William en Eline | 09-06-2023

Afgelopen vrijdag was het de dag van William en Eline. Zij gingen in de ochtend trouwen in het Oude Raadhuis van Apeldoorn. Er werd heerlijk geluncht bij de ouders van Eline in de tuin, er was een mooie dienst in de kerk en de afsluiting van de dag vond plaats in de weilanden bij de broer van Eline. Het was een geweldige dag, met heerlijk weer en een stralend bruidspaar. Lezen jullie met ons mee?

Wij splitsten ons in de ochtend op. De รฉรฉn ging naar William, die bij zijn ouders thuis werd geholpen met aankleden. Eline was bij haar ouders thuis en werd bijgestaan door haar zusje en moeder. In beide huizen ging het er rustig aan toe en werden de laatste voorbereidingen getroffen. Alleen wilde de oude auto niet starten, waarmee William richting Eline zou gaan. Na een tijdje proberen, lukt het toch. William werd door zijn ouders uitgezwaaid en ging op weg naar zijn bruid.

Echter was daar op dat moment nog een bruid aangekomen. Deze bruid paste niet helemaal in zijn jurk, maar dat gaf niet. William kwam aan en ging met zijn rug naar het huis staan. Zijn bruid tikte hem op de schouders en…..waaah dat was even schrikken! Wat was Eline veranderd! William kon er heerlijk om lachen en toen was het moment daar om bij zijn echte bruid aan te bellen en haar voor het eerst te zien. Wauw, wat zagen ze er beiden prachtig uit!

De fotoshoot

Tijd voor de fotoshoot, dus gingen we op weg naar De Hagedoornse Plaatse. Wij reden achter het bruidspaar aan, zodat we ook nog wat shots vanuit de auto konden maken. Bij de locatie aangekomen, maakten we eerst een aantal foto’s binnen in de boerderij, maar daarna zijn we lekker naar buiten gegaan. Wat een leuke plek. We wilden ook nog graag wat toffe foto’s maken met de auto en William en Eline wisten precies op welk pad dit mooi was. Helaas had de auto er niet zoveel zin meer in. Gelukkig konden er hulptroepen ingeschakeld worden en terwijl wij samen met het bruidspaar hierop wachtten, genoten we in alle rust van een kopje koffie. Dit bruidspaar was zo relaxed! De hulptroepen kregen de auto weer aan de praat en zo konden we nog een aantal toffe foto’s maken, voordat we weer naar de ouders van Eline reden.

Ondertussen hadden alle daggasten zich verzameld in Wenum-Wiesel bij de ouders van Eline. Zij stonden het bruidspaar al op te wachten. William en Eline maakten een prachtig entree, waarna we eigenlijk snel weer opnieuw de auto instapten, op weg naar het centrum van Apeldoorn. William en Eline gingen namelijk trouwen in het Oude Raadhuis van Apeldoorn.

De ceremonie

Het officiรซle gedeelte ging van start. Eline kwam opgelopen aan de arm van haar vader, wat een mooi gezicht. Er volgden mooie woorden van de ambtenaar en er werd lekker gelachen. Beiden zeiden volmondig “ja”, er mocht gekust worden en de ringen werden omgedaan. Yes, getrouwd! Bij het naar buiten lopen werd er door de gasten weer een mooie haag gevormd en gooiden ze gevouwen kraanvogeltjes, toen het bruidspaar langs kwam. Zo leuk!

Lunchen, groepsfoto’s en kerkdienst

Alle gasten reden terug naar Wenum-Wiesel waar iedereen een plekje zocht in de tuin. De vader van William sprak de mensen toe en daarna werd er genoten van een heerlijke lunch, met voor iedereen ook een lekker drankje! We maakten groepsfoto’s en daarna vertrokken we naar de kerk voor de dienst.

De kleutertje op bezoek

Tijdens de kerkdienst vertrokken wij al naar Beemte-Broekland. Daar was een hele grote tent geplaatst waar de rest van de dag alle festiviteiten zouden plaatsvinden. Wat zag deze tent er mooi en feestelijk uit! Eline is juf en haar klas met 20 kleutertjes was ook uitgenodigd, om het trouwen van de juf te vieren. Terwijl de kerkdienst nog bezig was, konden zij al lekker springen op het springkussen en gekleurde soesjes eten.

Toen de dienst was afgelopen en William en Eline aan kwamen rijden bij de tent, werd er door alle kindjes een prachtige haag met bogen gemaakt. Vol bewondering en met open mond bekeken ze de juf in haar mooie jurk. William en Eline namen plaats in de tent en werden toegezongen door de kinderen en de juffen. Ook kregen ze allemaal leuke cadeautjes. Toen was het tijd voor taart. De kinderen keken toe hoe deze werd aangesneden en geproefd door het bruidspaar en daarna mochten ze er zelf natuurlijk ook van smikkelen. Hierna gingen alle kindjes naar huis en konden de daggasten het bruidspaar feliciteren.

Diner

Geen luxe diner bij de bruiloft van William en Eline, maar….. heerlijke pannenkoeken. Wat was dit leuk en vooral lekker! Aan een hele lange tafel werd er heerlijk met z’n allen gegeten. Tussendoor werden er stukjes gedaan en er werd een filmpje getoond. Iedereen genoot volop en kon het diner afsluiten met een verfrissend schepijsje.

Avondgasten

Na het diner fristen William en Eline zich op. De avondgasten arriveerden en schreven hun naam op het originele gastenboek, namelijk een sjoelbak. Het bruidspaar werd gefeliciteerd en daarna werd er gezellig gekletst en geborreld aan lange tafels. Wij maakten nog even wat foto’s van William en Eline met het mooie (al iets gouden) licht en pakten daarna onze spullen om huiswaarts te keren.

Lieve William en Eline, super bedankt dat wij aanwezig mochten zijn bij jullie trouwen in het Oude Raadhuis van Apeldoorn, maar natuurlijk ook de rest van de dag! We hebben ontzettend genoten van jullie en alle lieve mensen om jullie heen. We wensen jullie heel veel geluk toe samen.

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!