Kaspar & Elske | 08-07-2023

Afgelopen zaterdag, de warmste 8 juli ooit, was de dag van Kaspar en Elske. Ze gingen trouwen op Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem, een prachtige locatie. Wij vertrokken samen met Joyce, van NJoyce Wedding en Events in de ochtend vanuit Apeldoorn. Joyce was de hele dag de professioneel ceremoniemeester, super fijn voor het bruidspaar, alle gasten en voor ons en ook nog eens heel gezellig. Aangekomen in Arnhem bleek Kaspar al zo goed als aangekleed te zijn. We maakten nog snel wat foto’s van hem en zochten daarna de bruid op. Bij Elske werd de laatste hand gelegd aan haar make-up en vervolgens deed ze, met hulp van haar zus, haar geweldige jurk aan. Wat een plaatje!

First look en fotoshoot

Kaspar stond inmiddels al op zijn bruid te wachten bij het bruggetje. Ook de gasten hadden zich verzameld om het bruidspaar te bewonderen. Daar kwam Elske aangelopen. Ze tikte Kaspar op zijn schouder, hij draaide zich om en beiden hadden de tranen in hun ogen staan, toen ze elkaar voor het eerst zagen. Zo mooi!

Nadat Kaspar en Elske elkaar uitgebreid bekeken hadden, mochten ze elkaar lekker knuffelen tijdens de shoot.

bruidsboeket
Ceremonie

Na de shoot kon het bruidspaar even bijkomen en afkoelen tijdens de lunch. Inmiddels waren alle daggasten gearriveerd en kon iedereen een plekje zoeken in de schaduw voor de ceremonie. Kaspar kwam als eerste aangelopen met zijn moeder, gevolgd door een hele stoet bruidsmeisjes en bruidsjonkers. Daarna kwamen hele lieve bloemenmeisjes met bloemenmandjes en tot slot was daar de bruid aan de arm van haar vader. Wat een prachtig gezicht. Annemarie maakte er weer een fantastische en hele persoonlijke ceremonie van. Er werd heel veel gelachen en af en toe ook even een traan weggeveegd. Kaspar en Elske spraken hele mooie woorden naar elkaar uit, gevolgd door een volmondig ‘Ja’! Yes, getrouwd! Er mocht gekust worden en de moeder van Kaspar kwam de ringen brengen.

bruidsmeisjes
Annemarie Brรผning
Trouwen Landgoed Groot Warnsborn
ja woord
de kus
Toost en taart

Dit moest natuurlijk gevierd worden. Kaspar sabreerde als een echte professional de champagne, waarop Kaspar en Elske een toost uitbrachten. Daarna werd de heerlijke taart aangesneden en uiteraard geproefd. We maakten groepsfoto’s en tot slot ging Elske haar bruidsboeket gooien, dus verzamelden alle niet getrouwde vrouwen zich. De volgende die gaat trouwen is nu dus ook bekend ๐Ÿ˜‰

Trouwen Landgoed Groot Warnsborn
sabreren champagne Landgoed Groot Warnsborn
Toost
Diner en borrelen

Ondertussen waren de tafels prachtig gedekt en konden de gasten plaatsnemen voor een heerlijk Mediterraans diner. Beide vaders gaven nog een mooie speech en er werd gezellig gegeten, geborreld en gekletst. Na het diner konden de gasten buiten nog even nagenieten en dit werd muzikaal ondersteund door een saxofonist. Wat een fijne relaxte sfeer.

Voor ons een mooi moment om nog even wat foto’s te maken met het bruidspaar in het ‘gouden’ licht.

Mediterraans diner
speech
saxofonist
Photo Bomb
Saxofonist Landgoed Groot Warnsborn
Trouwen Landgoed Groot Warnsborn
Feest

De avondgasten arriveerden en Kaspar en Elske maakten een spetterend entree met een te gekke openingsdans, waarbij ze aan het einde iedereen de dansvloer op trokken. Na een ingestudeerd lied, waarbij iedereen uit volle borst mee zong, hadden wij het er op staan en keerden wij huiswaarts.

feest Landgoed Groot Warnsborn
feest Landgoed Groot Warnsborn
feest Landgoed Groot Warnsborn

Wauw, wauw, wauw, wat hebben wij een geweldige dag gehad! We hebben ontzettend genoten van jullie als stralend bruidspaar, de locatie, en alle lieve gasten. Dank jullie wel dat wij deel uit mochten maken van jullie dag en jullie trouwen op landgoed Groot Warnsborn mochten vastleggen. We wensen jullie samen al het geluk van de wereld toe! Lieve groetjes Josien en Floor

ringen

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!