Er valt een hoop te regelen en door de juiste voorbereiding wordt jullie bruiloft nog leuker. Wij geven jullie graag een aantal tips.

Voorbereiding

Wellicht vanzelfsprekend maar een goed draaiboek geeft rust. Op de site van ‘the perfect wedding’ kun je hiervoor geweldige planningstools vinden. Zorg ook dat jullie ceremoniemeester een lijst heeft van de verschillende combinaties aan groepsfoto’s die jullie eventueel willen maken.

Mobiele Telefoons

We leven in een tijd waarin mensen op ieder moment van de dag hun smartphone bij de hand hebben. Sommige mensen maken ook graag overal foto’s van en wat is er nou leuker dan het vastleggen van een prachtig bruidspaar. Denk goed na over of jullie dit willen, want gasten met mobieltjes op onze foto’s worden regelmatig als storend ervaren. Wil je dit niet geef dit dan duidelijk aan bij de gasten.

Jullie ontmoeting

Jullie ontmoeting op de dag zelf is een magisch moment. Vaak belt de bruidegom bij de bruid aan en/of komt de bruid de trap af lopen. Heel tof is het ook om het over een andere boeg te gooien. Onmoet elkaar bijvoorbeeld midden op een bospad waar verder niemand bij is (behalve wij natuurlijk).

Het weer

Het weer is iets waar we helaas geen invloed op hebben. Zorg dat je voorbereid bent op slecht weer. Denk aan een alternatieve overdekte fotolocatie. Ook is het leuk om bij regenvoorspellingen doorzichtige paraplu’s te regelen. En bedenk, achter de wolken…..

En verder….

Geniet! Dit is de dag waar jullie naar uitgekeken hebben. Alles is geregeld en loopt het iets anders dan gepland, dan is er altijd weer een oplossing. Laat alles lekker over je heen komen. Let niet op ons. Wij pakken onze momenten wel en zorgen voor een fantastische herinnering aan jullie dag!

Willen jullie ons trouwmagazine ontvangen of een vrijblijvende afspraak plannen? Klik dan hier. Voor ons portfolio moet je hier zijn.

Two Sparkle Photography | Soerenseweg 156 | 7313 EP Apeldoorn | 06-10580073 | http://www.twosparkle.nl | info@twosparkle.nl