Anton & Debbie | 26-08-2022

Op 26 augustus 2022 gingen Anton en Debbie trouwen bij Oranjerie Groot Warnsborn. Na een aantal dagen heel warm weer, was het lekker afgekoeld en gelukkig droog, dus we vertrokken vol goede moed richting Dronten. Hier was Anton zich bij zijn ouders, aan het voorbereiden en Debbie was in hun eigen huis om de hoek. Haar moeder hielp haar met het aantrekken van de prachtige jurk. Toen beiden er helemaal klaar voor waren kwam Anton aangereden in een stoere roomwitte cabrio, hij ging klaarstaan voor het huis. Debbie kwam naar buiten en tikte haar bruidegom op de schouder, hij draaide zich om en……..wauw wat een plaatje, allebei!

Fotoshoot

We gingen op weg naar Arnhem. Onderweg stopten we op een landweggetje voor wat foto’s met de auto. De drone ging hier ook de lucht in voor wat dronefoto’s. We reden door naar Arnhem en maakten daar foto’s op het Landgoed Groot Warnsborn. We zijn er inmiddels al vaak geweest, maar het blijft een fantastische plek. Anton en Debbie maakten het plaatje compleet en straalden van oor tot oor. Eén ding was helemaal duidelijk, zij zijn super gek op elkaar!

Ceremonie

Na een heerlijke lunch, arriveerden de gasten bij de Oranjerie. Anton heette ze welkom en al snel was het tijd om richting de ceremonieplek te gaan en yes, er kon buiten getrouwd worden! Toen iedereen zat, nam Anton zijn plek in en in de verte zag hij zijn bruid Debbie aan de arm van haar vader naar hem toekomen. Echt een prachtig gezicht. Er volgde een hele mooie persoonlijke ceremonie met Reinolda van Spreken uit Liefde als trouwambtenaar. Heel even moesten we schuilen onder bomen, maar regen op je bruiloft brengt geluk, toch? Uiteindelijk was daar ook het ja-woord, yeah getrouwd! De ringen werden (met een beetje hulp) aangegeven door een superlief nichtje.

Bubbels en taart!

Anton en Debbie straalden van geluk toen zij na de ceremonie door de erehaag van gasten liepen. Hierna sabreerde Anton, de champagne vol overtuiging. Er kon dus geproost worden en aansluitend sneden Anton en Debbie de taart aan. Toen volgde er een gezellige borrel met een mooie speech en tussendoor maakten we ook wat groepsfoto’s. Debbie gooide ook nog haar boeket weg, het gezicht van de dame die hem ving spreekt boekdelen. Wij vragen ons dus af, of er binnenkort wel opnieuw getrouwd gaat worden? De middag werd afgesloten met een heerlijk diner in de druivenkas van Oranjerie Groot Warnsborn.

Feest!!

Inmiddels waren de avondgasten gearriveerd, waarna Anton en Debbie het feest openden met een prachtige entree door de grote deuren van Oranjerie Groot Warnsborn. Na een korte openingsdans, ging de beat erin en kon er gefeest worden. Yes!!

Lieve Anton en Debbie, wat zijn we blij dat we bij jullie dag mochten zijn. We hebben genoten van iedere minuut, het was echt een heerlijke dag. Jullie liefde straalt van jullie gezichten en wij willen jullie dan ook heel veel geluk toewensen samen en met alle lieve mensen om jullie heen!

Liefs, Floor & Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!