Lucas & Selina | 02-09-2023

Afgelopen zaterdag gingen Lucas en Selina trouwen en wij mochten dit vastleggen. We hoefden niet ver te reizen want Lucas en Selina vierden hun bruiloft in The Glass House in Apeldoorn. Dit hoort bij het van der valk hotel en is supergave locatie aan de rand van Apeldoorn. Selina was in de ochtend in hun eigen huis en werd bijgestaan door haar ouders en zus. Lucas was bij zijn ouders in Putten en werd door hen geholpen. Wij splitsten ons op, zodat we het aankleden in beide huizen konden vastleggen. Alles liep volgens planning. Lucas stapte op tijd in de auto en Selina was helemaal klaar om haar bruidegom te ontvangen. Ook de naaste familie was gekomen om bij de first look aanwezig te zijn.

First look en fotoshoot

Daar kwam Lucas aangereden. Hij belde aan en daar was dan het moment van de eerst blik, wauw wat zagen ze er beiden prachtig uit! Nadat ze elkaar uitgebreid bewonderd hadden, stapten we in de auto naar ‘t Leesten. Daar maakten we hele gave foto’s in de bloeiende paarse heide en het bos.

Ceremonie

Na de lunch verzamelden alle gasten zich bij The Glass House, om zo het bruidspaar te ontvangen. Lucas werkt bij de brandweer en ook zijn collega’s waren gekomen om het bruidspaar op gepaste wijze welkom te heten. Door de witte blusrook kwamen Lucas en Selina aangelopen, zo tof! De gasten namen plaats en het officiële gedeelte ging van start. Naast mooie woorden van de babs, spraken Lucas en Selina ook prachtige woorden naar elkaar uit. Er volgde een volmondig ‘Ja’ van beiden en toen was het echt zo ver: ze waren getrouwd! Er werd gekust en de zus van Selina kwam de ringen brengen. Nadat de handtekeningen gezet waren, wilde de babs afronden, maar er was toch nog iets wat Lucas en Selina wilden delen met hun gasten…….. zooooo leuk!

Toost en Taart

Dat moest natuurlijk gevierd worden. Lucas en Selina brachten een toost uit en sneden de taart aan. Iedereen genoot van de gezellige borrel en tussendoor maakten wij nog een aantal groepsfoto’s.

Diner

Tijd om lekker te dineren aan gezellige ronde tafels. Lucas en Selina verplaatsten zich bij iedere gang, zodat ze alle gasten konden spreken. Ook werden er nog een aantal speeches gegeven.

Feest

De avondgasten arriveerden en feliciteerden het bruidspaar bij binnenkomst. Toen volgde de openingsdans, waar Lucas en Selina een hele leuke draai aan hadden gegeven. Alle gasten en het bruidspaar gingen de dansvloer op en dansten samen de dansjes van ‘just dance’ na. Heel grappig en gezellig! Een super leuke afsluiting en een mooi moment voor ons om huiswaarts te keren.

Lieve Lucas en Selina, we hebben enorm genoten van jullie dag! Heel erg bedankt dat wij jullie bruiloft in The Glass House in Apeldoorn mochten vastleggen. We wensen jullie samen al het geluk van de wereld toe!

Liefs Josien en Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!