Mitch & Michelle | 07-09-2019

Zaterdag 7 september was de dag van Mitch en Michelle ze hadden hun trouwdag bij de Commanderije van Sint Jan! Mitch was met zijn ouders, oma en een paar vrienden in Vleuten in hun eigen huis. Het ging er eigenlijk heel relaxed aan toe. De das werd nog even goed gestrikt, er was tijd voor koffie, broodjes en een knuffel met oma op de bank. Uiteindelijk trok hij zijn prachtige pak aan en ging als knappe bruidegom op weg naar Montfoort.

Ondertussen was Michelle met dochter Lexi en haar moeder in Houten om zich voor te bereiden. Haar haar en make up werden prachtig gedaan door de kapster en visagiste en uiteindelijk trok Michelle samen met haar moeder haar jurk aan op haar vroegere meisjeskamer. Lexi werd natuurlijk omgetoverd tot een prachtig bruidsmeisje. Wauw wat waren ze mooi! Ook zij vertrokken naar Montfoort.

De Ceremonie

De gasten werden in Montfoort ontvangen bij de Heeren van Montfoort. Ondertussen werd de Commanderije van Sint Jan in gereedheid gebracht voor de ceremonie. Door de regen kwamen toen ook de gasten naar de prachtige ceremoniezaal toe en toen iedereen plaats genomen had, kon het echt beginnen. Mitch kwam naar voren met zijn vader en ‘best man’, gevolgd door Lexi en Dani en Mats de ‘Ring Security’. Michelle maakte aan de arm van haar vader een geweldig entree. Wauw! Er volgde een prachtige ceremonie met hele mooie woorden van de beide vaders en natuurlijk ook de ambtenaar. Uiteindelijk werd er natuurlijk ook door beiden volmondig ‘Ja’ gezegd. Yeah!!

Proost

Na de ceremonie liepen Mitch en Michelle en Lexi door de erehaag van mensen richting de Heeren van Montfoort. Hier was het, na een speech van Mitch, tijd voor champagne en taart!

Ondertussen keken wij op de buienradar en zagen dat het nog even droog zou zijn, maar dat we beter iets eerder konden vertrekken voor de fotoreportage. Montfoort is een prachtig stadje met allemaal toffe fotoplekken op loopafstand van elkaar. Lexi twijfelde nog even maar wilde toch graag mee foto’s maken en wat deden ze het goed met zijn drieën. Ze spatten van het camerascherm af!

Diner en mooie woorden

Teruggekomen bij de Heeren van Montfoort werd er nog heerlijk geborreld. We maakten nog wat (groeps)foto’s in de tuin en al snel was het tijd om aan tafel te gaan voor het diner. Dat werd af en toe onderbroken door prachtige speeches van vrienden.

Na het diner werd het feest spetterend geopend door Mitch en Michelle. Ze hadden een te gekke openingsdans ingestudeerd! Het feest barstte los en na een tijdje was het voor ons tijd om richting huis te gaan.

Lieve Mitch, Michelle en natuurlijk Lexi. Wow wat straalden jullie op jullie trouwdag bij de Commanderije van Sint Jan. De liefde spatte er vanaf!! We vonden het super tof dat wij er bij mochten zijn en willen jullie heel veel geluk toewensen samen!

Liefs,

Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.