Jan-Willem & Melanie | 18-10-2019

Afgelopen vrijdag fotografeerden wij onze laatste bruiloft van dit seizoen, de bruiloft van Jan-Willem en Melanie. Het werd een geweldige dag met een prachtig en stralend bruidspaar, hele lieve kids, mooie mensen en een hele toffe locatie, ze gingen namelijk trouwen bij het Hof van Bussloo.

De dag begon regenachtig, maar in de loop van de middag kwam de zon door. Wij splitsten ons op. Melanie werd geholpen door haar vriendin Danielle en was met zonen Lars en Finn en dochter Elin in hun eigen huis. Daar kwam ook de visagist en kapper. Alle kinderen werden in de kleren gehesen, Melanie werd prachtig opgemaakt, de haren werden gedaan en tot slot hielp Danielle, Melanie met het aantrekken van de jurk. Jan-Willem was in de ochtend naar het huis van zijn schoonouders gegaan en werd door hen geholpen met het aandoen van zijn jasje.

First look

Toen was het moment daar dat Jan-Willem zijn bruid ging ophalen en haar voor het eerst zou zien. Wauw, wat een prachtig bruidspaar en ook de kinderen zagen er geweldig uit.

Op naar het Hof van Bussloo, waar de ceremonie, het diner en het feest zouden plaatsvinden.

De daggasten waren ook gearriveerd en samen werd er genoten van iets te eten en te drinken in de voorkamer.

Yes is do!

Toen was het tijd voor het officiële gedeelte. Lars droeg de kaars, Finn de ringen en Elin het mandje met bloemblaadjes. Elin vond het strooien van de bloemblaadjes iets te lang duren, dus kiepte ze het mandje gewoon in één keer om. Heerlijk! Melanie werd weggegeven door haar vader, een super mooi moment.

Het werd een prachtige informele ceremonie met een lach en een traan. De ambtenaar sprak mooie woorden, de gasten werden er ook bij betrokken en Jan-Willem en Melanie spraken persoonlijk hun geloften naar elkaar uit. Wauw, wat zijn deze twee mensen gek op elkaar! Ze zeiden dan ook volmondig JA!, ze deden bij elkaar de ringen om die werden gebracht door een heuse Ring Security. De akte werd door hen en alle getuigen getekend, yes getrouwd!

Feest

Natuurlijk moest dit gevierd worden met een lekker stuk taart!

Say Cheese

Het was tijd voor de fotoshoot. Het hof van Bussloo ligt op een prachtige plek. We hadden dan ook al snel een heel mooi plekje voor de shoot gevonden en wat deden ze het goed. De kinderen hadden er ook echt plezier in. Daarna hebben we nog even alleen met Jan-Willem en Melanie wat foto’s gemaakt. Wat een stralend en prachtig bruidspaar en wat zijn de kleuren toch geweldig in de herfst.

Er werd nog even lekker geborreld en wij maakten een aantal groepsfoto’s. De gasten konden aan tafel, waarop er gezamenlijk getoost werd op het bruidspaar. Voor ons een mooi moment om huiswaarts te keren.

Lieve Jan-Willem en Melanie, wat zijn jullie een pracht stel. De liefde spat ervan af! Wij hebben enorm genoten van jullie super mooie dag. Trouwen bij het Hof van Bussloo was een super goede keuze. Wij wensen jullie samen met Lars, Finn en Elin en alle lieve mensen om jullie heen, heel veel geluk voor de toekomst toe.

Liefs Josien en Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.