Jeroen & Danielle | 28-05-2022

Zaterdag 28 mei trouwden Jeroen en Daniëlle en was hun Bruiloft bij De Woeste Hoeve in Beekbergen. We splitsten ons in de ochtend weer op. De één begon bij Jeroen, die samen met hun zoon Olivier bij zijn ouders was. Daniëlle was samen met dochter Isabel in hun eigen huis, waar ze werd geholpen met aankleden door de zus van Danielle en een vriendin. Het ging er in beide huizen rustig en relaxed aan toe en beiden waren keurig op tijd klaar. Daar kwamen de mannen aangereden en was het moment daar dat ze elkaar voor het eerst zouden zien. Wauw, wat zagen ze er allemaal prachtig uit!

De fotoshoot

Op naar De Smederij in Epe voor eerst wat foto’s met alleen het bruidspaar. Wat is dit toch een mooi plekje en wat deden Jeroen en Daniëlle het goed. Al snel hadden we het erop staan en gingen we door naar een ander plekje, namelijk het bos. Daar kwamen ook Olivier en Isabel naartoe, zodat we ook wat foto’s konden maken van dit prachtige gezinnetje samen.

De ceremonie

Tijd voor het officiële gedeelte. Inmiddels stonden de gasten al te wachten bij de Woeste Hoeve om het bruidspaar te ontvangen. Het bruidspaar kwam luid toeterend aangereden. Er werd gejuicht, geklapt en de bellen vlogen door de lucht. De gasten namen vervolgens plaats op de stoeltjes en babs Anneloes opende de ceremonie. Daar kwamen eerst Jeroen en Olivier aangelopen, gevolgd door Daniëlle en Isabel. Er volgde een prachtig verhaal van Anneloes, vol met grappige en ontroerende anekdotes. Daniëlle en Jeroen gaven elkaar het Ja-woord en deze werd bezegeld door een kus. Olivier en Isabel hadden vervolgens de belangrijke taken om de ringen te brengen, te tekenen en het huwelijk ‘af te slaan’ met de hamer. Yes, getrouwd!

Aankomst bruidspaar Woeste Hoeve Beekbergen.
Entree bruidegom Woeste Hoeve Beekbergen.
Entree bruid Woeste Hoeve beekbergen
Proost

Dat moest natuurlijk gevierd worden. Er werd geproost en de taart werd aangesneden. Het bruidspaar werd gefeliciteerd en cadeaus werden overhandigd. Ook de fotobooth was een hit, vooral bij de kinderen. Iedereen genoot volop.

Taart aansnijden Woeste Hoeve Beekbergen.
Diner

Rond zes uur was het tijd voor het diner. Er werd heerlijk genoten van een shared diner. Tussendoor hielden de vader van Jeroen en de zus van Daniëlle nog beiden een mooie speech.

Taart aansnijden Woeste Hoeve Beekbergen.
Taart aansnijden Woeste Hoeve Beekbergen.
Taart aansnijden Woeste Hoeve Beekbergen.
Golden hour

Ondertussen hielden wij het zonnetje en de lucht in de gaten. Als we zien dat de zon mooi ondergaat, vragen we het bruidspaar altijd even of ze nog zin hebben om een paar foto’s met ons te maken. Gelukkig zagen Jeroen en Danielle dit wel zitten. Wij worden hier zoooo blij van!

Feest

Er kwamen in de avond nog wat gasten bij en toen kon het feest losbarsten. Jeroen en Danielle hadden een hele gave band geregeld. De kindjes sloten hun dag af met een laatste dansje op de dansvloer en toen was het voor hen tijd om naar huis te gaan. Ook wij pakten onze spullen om huiswaarts te keren.

Trouwfeest Woeste Hoeve Beekbergen
Trouwfeest Woeste Hoeve Beekbergen
Trouwfeest Woeste Hoeve Beekbergen
Trouwfeest Woeste Hoeve Beekbergen
Trouwfeest Woeste Hoeve Beekbergen

Lieve Jeroen en Danielle, we hebben enorm genoten van jullie dag. Dankjulliewel dat we jullie Bruiloft bij De Woeste Hoeve in Beekbergen mochten vastleggen. We wensen jullie, samen met Olivier en Isabel en alle andere lieve mensen om jullie heen, al het geluk van de wereld toe. Lieve groetjes Josien en Floor, Two Sparkle Photography

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.