Rijk & Marjanne | 28-08-2020

Op vrijdag 28 augustus mochten we weer een prachtige bruiloft vastleggen. Rijk en Marjanne zouden hun trouwdag op Landgoed Groot Warnsborn hebben, dit is één van onze favoriete locaties.

Rijk startte de dag op in het huis van zijn ceremoniemeester Martijn waar ook een deel van zijn familie was. Zijn broertje hielp hem met onder andere de gave manchetknopen. Het zonnetje scheen, wat een positieve verrassing was, gezien de weersvoorspellingen eerder die week.

Marjanne was al bij het mooie Groot Warnsborn. In het koetshuis hielpen haar moeder en zussen haar met aankleden. Het was een gezellige bedoening en er werd ook flink gelachen. Wat werd ze mooi!

Toen Rijk arriveerde bij Groot Warnsborn, ging hij naar de plek waar hij zijn bruid zou ontmoeten op een mooi bospad. Niet lang daarna was zij daar dan ook. Wat een spannend moment, maar wauw wat een mooi bruidspaar. Het geluk spatte ervan af! We gingen gelijk foto’s maken op het mooie landgoed. Wat is dit toch een geweldige plek.

Corona bruiloft

Na de shoot trokken Rijk en Marjanne zich even terug. Ondertussen arriveerden de eerste gasten op het Landgoed. Hier waren alle maatregelen genomen om continu voldoende afstand te kunnen houden, want ja hier hebben we met bruiloften natuurlijk ook mee te maken.

Het was tijd voor de ceremonie. Maar net op dat moment voelde de opa van Marjanne zich niet lekker. Dat was even flink schrikken, maar na een check in de ambulance kon hij gelukkig blijven en kon de ceremonie beginnen. Marjanne en haar vader maakten een spetterende entree en er volgde een mooie ceremonie, met uiteindelijk het ja-woord van beiden. Yes!!

Tijd voor taart!

Tijd om te proosten en natuurlijk ook voor taart! De felicitaties werden weliswaar op afstand gedaan, maar waren niet minder gemeend. Iedereen genoot met Rijk en Marjanne als stralend middelpunt.

Het was tijd voor de kerkelijke inzegening welke ook bij Groot Warnsborn plaatsvond. Het werd een hele mooie dienst met prachtige muzikale begeleiding van Rijks broertje, zwager, maar ook van Rijk zelf.

Toen de kerdienst afgelopen was, werd er opnieuw geproost, maar nu met verschillende speciaal biertjes, waar Rijk en Marjanne gek op zijn. Rijk en Marjanne hebben besloten om in verband met Corona hun diner en huwelijksfeest een jaar te verplaatsen. Het werd na een aantal stukjes dus tijd om afscheid te nemen.

Lieve Rijk en Marjanne, wat zijn jullie een fantastisch stel, jullie liefde voor elkaar spat ervan af. We hebben ontzettend genoten van jullie mooie trouwdag op Landgoed Groot Warnsborn en willen jullie heel veel geluk toewensen samen, maar ook met alle lieve mensen om jullie heen. Bedankt dat wij deelgenoot mochten zijn….

Liefs Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.