Wouter & Esmiralda | 24-09-2022

Op zaterdag 24 september fotografeerden wij een prachtige bruiloft bij Kasteel Engelenburg in Brummen. Het was een regenachtige dag, maar gelukkig leent deze locatie zich er uitstekend voor om binnen foto’s te maken. Onze bruidegom Wouter was met zijn twee zonen, zijn moeder en de zonen van de bruid in hun eigen huis om zich voor te bereiden. Esmiralda was bij haar ouders, samen met haar dochter en langzamerhand druppelden er steeds meer familieleden binnen. Ook de buurt was het niet ontgaan dat er iets stond te gebeuren. Toen Wouter en de jongens in de limousine voor kwamen rijden stond het vol met buurtgenoten onder paraplu’s. De first look vond binnen plaats, de familieleden spiekten voor het raam naar buiten, toen Wouter en de jongens aan kwamen gelopen. Een mooi gezicht. Esmiralda stond een tikkeltje zenuwachtig binnen te wachten, maar als snel was Wouter daar en konden ze elkaar begroeten. Wauw ze straalden beiden van oor tot oor toen ze elkaar zagen!

Jumbo van de Bunt

Het span ging de limousine in, op weg naar de Jumbo-supermarkt waar Wouter de eigenaar van is. Daar werden ze ontvangen door collega’s en nieuwsgierige klanten. In de kantine werd een prachtige taart aangesneden en natuurlijk maakten we ook wat foto’s tussen de schappen.

Kasteel Engelenburg

Hierna reden we naar Brummen, waar het mooie Kasteel Engelenburg op ons lag te wachten. Dit is werkelijk waar een prachtige plek, zelfs in de regen. Daar aangekomen werd er eerste genoten van een lunch en daarna maakten we foto’s op verschillende plekken in het kasteel. Ondertussen druppelden de gasten langzaam binnen.

Ceremonie

Toen was het toch echt tijd voor waar we voor gekomen waren. De ceremonie vond plaats in de sère met prachtig uitzicht, onder leiding van trouwambtenaar Tom van Zevenbergen. Het werd een persoonlijke ceremonie met veel humor, waarbij Tom ook een aantal mooie liederen zong. Het bruidspaar en de gasten genoten zichtbaar en ja ja, uiteindelijk was daar ook het ja-woord en de kus! Het mooie bruidsmeisje mocht natuurlijk de ringen aangeven. Yes getrouwd!

Taart, borrel en vogelshow

Na de ceremonie stond de taart al klaar om aangesneden te worden. Esmiralda durfde het aan om de taart niet in Wouters mond maar op zijn neus te laten belanden. Er werd geproost en aansluitend heerlijk geborreld. Na enige tijd gingen de deuren naar buiten open en kwam er ineens een vogel aangevlogen. Het was tijd voor een heuse roofvogelshow en in verband met de regen kwamen de vogels gewoon naar binnen. Heel even werd het enigszins droog, dus konden de grote vogels buiten rondvliegen en wie durfde mocht er zelfs één op de hand nemen.

Golden hour en diner

Aan het begin van avond zagen we het in de verte eindelijk wat lichter worden en het werd zelfs helemaal droog. Terwijl we onze drone de lucht in deden voor nog wat foto’s van het kasteel, zagen we zelfs een klein zonnetje verschijnen. We haalden snel Wouter en Esmiralda erbij voor nog wat foto’s tijdens een echt golden hour. Wie had dat nog gedacht? Hierna ging iedereen aan tafel voor een heerlijk diner. Voor ons werd het toen tijd om richting huis te gaan.

Lieve Wouter en Esmiralda, bedankt dat wij bij jullie prachtige bruiloft bij Kasteel Engelenburg in Brummen mochten zijn. Wij hebben echt ontzettend genoten van jullie (ondanks de regen) stralende dag! We willen jullie heel veel geluk toewensen samen met jullie lieve kinderen en alle lieve mensen om jullie heen.

Liefs,

Floor & Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!