Sander & Anouk | 22-09-2022

Donderdag 22 september was het de dag van Sander en Anouk. Zij gingen trouwen bij de Bronckhorst Hoeve in Brummen. Wij splitsten ons in de ochtend op. Anouk was in het huis van haar ouders en werd bij het aankleden geholpen door haar moeder en schoonzus. Ook bij Sander was het een gezellige boel. Hij kleedde zich om in het huis van zijn ouders en werd bijgestaan door zijn ouders, broertjes, schoonzussen en zwager. Het ging er op beide plekken ontspannen aan toe en volgens planning stond de bruid precies op tijd klaar om haar bruidegom te ontmoeten. Sander belde aan en ging met zijn rug naar de deur staan. Anouk deed de deur open, liep naar Sander toe en tikte hem op zijn schouder. Wauw, wat zagen ze er beiden prachtig uit!

Fotoshoot

We stapten in de auto en reden naar Het Leesten. Daar maakten we foto’s van Sander en Anouk op de heide en in het bos. Ze straalden beiden van oor tot oor toen ze door de prachtige paarse heide wandelden.

De ceremonie

Op naar de Bronckhorst Hoeve voor het officiële gedeelte van de dag. De gasten waren inmiddels gearriveerd en stonden het bruidspaar al op te wachten. Sander en Anouk maakten een geweldige entree en de gasten namen plaats in de boomgaard voor de ceremonie. Eerst kwam Sander aangelopen, vergezeld door zijn broers. Gevolgd door Anouk aan de arm van haar vader, wat een mooi gezicht! Trouwambtenaar Linda sprak prachtige en persoonlijke woorden en Sander en Anouk zeiden beiden volmondig Ja! Dit werd bezegeld door een kus en de ringen werden bij elkaar omgedaan. Alle getuigen zetten hun handtekening en dus was het nu echt zover, yes getrouwd!

trouwen bij de Bronckhorst Hoeve
weggeven van de bruid
trouwen bij de Bornckhorst Hoeve in Brummen
het ja-woord
de kus
omdoen van de ringen
het tekenen van de akte
Toost en taart

Door een haag van (heel veel!) bellen, liep het kersverse bruidspaar naar de bubbels. Daar moest natuurlijk op geproost worden! Ook werd de prachtige taart aangesneden en uiteraard opgegeten.

een erehaag van belleblaas
toosten op het bruidspaar
Aansnijden van de bruidstaart
Borrelen, groepsfoto’s en diner

Er werd door iedereen heerlijk geborreld en tussendoor maakten wij wat groepsfoto’s. Daarna kon er genoten worden van een heerlijk diner.

groepsfoto bruiloft
drone foto
Golden hour

Wij zagen dat de zon weer prachtig onderging en vroegen Sander en Anouk of ze nog heel even een kwartiertje met ons op pad wilden voor wat golden hour foto’s. We liepen met ze de dijk op, wauw wat een geweldig mooie lucht.

golden hour foto bruidspaar
Feest

De avondgasten arriveerden en Sander en Anouk openden de avond met een dans. Daarna kon het dak eraf! Het bleef nog lang onrustig in Brummen…

Lieve Sander en Anouk, wat hebben wij enorm genoten van jullie dag! Dank dat we erbij mochten zijn op de dag dat jullie gingen trouwen bij de Bronckhorst Hoeve. We wensen jullie, samen met al die lieve mensen om jullie heen, al het geluk van de wereld toe! Veel liefs van Josien, Floor en Anne

Ringen

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!