober, de dag van de bruiloft bij Landgoed Avegoor van Remco en Karin, startten we dicht bij huis. Remco bereidde zich voor in hun eigen huis in Apeldoorn bij ons om de hoek. Het was er al vroeg een gezellige boel. Met hulp van vrienden en zijn ouders, werd hij een echte bruidegom, mooi!

Ondertussen was Karin bij haar ouders in Wenum Wiesel. Eerst waren alleen haar ouders, de kapster en visagist daar, maar al snel kwamen er steeds meer mensen binnen druppelen. Er werden nog wat versieringen opgehangen door Karins vader en ondertussen werd Karin omgetoverd tot een prachtige bruid. Wauw!

Remco was inmiddels ook gearriveerd in Wenum Wiesel. Toen Karin er klaar voor was, maakte Remco zijn opwachting in de Porsches die speciaal voor deze dag geregeld waren voor het bruidspaar en de beide ouders. Onder het toeziend oog van familie en vrienden belde hij aan en ging de deur open. Wow, wat een mooi moment en wat een prachtig bruidspaar!

Fotoshoot in de Zwitsal-fabriek

Het was ondertussen behoorlijk aan het regenen en omdat er niet veel beter weer voorspeld was die dag, gingen we op weg naar de Zwitsal-fabrieken in Apeldoorn voor de fotoreportage. Dit was geen straf, want het is een super toffe industriële locatie met heel mooi licht. In de verschillende hallen maakten we foto’s, maar Remco en Karin waren ook zo stoer om onder de paraplu te duiken in de regen. It’s like rain on your weddingday? Het maakte Remco en Karin echter weinig uit, ze straalden op en top!

We gingen nog even terug naar Wenum Wiesel voor een broodje en daarna reden we richting Ellecom. Op het prachtige Landgoed Avegoor arriveerden inmiddels ook de eerste daggasten. Vol verwachting stonden zij even later het bruidspaar op te wachten.

Toen was het ook echt tijd geworden voor de ceremonie. De gasten namen plaats in de prachtige serre. Remco en Dorianne, de ambtenaar, kwamen eerst naar voren gelopen en daarna kwam Karin aan de arm van haar trotse vader binnen. Wat een prachtig gezicht weer. Karin straalde van oor tot oor en op Remco’s gezicht was trots en blijdschap in één af te lezen, zo mooi. Er volgde een hele mooie ceremonie met prachtige woorden van Dorianne, maar ook van de getuigen van Remco en Karin. Dit ging gepaard met veel gelach, maar ook met tranen van blijdschap, prachtig. Toen er uiteindelijk ‘Ja’ was gezegd, mocht neefje Daan met de hamer slaan en samen met zijn zusje Sophie de ringen aandragen. Wat deden ze dit goed!

Daar moest natuurlijk op geproost worden en dit werd gevolgd door een gezellige borrel. Er was uitgebreid tijd voor felicitaties en cadeaus en we maakten ook nog wat groepsfoto’s. Aansluitend werd er na een prachtige speech van Remco’s moeder heerlijk gedineerd. Ondertussen regende het nog steeds buiten, maar dat had niemand in de gaten, want het was feest!

Na afloop van het diner reden we naar de Vecht waar bij de Groot het feest plaats zou vinden. De band Super Sundays stond al klaar om er een knalfeest van te gaan maken en nadat alle avondgasten gearriveerd waren, werden de eerste dansjes gemaakt. Na enige tijd pakten wij onze spullen om richting huis te gaan.

Lieve Remco en Karin, jullie hebben er zelf voor gezorgd dat 4 oktober 2019 een stralende dag werd, daar was echt geen zon voor nodig. Jullie straalden! Wij hebben echt ontzettend genoten van jullie bruiloft bij landgoed Avegoor en willen jullie heel veel geluk toewensen. Met elkaar maar ook met alle lieve en gezellige mensen om jullie heen!

Veel liefs,

Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.