Stefan & Wendy | 31-08-2023

Donderdag 31 augustus vierden Stefan en Wendy hun bruiloft bij De Witte Berken in Epe en wij mochten daar bij zijn. Wendy startte de dag samen met hun kindjes Milou en Jesper bij haar ouders thuis. Daar werd ze geholpen door haar moeder bij het aandoen van haar jurk. Ook Milou en Jesper werden aangekleed en och, wat zagen zij er ook geweldig uit! Stefan begon de dag in hun eigen huis en werd geholpen door zijn ouders. Het ging er in beide huizen ontspannen aan toe.

First look en fotoshoot

Het moment was daar, dat Stefan zijn bruid kwam ophalen. Hij ging met zijn rug naar de deur staan en daar kwamen eerst de kindjes en daarna Wendy aangelopen. Wauw, wat een mooi plaatje. Er werd lekker geluncht en daarna vertrokken wij met het gezin naar hun eigen huis om foto’s te maken. Stefan en Wendy wonen op een prachtige plek en hebben hun huis helemaal zelf verbouwd. Een super mooie locatie om foto’s te maken.

Ceremonie

Inmiddels hadden de gasten zich al verzameld bij De Witte Berken in Epe en ze vormden een mooie haag om het bruidspaar te verwelkomen. Alle gasten namen plaats en daar kwam Wendy aangelopen aan de arm van haar vader. Er werden mooie woorden gesproken door de ambtenaar. Ook de kindjes hadden een aantal belangrijke taken. Zo strooiden Milou en Jesper bloemblaadjes, brachten ze de ringen en zetten ze zelfs een handtekening. Wat deden ze dit goed! En toen was het officieel, yes getrouwd!

Borrel en Diner

Daar moest natuurlijk op geproost worden. Samen met hun gasten borrelden Stefan en Wendy gezellig in de tuin van De Witte Berken. De kindjes konden ondertussen lekker spelen. Ook maakten we nog wat groepsfoto’s en gooide Wendy haar boeket. Iedereen genoot volop. Als afsluiting van deze geweldige dag werd er heerlijk gedineerd.

Lieve Stefan en Wendy, we hebben enorm genoten van jullie dag. Dank jullie wel dat wij aanwezig mochten zijn op jullie bruiloft bij De Witte Berken in Epe. We wensen jullie samen met Milou en Jesper en al die lieve mensen om jullie heen, al het geluk van de wereld toe. Lieve groetjes Josien en Floor, Two Sparkle Photography